Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ко је Тома зна се одавно... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ко последњи изађе нека угаси светло... Зар нису већ погашена сва светла? feeble and Михајло је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ко последњи изађе нека угаси светло... Ја сам кренуо да правим пасош , ако БоТа остане на власти , сад сам одустао. Дакле , нико неће да гаси светло док је мене у Србији . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ех сад ја могу мало да одмарам живце гледајући вас како кукате...само да напоменем Ивица се двоуми с ким ће правити владу ! како кажу жути...сутра смак света sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol feeble је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Поздрављам мирне и помирљиве речи г. Николића. Ипак, не радујем се са "стручњацима" који га окружују. Као и пре и сада мислимда СНС нема капацитета да води државу. Јесте ли видели ко је око Николића? Пола Гранд продукције, Кемиш и онај "Шиптар" из Курсаџија Ајдеми Попуши. Туга. Ено га Кемиш.. Кад развлачи армунику никад се тако не осмехује. Она иза Кемиша је наша сестрица са форума ЖРУ... погодите која srcee Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ја сам кренуо да правим пасош , ако БоТа остане на власти , сад сам одустао. Дакле , нико неће да гаси светло док је мене у Србији . Нема ни потребе да се гаси светло кад нема струје... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 како кажу жути...сутра смак света Од сутра: идемо на Марс идемо на Марс! http://www.youtube.com/watch?v=yooFe_yNOXU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Коштуница: Србији треба нова државна политика 6 Votes Коштуница: Србији треба нова државна политика 20. 05. 2012. 21:25х | Бета Лидер Демократске странке Србије (ДСС) Војислав Коштуница изјавио је данас да је Србији потребна промена државне политике више него икад, и да Србија треба да напусти “погрешну, штетну и погубну политику засновану на догми да Европска унија нема алтернативу”. Војислав Коштуница Коштуница је након гласања рекао новинарима да је о томе разговарао да председничким кандидатом Томиславом Николићем. “Договорили смо се о мени веома значајној ствари, да ову велику и значајну одлуку за будућност Србије – да ли Србија треба да буде политички неутрална или члан ЕУ, треба да препустимо народу”, казао је Коштуница. Он је рекао да о будућности Србије треба да одлучује народ својом вољом, а не да будућност буде наметнута у “плиткоумној и погубној догми” и додао да је то разлог што је на овим изборима подржао председничког кандидата Томислава Николића. Коштуница је као други важан разлог за подршку Николићу навео то што је “на ове изборе пала 6. маја озбиљна сумња о регуларности и изборној крађи”. “Уверен сам да би Томислав Николић, ако победи на изборима, својим ауторитетом могао да обезбеди да независна комисија поново преброји гласачке листиће и утврди шта се заправо десило 6. маја”, рекао је Коштуница. bgpj је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 koja? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ja jesam ateista, ali bude li on pobedio, prekrstiću se i reći ću: Bog nek nam je u pomoći! Ali eto Srbi, ništa bolje niste ni zaslužili, tako vam i treba. E, pa bar neka korist, bre... greengrin "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Мало наде стигло на север КиМ… 5 Votes 21:18 ФБР На северу Косова и Метохије почело прослављање изборне победе Томислава Николића за Председника Србије. На улицама су колоне аутомобила са заставама и укљученим сиренама, ватромет, чују се пуцњи из ватреног оружја … Мало наде стигло на север КиМ… Помолимо се Богу да то мало наде не буде изневерено. Ignjatije, Crveni Baron and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Која ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ено га Кемиш.. Кад развлачи армунику никад се тако не осмехује. Она иза Кемиша је наша сестрица са форума ЖРУ... погодите која srcee Никад нећу погодити. Која? Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Јесте, јесте он је Шешељ - војвода је , хеби га , четник малолетник, ома ће да коље по Србији , хахахахахах ! Nema šta.Večeras odma počinje rat na Kosovu.SAJ oslobodja haške optuženike, Šešelj postaje general, uvode nam embargo..... Dajte ljudi, ne plašite se. Sačekajmo da vidimo kako će Toma da radi pa posle osude. Михајло је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Нема ни потребе да се гаси светло кад нема струје... То да захвалиш БоТи ! Manolis and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука