Млађони Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Jel imas neki izvor za tu tvrdnju... da mogu i drugi da vide tu statistiku? Ajde bre avokado zar ne vidis da nikad nije gore nego sad? Tad smo ziveli ko kraljevi, pre dvehiljadite, bilo para koliko oces, inflacija stabilna i niska, ratova nigde, privreda sabija, putujemo svud. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 "напрењачкi" "протести" данас изгледали као свадба толико о њима и њиховох "уверљивости"! Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IgorEr Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Ајде ти мени реци овако.. тј кад погледаш статистику, ми смо пропали за 200% од 2000 године. И сад ће народ баш гласати за ове жуте мајмуне? ПА ОНИ ОЧАЈНИЧКИ ХОЋЕ ДА ОСТАНУ НА ВЛАСТИ! Јер кад би пали, сви би по затворима завршили... они се боје! Зато ни не приказују Двери на Б92, Пинку, РТС, Првој, јер то би било чисто рекламирање те организације. Зато су укинули сваки медијски контакт са Дверима... Само ћу да констатујем, да ово све неће изаћи на добро.. Или ће народ изгинути од глади, или ће они позавршавати на вешалима.. не шалим се... озбиљан сам.... 2.000.000 сиромашних људи 1.800.000 људи не ради 3.000.000 издржаваних особа 500.000 корисника социјале 17% редовно исплаћена плата 650.000 радника нередовно прима плате 29.840 користи услуге народне кухиње... И ??? ЈЕЛ ТО ТА ДЕМОКРАТИЈА? избори су покрадени и ТАЧКА!!! Без обзира колико смо претрпели кризу, и колико смо у лошој ситуацији, проблем је што је наша опозиција КРИТИЧНА. Да је било ко из опозиције понудио нешто конкретно, да је дошло неко ново лице са озбиљним програмом (при чему ту наравно да не убрајам Двери) верујем да би резултати били другачији. Али овако хтео ти то да признаш или не, Тадић је најмање лоше решење. Ево ја ти могу набројати бар сто људи из мог окружења који су гласали за ДС (бар се тако декларишу, нисам био када су заокруживали листиће) а свега двадесетак који гласају за СНС. А са друге стране, као што сам већ написао, по мени, крађа у овом смислу и на овај начин, о којем Николић прича је практично немогућа! Треба узети у обзир да су на изборима радили и око 20.000 чланова СНС-а, што би онда значило да су они буквално неспособни, када нису одмах приметили да ту нешто не штима и када је неко и поред њих успео да изманипулише са 20 или 50 хиљада гласова, или колико већ Николић наводи. Смешно је потезати ту причу тек после три дана, и то када дефинитивно утврдиш да си пуко на изборима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 да је дошло неко ново лице са озбиљним програмом (при чему ту наравно да не убрајам Двери) A koji je to ozbiljan program dveri? Ja postavio pre neko vreme ovde to isto pitanje njihovim aktivistima nigde nisam dobio odgovor njihovog ozbiljnoeg ekonomskog programa. А са друге стране, као што сам већ написао, по мени, крађа у овом смислу и на овај начин, о којем Николић прича је практично немогућа! Треба узети у обзир да су на изборима радили и око 20.000 чланова СНС-а, што би онда значило да су они буквално неспособни, када нису одмах приметили да ту нешто не штима и када је неко и поред њих успео да изманипулише са 20 или 50 хиљада гласова, или колико већ Николић наводи. Смешно је потезати ту причу тек после три дана, и то када дефинитивно утврдиш да си пуко на изборима. Egzekli. Nego je skontao da je puko da vec 1000 put gubi izbore sa pricom pre istih kako ce on da pobedi i opet ih gubi, pa nije zadovoljan. Zanimljivo da mu je cela kampanja bila uperena protiv malih stranki konkretno SPS koji je bio apsolutni pobednik ovih izbora ostvarivsi znatno veci rezultat nego sto je imao. Svi ostali su ostali vise manje isti. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IgorEr Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 A koji je to ozbiljan program dveri? Ja postavio pre neko vreme ovde to isto pitanje njihovim aktivistima nigde nisam dobio odgovor njihovog ozbiljnoeg ekonomskog programa. Вероватно се нисам добро изразио, и мој је став да Двери (бар за сада) немају баш неки озбиљан програм, и да је то нешто на чему ће морати озбиљно да раде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука