Manolis Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Једна од уплаканих омладинки Благовесник, feeble, nishizawa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 cestitam nam predsednika ! bgpj, Благовесник, feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ипак, нешто што треба да нас све радује јесте да Србија, како тако, постаје демократска земља у којој се власт добија и губи на изборима. Кад погледам оне Милове диктаторе у ЦГ, ови наши су злато. Ono što je zasigurno pohvaliti je to što su izbori provedeni uz jednu maksimalnu odgovornost svih učesnika.Srbija načinom izvođenja izbora pokazuje da je se uistinu promjenila u pozitivnom smislu.Mi bosanci se radujemo tome.Zaista od srca čestitka na kvalitetnim izborima. Баба, Ignjatije and Јанко је реаговао/ла на ово 3 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 @босанац Не у овој теми, а не би требало ни у једној...зна се где то води. Прича је завршена у вези са ратом и вратите се на наслов теме. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nirvanashop Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Promena je promena. I gace kad promenim, lepse se osecam, a kamoli predsednika. Ali, videcemo... nedeljko, Crveni Baron, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 23.20 - РИК: На основу 75,92 одсто обрађеног бирачког материјала Томислав Николић освојио 49,76 одсто гласова, а Борис Тадић 47,15 одсто. Одзив 46,80 одсто. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Solomone, brate, pusti momka neka izbaci sve iz sebe.Ne šteti on nama niti nam remeti odnose.Naprotiv, on nam daje iznova snagu da rata na našim prostorima nikada nebude.Najbolji je baš takav njegov pristup da svakom čovjeku pokaže da je rat bezumlje, poziv u rat bezumlje a onaj koji poziva u rat bezumnik. Seti se ovoga zemo kada se povede prica ili pocne referendum u RS. Da ne padne bezumnicima na pamet da demokratsko pravo naroda pokusaju silom da onemoguce. Јанко, Сер Жиле, nedeljko and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 cestitam nam predsednika ! Хвала, заслужили смо га. Па нек тумачи како коме одговара Аурор, nedeljko, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Promena je promena. I gace kad promenim, mnogo mi je bolje, a kamoli predsednika. Ali, videcemo... hahahahhaahahahhahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahhha I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 ко ми обриса поруку? Ја сам обрисао твоју и босанчеву поруку....доста је било приче о рату, Михајло...вратите са на наслов теме и маните се приче о рату. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Promena je promena. I gace kad promenim, mnogo mi je bolje Боље ти је кад обучеш чисте. Кад обучеш прљаве, 20 година устајале, није ти пуно боље... Sherlock H. је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Promena je promena. I gace kad promenim, mnogo mi je bolje, a kamoli predsednika. Ali, videcemo... To od izbora do izbora ... pa trebalo,ne trebalo ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ја сам обрисао твоју и босанчеву поруку....доста је било приче о рату, Михајло...вратите са на наслов теме и маните се приче о рату. али у тој поруци нисам ни спомену рат? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ono što je zasigurno pohvaliti je to što su izbori provedeni uz jednu maksimalnu odgovornost svih učesnika.Srbija načinom izvođenja izbora pokazuje da je se uistinu promjenila u pozitivnom smislu.Mi bosanci se radujemo tome.Zaista od srca čestitka na kvalitetnim izborima. Volite Tomu više nego Dodik. Hvala puno ! http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 @босанац Не у овој теми, а не би требало ни у једној...зна се где то води. Прича је завршена у вези са ратом и вратите се на наслов теме. Jes vala , u pravu si. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука