Manolis Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Бљиц бљиц feeble, nirvanashop, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Diplomac pobedio lažnog magistra nedeljko and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Писмо Двери Светом архијерејском сабору Српске православне цркве celo pismo je... 0110_hahaha Аурор, Млађони and Dragi је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Сазнао сам... м.Артемије и "артемити" су криви за све... Успели су преко веза у Америчкој амбасада да убеде амбасадора да је бољи Тома... а прмећени су неки артемити да са аутомобилом са ватиканским таблцама...иду за амбасаду немачке.... (иронија наравно) nedeljko and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 2 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Vratiće vam se Boris.. Boris je srpski Putin, nema većeg šmekera za sad. Nikolić nije nudio nikakav program, samo hoće ovo, hoće ono.. Hoću i ja milione evriće, ali mi se ne daju. Za par godina biće Toma kriv za sve, kao što danas optužuju Borisa za sve. Isto bilo sa Milosketom .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Vratiće vam se Boris.. Boris je srpski Putin, nema većeg šmekera za sad. Nikolić nije nudio nikakav program, samo hoće ovo, hoće ono.. Hoću i ja milione evriće, ali mi se ne daju. Za par godina biće Toma kriv za sve, kao što danas optužuju Borisa za sve. Води га својој кући... сада је без посла... нађи му неку тезгу у Бечу... Crveni Baron, коЖељ њацИ , nirvanashop and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Isto bilo sa Milosketom .... Sve je to ista ekipa. Kazem ja da bez Dveri nema nista...... ali ne veredi ljudi navikli na jedne iste i strah ih je korenitih promena. nedeljko је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Води га својој кући... сада је без посла... нађи му неку тезгу у Бечу... Ima tih baustela koliko hoces po Austriji ... a Bota je jak, dobro bi mi lezala lopata .... Ignjatije, Manolis, nirvanashop and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Ima tih baustela koliko hoces po Austriji ... a Bota je jak, dobro bi mi lezala lopata .... Ма има Драгти веза на све стране... нема кризе...за европљане... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Vratiće vam se Boris.. Boris je srpski Putin, nema većeg šmekera za sad. Nikolić nije nudio nikakav program, samo hoće ovo, hoće ono.. Hoću i ja milione evriće, ali mi se ne daju. Za par godina biće Toma kriv za sve, kao što danas optužuju Borisa za sve. Драги, ја тебе не контам кад се шалиш а кад си озбиљан Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Бота на бауштеле са турцима, хах! bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Врни коња Радосаве Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Писмо Двери Светом архијерејском сабору Српске православне цркве Молбено обраћање поводом ђурђевданских избора у Србији, послато на почетку редовног заседања Светог архијерејског сабора СПЦ Koliko ovi ljudi ZELE da zloupotrebe crkvu da bi se dokopali vlasti to je nesto strashno. ) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Krvati jedva docekali da nas se " oslobode " http://www.vecernji....m-clanak-412007 http://www.vecernji.hr/vijesti/pogledajte-video-nikolic-1993-polozio-zakletvu-cetnickog-vojvodu-video-412275 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Порука хрватима... гледајте своја посла.. РСК није заборављена nirvanashop and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука