Гости Guest Izida Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Tanja,prelepo je!Svaka cast! :o Prava si umetnica! 0205_whistling Ljubi te Izi! 0205_whistling 0203_cool :o P.S.Da znas samo kako je lepo imati umetnicu za sestru! 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest O.Ugrin Написано Јануар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 2, 2010 Kako su nam nedostajali Izidini komentari, zar ne? 8084.gif 0442_feel srcee O.O. - U. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 2, 2010 I meni nedostaju vasi textovi,kad nisam tu.Zaista sam u velikoj guzvi u poslednje vreme.Zato,ponekad odem na nagradno odsustvo,samu sebe nagradim,iz foruma i interneta,uopste.Bez lazne skromnosti,mislim da sam zasluzila. 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Tanja,prelepo je!Svaka cast! klapklap Prava si umetnica! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif Ljubi te Izi! 1405_love 1405_love 1405_love 1405_love P.S.Da znas samo kako je lepo imati umetnicu za sestru! 1317_womens Lepse je imati nekog ko tako nesputano, slobodno i razdragano daje ljubav! Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Oh,Tanja,duso... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest O.Ugrin Написано Јануар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 dobrodosli Nemojte vise molim vas... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Oce Ugrine,nemojte da placete molim Vas!Volim ja i Vas! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 “ WILD HORSES” Milica je pristala da ucestvuje na takmicenju. Pevace “ Wild horses” … and I have my freedom, but I don’t have much time Fate has been suffered and tears must be cried So let’s do some living after we die… Wild horses….. Moja cerka, Mick Jagger, ikona… Savrseno lice. Savrsene ruke. Suze na savrsenom licu. U koga gleda? Sta vide oci? Sve je u davanju. I lice i pogled i ruke. Daje se lepoti suzom umivajuci svoje amin, suzom potvrdjujuci spremnost sluskinje, majke. Kako opisati, docarati, dati lepotu!? Reci su neme, zvuci bez odjeka, misli prazne. Srce gleda, govori suzama. Spirajuci stvarnost, bezlicnost, suze daju boju, radost. Kuda sa rukama? Pomilovati, obuhvatiti, sklopiti. Sklopljeni dlanovi, suze na savrsenom licu. Davanje bezmerno. Suznim ocima moguce je dokuciti lepotu treceg neba neispricivog, neopisivog. Suznim ocima bolje se vidi kamo cemo, kome cemo. Suzama se vidi, suzama se zna, suze su temelji. Devojka radja Boga. Tanja Nakic Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 0110_hahaha!!! Wild Horses, Couldn't drag me away, Wild, wild horses, We'll ride them someday НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 0110_hahaha Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest O.Ugrin Написано Јануар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Mislim da ste i ovim svojim radom pokazali, sebi dokazali, zapravo sakupili hrabrost i sebi napokon priznali, ono sto vec odavno znate - ja sam ona koja jesam i izrazicu se u skladu sa sopstvom, sopstvenim talantom kao kanalom, kao konekcijom sa onostranim... te, time cu posvedociti, time cu pozivati, svojim delom, ciji je naslov - ERHU KE IDE; a uvod - MARAN ATA; sredina - KIRIE ELEISON; epilog - AMIN. A, onda, vise nema briga niti ogranicenja jer, gle, na Istoku se radja zora Osmoga dana i mi je gledamo sa doksata jedne divne kuce Novog Jerusalima. Dakle, naziv vaseg pdf bice - Hriscanska poetika (kao i u Misionaru, izmedju ostalog). Uska staza je staza hrabrih, znate to! Otvorenog uma-otvorenog srca, mir vam - Ugrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 НА ДАНАШЊИ ДАН Говори жено! Говори радост! Говори осмех и загрљај! Говори ход путањом звезда и како се напајаш на извору и дишеш заједно! У сенци љиљана израсла ружом обавијена. Дуга је стаза, мост ка спасу, пречица ка небу. Говори о тишини скривеног кутка ушушканог мирисном земљe као загрљајем мајке. Слободи којој хрлиш дајући јој се и тада дечија, неспутана радост извире. Небо носиш у рукама. Небом бојиш дан. Небо је граница. Дуга, небо и митска птица у коначном спајању. Данас загрљајем, целивом радости - закорачисмо у вечност! ХРИСТОС СЕ РОДИ - ВАИСТИНУ СЕ РОДИ! Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest O.Ugrin Написано Јануар 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 Mislim da ste i ovim svojim radom pokazali, sebi dokazali, zapravo sakupili hrabrost i sebi napokon priznali, ono sto vec odavno znate - ja sam ona koja jesam i izrazicu se u skladu sa sopstvom, sopstvenim talantom kao kanalom, kao konekcijom sa onostranim... te, time cu posvedociti, time cu pozivati, svojim delom, ciji je naslov - ERHU KE IDE; a uvod - MARAN ATA; sredina - KIRIE ELEISON; epilog - AMIN. A, onda, vise nema briga niti ogranicenja jer, gle, na Istoku se radja zora Osmoga dana i mi je gledamo sa doksata jedne divne kuce Novog Jerusalima. Dakle, naziv vaseg pdf bice - Hriscanska poetika (kao i u Misionaru, izmedju ostalog). Uska staza je staza hrabrih, znate to! Otvorenog uma-otvorenog srca, mir vam - Ugrin 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 AMIN Tanja :smiley: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 НЕШТО КАО БАЈКА Са неба пада иње. Сузе Снежне краљице. Хладно је. И њој је хладно. Од самоће. Тражи, бојећи мразом стакла, завирујући у топле домове, својим леденим дахом дозивајући, слика. Снежна краљица пати. Иако је њено време, свемоћна је, она није срећна. Зна она да су силе природе под њеном влашћу. Шта је за њу изазвати мећаву, дозвати кошаву, затрпати снежним сметовима?! ХА!!! Покретом руке боји свет својом леденом белином. Пас и мачка спавају заједно ако се мало накашље, да се не заборави-њено је време! Вечерас је тужна. Вечерас плаче и искрице њених суза прeкривају улице града. Вечерас, мада себи не дозвољава моменте слабости-она је краљица- њено ледено срце је...заиграло?! У вечерашњој шетњи, драгој јој забави-цртања по стаклу, завирила је у мрачни прозор, знатижеља се морала задовољити. Њих четворо, окупљених за трпезом, слабашна светлост свеће са средине стола, озарена лица тих људи, девојчица пева, остали уживају, чак и пас мирно стоји. Погледа поново-нема светла сем те слабашне свеће! Да, видим да им је хладно(чак се и пас помало тресе), али ови људи се радују! Како је то могуће? Хладно је, мрак је, свећа је и извор светлости и извор топлоте, а они се радују?! Ледено срце схвата пре ледене мисли... ДА-они су заједно, ДА-греје их љубав коју имају и деле, ДА-нису сами и ДА-не смета им моје време. Да, тужна је Снежна краљица ове снежне, ледене ноћи, лије своје ледене сузе у леденој самоћи. Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука