Jump to content

Све о другом кругу гласања за Председника Србије 2012

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Glasao sam za Tadića, ne zato što je bolji, nego zato što što mi je bilo ispod časti da glasam za čoveka sa kupljenom diplomom. Prvo su me demokrate (Šutanovac, konkretno) iznervirale sa arogancijom tipa "mi smo već pobedili", ali me je posle Toma još više iznervirao onim poziranjem sa knjigama.

а није испод части да гласаш за човека који је срушио суверенитет Србије...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

На пример?

Ја ти брате нисам неки ватрени политичар. Више се везујем за личности. Г. Тадић је, по мом мишљењу, добар човек. Мишљења сам да је управо он, а са њим у г. Вук Јеремић, балансирао ДС да не скрене у екстремизам Чеде Јовановића.

Видећемо. Очекујем да се г. Николић, у том односу са светом, понаша потпуно идентично. Не зато што је то много добро, већ што, нажалост, тако мора. Живи били па видели.

Подели на овим сајтовима

Поздрављам мирне и помирљиве речи г. Николића. Ипак, не радујем се са "стручњацима" који га окружују. Као и пре и сада мислим да СНС нема капацитета да води државу. Јесте ли видели ко је око Николића? Пола Гранд продукције, Кемиш и онај "Шиптар" из Курсаџија Ајдеми Попуши. Туга.

Подели на овим сајтовима

Ma dajte, nigde vise kupljenih diploma nema nego u DS, najjadniji je Pajtic koji je doktorat odbranio na madjarskom, bedno... Ukoliko se trend apstinencije nepismenih eunijata nastavi na sledecim izborima, mozda i dobijemo normalnu vlast. Ovo je samo prvi korak.

Подели на овим сајтовима

Samo molim boga da je ozbiljan po tom pitanju. Jer ako nam je zavuko.....kao sto je zavuko seselju.

Ma sta se brines Iuris, u srbiji je parlamentarni sistem ... a ne predsednicki ... tako da je sasvim svejedno ko je predsednik ... zar ne Iuris?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...