Биљана Написано Октобар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 Kod nas danas, na vježbe crtanja, došao Bred Pit Šalim se, naravno, ali ima malo sličnosti! Ovo je kolega! Brucoš! Ali došao kod nas da vidi šta mi radimo i ostao da crta sa nama! Лидија Миленковић, Јадранка-Дервента and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 16, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 Kod nas danas, na vježbe crtanja, došao Bred Pit Šalim se, naravno, ali ima malo sličnosti! Ovo je kolega! Brucoš! Ali došao kod nas da vidi šta mi radimo i ostao da crta sa nama! то ће бити добар час, предосјећааааАААААммм Биљана and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 Могла бих ја овдје сада писати толико тога, али нећу! Нећу, јер..........ма нема везе!!! А и нисам сад неко ко жели да неким чудним ријечима (смишљаним данима да би умније звучала), кажем оно што је у суштини једноставно! Ја те само желим замолити да останеш оно што јеси... једино свјетло које ми у овим суморним данима обасјава пут! И не само пут, већ и моје постојање! Нисам толико вјешта у навигацији! Слабо се сналазим међу свим осталим звјездицама које једва и да тињају! Без тебе ћу се насукати! Молим те буди ту и освјетљавај ми пут! Драган άσημος :), JESSY, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 Plačem! Kao i svih ovih godina što sam plakala! I kao što ću plakati do kraja svog života! Sutra će biti više godina da sam bez tebe, nego što sam bila sa tobom! Boli me to! Bojim se da slike blijede i da se sve manje mogu sjetiti svega onoga što smo imali! Još se sasvim malo mogu sjetiti tvoje boje glasa i onoga kad uđeš u kuću i sa vrata vikneš; "Biljanče, moje makedonče, tu li si" !? Kažu da vrijeme liječi sve! Nije tako! Ne liječi! Svaka godina je teža od prethodne! Sve što sam starija, sve mi više treba podrška! Utjeha! Teško je! Baš je teško! Nedostaješ mi tata! Jako mi nedostaješ! Ignjatije, Олимп, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 23, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 Зашто се људи уче кроз бол и страдање, а не кроз задовољство и срећу? Врло једноставно, зато што задовољство и срећа навикавају човека да се задовољава стварима које су дате у овоме свету, док бол и страдање подстичу човека да трага за много дубљом срећом изван граница овога света. Ја се сада налазим у болу и призивам Име Исусово, али не да бих се нужно ослободио тог бола, већ да би Исус, у Коме јединоме надилазимо овај свет, био са мном током овога бола, и да се Његова воља испуни у мени. Међутим, у задовољству ја Га не призивам, јер задовољан сам оним што имам и мислим да ми ништа више и није потребно. (О. Серафим Роуз) Лидија Миленковић, Јадранка-Дервента, Олимп and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2012 Данас је мом сину рођендан! Љуби га мајка! Сине, нека Света Петка, молитвама, теби и свима који јој се моле, да здравља, слоге и љубави у дому, и сваког напретка у животу и вјери православној!! † АМИН † JESSY, keka, DankaM and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 26, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2012 Ехееееј, Биксиииии, срећан твом сину рођендан. Биће то екстра, мега,гига човек. Мој Гаги је рођен на данашњи дан, тј. данас је и њему рођендан Aristotel, DankaM, Ignjatije and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2012 Ехееееј, Биксиииии, срећан твом сину рођендан. Биће то екстра, мега,гига човек. Мој Гаги је рођен на данашњи дан, тј. данас је и њему рођендан На многаја љета! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Октобар 26, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2012 Биљо и Лидија, нек је деци вашој срећан рођендан, и да још дугоо, дугоо славе у радости и весељу! torta П.С. јесте ли ви насликали икону свете Петке? bliss jeeee Јадранка-Дервента, Ignjatije, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2012 Биљо и Лидија, нек је деци вашој срећан рођендан, и да још дугоо, дугоо славе у радости и весељу! torta П.С. јесте ли ви насликали икону свете Петке? bliss jeeee Хвала Олимпе! Бог те благословио! Олимп је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Октобар 26, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2012 Srećno sinovima, B i L! Биљана and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 26, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2012 Срећни рођендани и срећна слава свима који славе! Лидија Миленковић, Драшко, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Октобар 27, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2012 Хвала Олимпе! Бог те благословио! У бре Биљо! Прави сте уметник! Ко зна шта ћете бити кроз неко време bighugbighug slava3 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 31, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 Divan dan za reći nekome 'volim te'! I evo reći ću ti: VOLIM TE! Zaista te volim! Bez obzira na današnji dan ili na neki budući......ja te volim! Današnji je dan samo pokretač da to i napišem! U jednom od naših razgovora, zahvalio si mi se na naklonosti koju ti pružam! Na to sam se osmijehnula! Nemoj da mi se zahvaljuješ! Jer ti si pokrenuo sve to! Ti si usadio te osjećaje koje imam u sebi! Trebala bih ja tebi da se zahvalim! Jer da nije tebe, možda ne bih ni znala da imam to u sebi! Gledam današnji dan! Divan je! Sunčan! Još uvijek je priroda živa! Još uvijek ima zelenih listova na granama! Gledam i razmišljam koliko je divan dan danas! Kako prosto možeš namirisati njegovu ljepotu! Toliko je poseban! Neću da brinem o sutra! Svako sutra donosi svoje! Neću da razmišljam o tome kad jednom priroda, naizgled, umrtvi sve ovo što je danas živo i lijepo! Kad dođe taj dan, kad sve bude sivo i hladno, ja ću opet biti srećna i zahvalna! Biću srećna, jer ću u sebi imati današnji dan! I nikakva zima ili sivilo neće moći uništiti ono što danas nosim u sebi, jer to što nosim je mnogo veće od svake zime i svakog sivila! Biću zahvalna što mi je omogućeno da doživim ovo 'danas'! Лидија Миленковић, Јадранка-Дервента, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 31, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 Srećno sinovima, B i L! Биљо и Лидија, нек је деци вашој срећан рођендан :lol:Уууупсссс, мој пропуст. Гаги је мој муж. :-[ У сваком случају, мноооогоооо хвала, јер сам сигурна да честитке и лепе жеље остају на снази . poljubac poljubac Олимп је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука