Баба Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 И још БоТа зна да игра кошарку и трчи маратон, што би могло да превагне у избору. Али, не зна да прича вицеве, па је то онда велики минус. И не зна да користи лопату, не зна чему служе кокошке, не зна како се гаји парадајз( а мого је макар да ћути) и не зна чији је председник, и не зна много тога другог а пре свега не зна своју блиску будућност. Apis, Manolis, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Кад будеш имао зелено светло, мотка ти више неће ни бити потребна... У ствари, ти би мотком по Шојићима, али да ти их неко држи... Или да неко други хвата мотку, а ти да му својим храбрим писањем по форуму дајеш моралну подршку из позадине... ja se borim sa vlastima jos od 96 a ti ovde filozofiras i glumis neku mudrost.ti hoces da budes pasivan a da promenis nesto.e to nema ni u bajkama. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Najbolja opcija http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/574980_405276472828068_100000371572089_1325110_1935489544_n.jpg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Кад видех колико је народа апстинирало , схватио сам колико се људима смучила политика . Само захваљујући томе ДС има оволико процената.Мада ни СНС није неки избор , али макар нису толики ђилкоши. И овде колико видим сем Дверјана нико суштински не заступа странке које подржава, тј. нико нешто није очаран тим странкама него просто сви мисле да је једна опција мање зло од друге. Пацифисти се боје Томе јер мисле да ће морати да иду на Косово да ратују , а милитаристи се боје Тадића јер мисле да ће без опаљеног метка предати све душманима. Нити ће Тадић све предати , нити ће Тома ући у рат, то су све трипови. И једна и друга страна манипулишу тај део поплашених бирача и то им је једина шанса у кампањи. Међутим реални проблем јесте економија. Човек који је онако сочно одвалио како ће нас светска економска криза заобићи и да још од ње можемо профитирати није за председника, није ни за министра, уствари тај вероватно није способан да се бави ни својом кућном економијом. И то је мој главни мотив што сам против Тадића. Дакле живео комунизам ! Доле трули капиталисти и њихове слуге, доле окупатор , смрт демократији - слобода народу ! nirvanashop and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Комунизам је заправо изворно српска идеја, питај Деретића. Nisam, ja sam ti libertarijanac. I Friedmanova majka je razume se, Srpkinja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Кад видех колико је народа апстинирало , схватио сам колико се људима смучила политика . Само захваљујући томе ДС има оволико процената.Мада ни СНС није неки избор , али макар нису толики ђилкоши. И овде колико видим сем Дверјана нико суштински не заступа странке које подржава, тј. нико нешто није очаран тим странкама него просто сви мисле да је једна опција мање зло од друге. Пацифисти се боје Томе јер мисле да ће морати да иду на Косово да ратују , а милитаристи се боје Тадића јер мисле да ће без опаљеног метка предати све душманима. Нити ће Тадић све предати , нити ће Тома ући у рат, то су све трипови. И једна и друга страна манипулишу тај део поплашених бирача и то им је једина шанса у кампањи. Међутим реални проблем јесте економија. Човек који је онако сочно одвалио како ће нас светска економска криза заобићи и да још од ње можемо профитирати није за председника, није ни за министра, уствари тај вероватно није способан да се бави ни својом кућном економијом. И то је мој главни мотив што сам против Тадића. Дакле живео комунизам ! Доле трули капиталисти и њихове слуге, доле окупатор , смрт демократији - слобода народу ! мени искрено и ТоМа и БоТа дувају у исту тикву.. што је и показала чињеница да им исте фирме раде кампање... (и Додику) нико од понуђених опција није имао кахоне...да се за то залаже.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 ja se borim sa vlastima jos od 96 a ti ovde filozofiras i glumis neku mudrost.ti hoces da budes pasivan a da promenis nesto.e to nema ni u bajkama. Ја сам одшколовао генерације ђака, и подучавам људе где год ми се пружи прилика. А од тебе и твоје мотке нешто не видех никакве вајде... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Ја сам одшколовао генерације ђака, и подучавам људе где год ми се пружи прилика. А од тебе и твоје мотке нешто не видех никакве вајде... pa da nije mene i te motke i naroda koji je dosao u bg 2000 god ne bi ni imao prilike da skolujes te mlade ljude ali nema veze ne zelim da ulazim u raspravu sa tobom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 ОК, хајде да се вратимо на тему. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Радим, поштено, а немам ни дана радног стажа у протекли две године, права на боловање ( не смем ни да се разболим )......и кога ја да тужим ? Ако не желиш да одговориш на питања у вези са "Двери",океј,нема проблема. Али мислим да си ме погрешно разумео,упозорење је било ка "Двери" као целини,а не неком појединцу,нити је постојала жеља за личним препуцавањем на теми. Uz dužno poštovanje, mnogo je ljudi (od kojih neki nisu ni glasali prvi put) koji će izaći na izbore da taj ne bi bio predsednik. A и обрнуто... Неки ће изаћи да гласају само да Тадић опет не би био председник... Па сад видећемо шта ће бити Тј којих људи ће бити више. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Да скратим... овим изборима смо постали ово: “Погледајте нас. Све је изврнуто, све је наопако. Лекари уништавају здравље, правници уништавају правду, школе уништавају знање, владе уништавају слободу, главни медији уништавају информације, а религије уништавају духовност.” (Michael Ellner) Apis је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Да скратим... овим изборима смо постали ово: “Погледајте нас. Све је изврнуто, све је наопако. Лекари уништавају здравље, правници уништавају правду, школе уништавају знање, владе уништавају слободу, главни медији уништавају информације, а религије уништавају духовност.” (Michael Ellner) e bas to brate opsti drustveni sunovrat i materijalni i duhovni Михајло је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 О Господе! Опрости нам јер збиља не знамо шта радимо. На крсту распет Свети Сава! Тужан и сетан. Монаштво му је дало све. Монаштво га је учинило светитељем. Монаштво га је учинило просветитељем. Света Гора и Свети монаси васпитали су Светог Саву и дали му сва богатства неба. Дали му вечну истину, вечну правду, дали му вечни живот, и он га дао српскоме роду. Дао им вечну истину и вечну правду, даи истинитог Бога и Господа Христа. По српским шумама, дубодолинама, гудурама српски манастири! Зидали Свети цареви и краљеви, зидали Свети Срби! Оставили нама а манастири скоро опустели. Срби неће у монахе! Срби кренули за Европом! За културом! За модом! Жене трче за париском модом! И по варошима и по селима! Младићи, омладина, Срби зрели, родитељи, чиновници, службеници....све се то дало на... А Срби сада напустили тај Светосавски пут. Напустили монашки пут! Празни манастири српски, по један или два монаха! Како ће служити Богу један или два монаха?! Али, ко мисли на душу своју и на душу њихову? Ко ће чувати душу српскога народа? Свима је до уживања стало. А пут манастирски, пут Светога Саве кроз вечну истину води у живот вечни. Срби, на шта сте свели своју историју и себе? Срби кренули за културом, за цивилизацијом европском, за модом европском! О, ЛЕШЕВИ СРПСКИ!!! Шта вам даје та култура и цивилизација? Шта осим лажи? Шта осим лажног задовољства? Шта осим лажних уживања? Шта вам дају палате и фабрике? Шта вам дају авиони? Погледајте душе своје, где су вам душе? А душа је важнија од свега! Не од твога имања само, од твоје стоке, не само од твоје деце, него...него... О, душа је важнија од свих светова. То је вечно у теби, човече! То је оно што не умире, то је оно што гроб не може да ухвати и ти душом својом мораш из овога у онај свет! Шта ћеш радити у моменту смрти? Ти си човек, ти си Србин! Јеси чуо за Господа Христа? Шта се збива са српским човеком данас? Све што је Божије, мање – више опустело је у српској земљи. Опустели манастири и пред сваким манастиром скоро, распет Свети Сава. И он, тужан и јадан, гледајући своје потомке, своју несрећну паству како пропада у гресима и страстима и сластима и у лажним културама и цивилизацијама, јауче са крста: „Господе, опрости им јер не знају шта раде“! Сва небеса, сви ти Апостоли, сви Пророци, Мученици, Исповедници славе Светог Саву. Данас сам Господ грли Светог Саву, највећег и најсветијег Србина, најмилије и најљупкије српско дете Растка..... Михајло је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Nisu u vecem broju... bese malo drugaciji izborni sistem... i hronicni nedostatak demokratije, slobode medija, itd... ali to je vec posebna tema... "Ono sto je zapravo najzanimljiviji rezultat ovih izbora je da su stranke koje su formirale vladu u proteklom madatu dobile vise poslanika nego na prethodnim izborima..." Koji tacno deo ove recenice nisi razumeo? Jel ovaj boldirani? Разумео сам ја болдован део реченице, него рекох тебе интересује резултат коалиције око ДС -а. Ако те радују све бољи резултати СПС - а - то је нешто друго. И занимљиво је како је Динкић успео да се сакрије иза региона и поново уђе у скупштину. Добар део изборне кампање странака које су формирале владу одрадила је " ТВ бастиља " која ни мало не заостаје за оном из деведесетих. Иако није тема - у Милошевићево време било је више слободних медија. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Разумео сам ја болдован део реченице, него рекох тебе интересује резултат коалиције око ДС -а. Ако те радују све бољи резултати СПС - а - то је нешто друго. И занимљиво је како је Динкић успео да се сакрије иза региона и поново уђе у скупштину. Sto se mene tice, nemam lepo misljenje ni o jednoj od tih stranaka... tako da dzabe duvas u tu tikvu... Добар део изборне кампање странака које су формирале владу одрадила је " ТВ бастиља " која ни мало не заостаје за оном из деведесетих.Иако није тема - у Милошевићево време било је више слободних медија. Amnezija i senilnost su ozbiljni problemi... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука