Аурор Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Што, да ниси дао неке паре у кладионици? Joj trebalo je. pu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Е па честитамо... Од два идиота изабрали смо већег. Можда је то и добро, ко зна... ВИЛМА and Аурор је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Cesid Nikolic pobednik Марио Токовић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Имам наградно питање. За кога је гласао Патријарх? Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Istok Pavlovic Čestitam novom predsedniku Tomislavu Nikoliću na izbornoj pobedi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Slavlje u Naprednoj Stranci. Veliki poraz DS. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 А кад ћемо Ђоковића гледати, ја имам само Б92 који преноси Рим и ништа не говоре...грррр Баба and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 А за Ботицу: http://www.youtube.com/watch?v=SFLtHIb34Mc Баба and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Veći je on idiot od Tadića. Nisam voleo da ovaj ostane, a tek ovaj da dođe... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 А кад ћемо Ђоковића гледати, ја имам само Б92 који преноси Рим и ништа не говоре...грррр Одложено због кише. Сутра у подне. feeble је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Књиге староставне су биле у праву ! feeble, -Владимир- and nedeljko је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Od sutra u svim državnim institucijama da bude slika novog predsednika. Ovo više boli Vojislava Š. u Hagu, nego poraz na izborima pre 3 nedelje. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 NIJE SMEŠNO, Zvonko Diplomko ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Може ова: bgpj је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука