Jump to content

Анкета на Блицу - којој сте политици блиски

Оцени ову тему

Препоручена порука

vpxdn9.png

Radio sam isti ovaj test pre nekih 5-6 godina. Liberalna ubedjenja su mi ostala ista, ali sam iz jake levice presao u desnicu. Izgleda da su pisanje Zvonka i drugih uticala na mene vise nego sto sam mislio.

Ја делујем на подсвест... :)

Ево где сам ја:

libertarianrightz.png

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• DSS: 15%
  • JS: 15%
  • SRS: 14%

Сам се изненадио највише...Мада су одговори такви да без проблема можеш да наштелујеш "линију" којој припадаш, ако само иопе размислиш о одгворима...

Подели на овим сајтовима

Ивице, Фло, Авокадо...тестирајте се. Волио бих видјети ваш графикон.Ви доста учествујете на економским темама. :)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ивице, Фло, Авокадо...тестирајте се. Волио бих видјети ваш графикон.Ви доста учествујете на економским темама. :)

Хтео сам, тебра, али много је дугачко, а ја не волем дугачке тестове.

Подели на овим сајтовима

Хтео сам, тебра, али много је дугачко, а ја не волем дугачке тестове.

Ма није, шта дугачко, као кад овдје пишеш неки дужи пост. :)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...