Jump to content

Ко све мисли да су Двери покрадене?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја гласао за Двери и јако сам задовољан што су ушли односно прешли цензус у неким локалним парламентима собзиром да су нови на политичком небу а колико чујем , а нисам толико острашћен , кукају да су покрадени и видим да и Томини имају неке доказе да је било крађе ....

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Невероватно... хоћемо на улице? :)

znas onaj vic, sin i otac shipci na boju na Kosovu, i sad bitka se zestoko bije, pita sin oca: "cale da uljetim?", veli otac" ne sine jos ih je mnogo"... ostane oko 1000 ratnika, pita sin: "cale da uljetim?", veli cale:"ne sine jos ih je mnogo"... ostane ih 500, a sin ce opet: "cale da uljetim?" kaze otac: ma ne bre sine jos ih je mnogo"... i ostane 100 ratnika, i sin pita" cale da sad uljetim?!" kaze otac: " mozes sad sine", sin: "ajmo semenke semenke!" :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Нису двери једине које тврде да су покрадене, тврди и покрет радника и сељака у Зајечару и савез Војвођанских Мађара, а и у Нишу је примећено доста неправилности.

Људи ..ако ћете ''двери'' да равнате и са ''ПРС''-ом покретом радника и сељака.. онда брате боље да никад нисте ни помислили на политику.. Нисте ни свесни шта говорите ...

Оставите се ћорава посла и још ћоравијих кутија.. док још има иоле душе у свему томе.. што се назива ''двери'' а како је кренуло

..неће још дуго...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Људи ..ако ћете ''двери'' да равнате и са ''ПРС''-ом покретом радника и сељака.. онда брате боље да никад нисте ни помислили на политику.. Нисте ни свесни шта говорите ...

Оставите се ћорава посла и још ћоравијих кутија.. док још има иоле душе у свему томе.. што се назива ''двери'' а како је кренуло

..неће још дуго...

Кажеш ти: ''маните се ви ћорава посла!''

А ја кажем: КАКО???

ПА ПОЛИТИКА ТИ КРОЈИ ГАЋЕ ЧОВЕЧЕ! Хтео не хтео, тако је!!! Тако ће увек бити!

Само је народ п**ка (админе, не упозоравај ме, знам шта причам!). И увек ћемо бити, све док сви не станемо под једну заставу и срушимо ову багру, мамицу им пољубим...

Ко што каже онај лик: ''ми смо глупави, и треба нас је*ати'' ;)

па докле ћемо бити глупави? ајде више, станимо сви за опозицију! доста крађе више...

ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ!

Подели на овим сајтовима

Брате Кириле,сви смо ми били млади,и желели смо да "ови" оду,а да "наши" дођу. Само смо схватили да нема више "ових" и "наших".

Кад бих ти рекао шта су све мени говорили док сам се бавио политиком... (а то беше јако давно)...

Све лоше у шта нисам веровао да је истина,испоставило се да је истина.

Закључак је - да нико не жели да мења систем. Кад промениш систем,онда се ствара стабилност у држави да свака странка не може да ради баш шта год јој падне на памет.

А нико не жели или не може да мења систем...

4. ТЗВ. БЛАНКО ЛИСТИЋИ (НЕПОПУЊЕНИ) СУ РАЗЛИЧИТЕ ГРАМАЖЕ И БОЈЕ!!!

Не разумем,шта ово значи ?

Подели на овим сајтовима

у мојој општини су делили "пакетиће" или паре, за узврат су добијали гласове са зеленим оловкома које после сат времена испаре и само се заокружи жељени кандидат када се "пребројавају" гласови а то су Тадић/Пајтић, све је легално и сви су задовољни.

Ne razumem. Daju ti pare, da bi ti glasao olovkom koja ispari, da bi oni posle zaokruzili sta zele? A cemu "olovka koja ispari" u toj prici, kad mogu i da ti daju pare da ne glasas ni za koga, pa da onda zaokruze sta zele?

Mislim, ne zelim uopste da ulazim u pricu da li jeste ili nije bilo muvanja... samo moram da primetim da je gomila ovih scenarija za muvanje potpuno besmislena...

ovo tvoje sa olovkama... ideja da su Dverima ponistili taman toliko da ovi ne predju cenzus (ispada da bi im silne namestaljke bile potpuno dzabe da je 30000 ljudi vise glasalo za Dveri)...

pa same primedbe Dveri... da im ne daju uvid u listice sa Kosova (na kojima i onako rezim nije ostvario uspeh, vec stranka koja je rezimu ozbiljniji protivnik od Zveri)... pa kao nepopunjeni listici su razlicite gramaze i boje... neko je kao dodavao nepopunjene listice? Ako neko moze da ubaci nepopunjene listice i nasteluje liste, sto ne bi popunio te listice za sebe? I nisu to bas tako specijalni listici da ne mozes da napravis valjane kopije...

pa snimak iz Zajecara, koji je zaista bizaran i sasvim ocigledno necija brljotina, neko je zeznuo kolone i sve stranke imaju vece procente, pa i PRS ciji je to klip ima na nekim birackim jedinicama preko 100% a jedna biracka jedinica ima vise upisanih biraca nego sve ostale zajedno i 0,02% izaslih... prosto neko je u toj tabeli ubacio u tu biracku jedinicu birace iz ostalih u toj koloni... mozes misliti misterije i kradje...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ne razumem. Daju ti pare, da bi ti glasao olovkom koja ispari, da bi oni posle zaokruzili sta zele? A cemu "olovka koja ispari" u toj prici, kad mogu i da ti daju pare da ne glasas ni za koga, pa da onda zaokruze sta zele?

ako je to uopste tacno sa isparavajucim olovkama, logika bi bila da ne kazu da glasas za njih nego je dovoljno da koristis magicnu olovku, pa ce oni posle lako zaokruziti sta oce, jer valjda glasac mora da bude zabelezen da je izaso

a to za Dveri i Kosovo sigurno da moze da se objasni al me mrzi sad da razmisljam :P

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Биљана Ђоровић, (Радио Атлантис):

‎"Пре сат времена се завршио састанак ДВЕРИ у Београдском Изборном Штабу, на којем је говорило цело руководство на челу са Бошком Обрадовићем. Лично нисам могао да верујем својим ушима колико су покрадене ДВЕРИ...

20 стручних активиста ДВЕРИ су данас ушле у просторије РИК-а, у којима им је дозвољено да 6-7 сати прегледају џакове са запечаћеним ковертама неважећих листића. Могли су само да за себе евидентирају, али без фотографисања...

Ситуација је таква, да на бирачким местима где у записнику нема ниједан глас за ДВЕРИ на листићима има 35, а тамо где је уписано 5 гласова за ДВЕРИ има чак 99.

То је највећа крађа у Српској историји на изборима... Тога нема ни у Бангладешу..."

Подели на овим сајтовима

lol koje ruganje: "bez fotografisanja"

Подели на овим сајтовима

ako je to uopste tacno sa isparavajucim olovkama, logika bi bila da ne kazu da glasas za njih nego je dovoljno da koristis magicnu olovku, pa ce oni posle lako zaokruziti sta oce, jer valjda glasac mora da bude zabelezen da je izaso

управо то је поента целе приче, он је могао да шара и да заокружује мику, перу, жику по том листићу и после када би се "бројали" гласови нека фина господа би само заокруживала Тадића и Палму (у нашем случају) и молим лепо, пошто све то та фина господа броји иза затворених врата. Значи њима је био битан само потпис купљеног гласача као потврда да је изашао на бирачко место. Ово су проверене информације и то знају малтене сви.

Подели на овим сајтовима

Ситуација је таква, да на бирачким местима где у записнику нема ниједан глас за ДВЕРИ на листићима има 35, а тамо где је уписано 5 гласова за ДВЕРИ има чак 99.

И ово би требало да је доказ за највећу крађу гласова у историји?

Стотинак поништених листића, и чврсто неверовање да није могуће да Двери нису освојиле ни један глас?!

Није ни чудо да верујете у Илуминате...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

У ствари та хемијска је нешто најбоље што су икада измислили. Замисли сад ово: кажеш човеку који има месечна примања мања од 10000 динара, да да глас за ДС а за узврат после гласања добиће новце. Наравно он пристане. Он онако револтиран и разочаран у свој живот, зна да су ови (жути) шљам најгоре могуће врсте, улази у салу да гласа, заокружује нпр. ТОМУ, и мисли "у ал сам их зезнуо а притом и зарадио, које наивчине!" :) прво враћа оловку, добија 2000 динџи и "мирна Босна" он мисли да их је зезнуо а они зезнули целу Србију ајој....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...