Jump to content

Kamuflaža i evolucija

Препоручена порука

Cega bre da se stidim?To vam je vasa mutacija,motor evolucije!!Bolje bi vam bilo da se vi stidite sto promovisete mutacije kao nesto pozitivno!!

Nije lepo da stavljas etiketu negativnog na nesto sto ti je omogucilo da varis mleko i mlecne prozivode i da izrastes u velikog, jakog i pametnog coveka. :D

Подели на овим сајтовима

Brate divim se tvojoj veri i postujem je ali i sam znas da su mutacije stetne greengrin

Neke mutacije su stetne neke su neutralen a neke su korisne. A znam da ti ovu laz mutacijama koje su samo stetne ponavljas u beskraj.

Lepo je sto postujes svaciju veru ali nije lepo to sto lazes.

Подели на овим сајтовима

Cega bre da se stidim?To vam je vasa mutacija,motor evolucije!!Bolje bi vam bilo da se vi stidite sto promovisete mutacije kao nesto pozitivno!!

Стиди се како си безосећајан и како си лак на увреду и омаловажавање, Велики србине и хришћанине. Да ли би ти било тако забавно и смешно кад би твоје дете имало онако редак поремећај ? Да ли би ти тад било супер да се спрдаш са мутацијама ? Срамота !

Подели на овим сајтовима

šta ste se navrzali na ove teme o evoluciji i kreacionizmu ko baba na ratluk

laugh1.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Стиди се како си безосећајан и како си лак на увреду и омаловажавање, Велики србине и хришћанине. Да ли би ти било тако забавно и смешно кад би твоје дете имало онако редак поремећај ? Да ли би ти тад било супер да се спрдаш са мутацијама ? Срамота !

Ne znam sto mene napadas? ja sve vreme tvrdim da su mutacije stetne.Ovo je jedan od milijardu primera.

Sramota je tvrditi da mutacije mogu da dovedu do razvoja.

Подели на овим сајтовима

šta ste se navrzali na ove teme o evoluciji i kreacionizmu ko baba na ratluk

Zato sto je nekima potrebno obrazovanje kao budali samar... ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Znaci mutacije su toliko pozitivna stvar. Ja sam mislio da su one negativna pojava kao bolest.

I ako se mutacija desi kod jedne jedinke da li se ona gubi kod potomstva kada dodje do parenja sa drugom jedinkom koja nema takvu mutaciju ?

Мутација је неутрална ствар природна селекција одређује да ли је позитивна или негативна.

Уколико ти помаже да преживиш - позитивна, уколико ти не помаже негативна или неутрална.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

imate temu i kod muslimana http://www.islambosn...da-bog-postoji/

sa podjednako blesavim pitanjima i tvrdnjama...

• Волим 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ne znam sto mene napadas? ja sve vreme tvrdim da su mutacije stetne.Ovo je jedan od milijardu primera.

Sramota je tvrditi da mutacije mogu da dovedu do razvoja.

S' obzirom da si, cini mi se, rekao da prihvtas mikroevoluciju u okviru vrsta... kako funkcionise takva evolucija, ako ne mutacijama?

Jer to Bog ponaosob stvara nove adptivne gene za svaku jedniku koja se nadje u drugacijim uslovima?

Da li to onda mozemo da testiramo u prirodi?

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...