Иван ♪♫ Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 али Рамбо је лик, да поновимо: DYNABLASTER and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Мислим да се искристалисало око неких наших успешних извођача... Јокса-Јелена Босиљчић-Марија Ш. Они су у последњих 10 година најуспешнији, тако да их треба само ротирати сваке године. Добро је што нема више никаквог такмичења за одлазак на песму Европе, него РТС каже тај и тај, и тај има да бидне. Уштеда. Оскудација је. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 pivo тако је, Силе , оскудација је велика, мора да се стегне каиш trening Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Rambo je izuo, pogledo sam dvaput da pohvatam sta je sve odradio, i opet cu, stvarno je svetski mega car 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Rambo je izuo, pogledo sam dvaput da pohvatam sta je sve odradio, i opet cu, stvarno je svetski mega car A ови ко да су видели шејтана из Монтенегра Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 ЕУРОООООООООО НЕУРООООООООО Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука