ViolinMusic Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Zdravo, kao clan ovog foruma, hteo sam da vam pokazem nesto novo sto sam napravio. Inace bio sam stavrno odusevljen pesmom Zeljka Joksimovica i zato sam uradio obradu ove pesme. Zelim da mi kazete kako vam se cini spot i obrada jer ce uskoro biti reportaza o tome na RTS-u pa bih voleo da cujem vas dozivljaj pre nego sto se to desi Hvala puno svima i uzivajte Pozdrav Slobodno ostavite vase komentare i na youtube-u. JESSY, Иван ♪♫ and Бартендаз је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Мени се допада спот бар је оргиналан,Жељков је плагијат на неки начин. Виолину волим па волим и обрада је лепа,једину замерку имам у споту,на девојку-виолину не због нагости девојке већ због тога што је деловало некако...хм,сцена је била некако сирова и брз кадар, без уметности,можда је овај кадар могао мало боље да се осмисли,иначе све остало је лепо и подсећа ме на неке давне спотове инструменталне музике када је све имало неког смисла Све најбоље у даљем раду. ViolinMusic је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Мени се много допада! Браво! ViolinMusic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 свака част! men875847'0789 ViolinMusic је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 лепо ViolinMusic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara :) Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Vrlo lepo uradjeno .smesko. Bravo!! :smile: :0104_cheesy: ViolinMusic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Моји фаворити су Бабушки Буранушки : http://www.rusija.rs...jua-na-dan.html bgpj, katja, Zayron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Оне или Рамбо... Можда ипак Рамбо, мање се будалеше од баба Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Шведска и Србија. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Ма бабушки су екстра ! Таша, bgpj and Zayron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Када наступа Србија? "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 On 22. 5. 2012. at 20:09, Жељко рече Ма бабушки су екстра ! Не гледам пренос, пише на блицу да су бабушке у току наступа стигле и да испеку домаћих колача . katja and Анастасија је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 У Бакуу стартовало музичко такмичење за песму Евровизије, јавио је месни портал Trend. Церемонија отварања такмичења почела је 19.маја у 21 сат по локалном времену тако што су представници 42 земље прошли по црвеном тепиху. У Азербајџану се такмичење за песму Евровизије одржава први пут у његовој 56-годишњој историји и трајаће тачно недељу дана ; од 22. до 24. маја одржаће се полуфинале, 26.маја финале, а дани између ових датума резервисани су за пробе . Концерти ће се одржати у дворани „Baku Crystal Hall“ која може да прими 23 хиљаде посетилаца. Фолклорна група „Бабушки Баранушки „спремна за наступ-и победу Ове године Русију на такмичењу за песму Евровизије представља музичко-фолклорна група“Бабуши Буранушки“ с песмом „Party for Everybody“ . Распеване старице из села Буранова у националном такмичењу Русије победиле су дуете Дима Билана и Јулије Волкове ,као и Аоде и Тимати који су заузели друго, односно треће место.Оне су главна атракција овогодишњег Евросонга и привукле су огромну пажњу како становника азербејџанске престонице ,тако и великог броја новинара. Како би се што мирније припремиле за полуфинале не нарушавајући при том свој уобичајени сељачки начин живота,“Бурановке „су уместо суперлуксузног хотела у цетру града где им је нуђен смештај,одабрале за привремени боравка удобну кућу у једном селу у околини Бакуа до којег стижу за сат и по вожње аутобусом. Овде су савим комотне као и у домовима у свом селу , устају кад хоће , хране се јелима које саме припремају , пеку пирошке од теста које су месиле од брашна донетог из Буранова. Оне су најпре пожуриле да демантују информације које су пренели неки руски медији да се налазе под сталним медицинским надзором. Све је другачије него што су ти медији жељни сензација јављали. Са бабушкама је из Москве допутовао и лични доктор који се брине о њиховом здрављу јер свака од њих као и друге жене у поодмаклом добу имају своје бољке. Доктор им пре свага помаже да се што је могуће више психолошки издвоје и удаље од целе атмосферу Евросонга , да их не би захватила такмичарска грозница.Оне су смештене у азербејџанском селу чије име не откривају. Треба чувати све тајне које се, ако буду проваљене ,могу негативно одразити на наступ и успех бабушки.Ту се пре свега мисли на руску пећ коју су почетком ове седмице довезли из Москве и брижљиво је чувају од очију радозналаца.После првих проба је одлучено да се та стара , сељачка руска пећ појави на сцени као елемант сценографије.На почетку песме „Party For Everyboby“ бабушке ће ставити у њу тесто, које су, наравно саме умесиле и током извођења такмичарске композције пробаће пирошке испечене у пећи .После тога ће овим сценским специјалитетима понудити и друге који буду имали среће да се у том тренитку нађу у близини. „Бабушки-Баранушки“ које у Бакуу сви зову grannies ( на енгеском:бакице ) ,одобровољиле су се и пристале да зачас прекину дневни режим село-сцена и да одрже кратку прес конференцију. За разлику од сусрета са медијима мађарске групе Compact Disko која свира модернизовани танец, на коме су била само три представника медија ,на конференцији „Бабушки Буранушки „ била је дупке пуна сала новинара. На питање где би волеле да се одржи следеће тамичење Евроснога ако победе у Бакуу , бабушке су одговориле у један глас: “Наравно, не у Москви, него у нашем Буранову.“ Премда у том селу , као што је позанто, нема ниједног хотела, али зато су преобилне природне лепоте , које надахњују да се лепо пева , а уз то би се учесници послужили и укусним пирошкама тако искрено понуђеним да нико не би имао срца да их одбије. Азербејџан је добио право да у 2012. години буде домаћин такмичења за песму Евровизије пошто је на прошлогодишњем такмичењу дует Ell & Nikki из ове земље на Каспијком мору победио песмом „Running Scared“. Б.Ракочевић http://www.rusija.rs/kultura/muzika/2523-u-bakuu-poelo-takmienje-za-pesmu-evrovizije.html Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Кад ће Азербејџан у ЕУ? Баба је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука