19горан80 Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 е овако сам ја данас гласао : председник - литургија парламент - пире са вешалицама и купус салатом градоначелник - пудинг од чоколаде локал - баскет са ортацима Sophrosyne, Драшко, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 . Shame on you, people from Belgrade! Baš ste balvani.. ево, ја на пример нисам изашла на гласање...нисам уопште имала намеру...и ето, није ме срамота...а ако мислиш да сам балван, ок, није то ништа лоше...уосталом то је твоја ствар... DYNABLASTER, Драшко and Јанко је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Slabo, slabo.. Bolje da zu isašli i glasali belo... Izgleda da Srbijanci (centralna Srbija) imaju najjaču demokratsku svest, mada je i onih 55% do 19 sati malo. Shame on you, people from Belgrade! Baš ste balvani.. Da narod ne može da shvati koliko je važno da izlazi na izbore, jer to je signal svetu, signal da se aktivno angažuje i da hoće da se angažuje.. Ovo ovako skoro polovina kaže: Šta bude neka bude, boli me ..... Thats not good! Srbija ispada slaba i da može svako da je .... Dragi, evo da priznam nešto, bio sam maltene zakleti neglasač. Ali pročitavši tvoj tekst na forumu, ili bolje reći sugestiju, apel da se glasa .... otidoh i glasah i to realno, pozakruživah brojeve na sve 4 liste Čak sam i glasao za one za koje rekoh da neću..... the Doors šta mi bi 0409_feel gde mi je karakter? dusha је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Slabo, slabo.. Bolje da zu isašli i glasali belo... Izgleda da Srbijanci (centralna Srbija) imaju najjaču demokratsku svest, mada je i onih 55% do 19 sati malo. Shame on you, people from Belgrade! Baš ste balvani.. Da narod ne može da shvati koliko je važno da izlazi na izbore, jer to je signal svetu, signal da se aktivno angažuje i da hoće da se angažuje.. Ovo ovako skoro polovina kaže: Šta bude neka bude, boli me ..... Thats not good! Srbija ispada slaba i da može svako da je .... Балвани? Па, пријатељу, "београђани" су масовно отишли својим кућама за викенд (а многи и спојили првомајске празнике) и гласају тамо где су пријављени, тако да је излазност београђана сасвим пристојна. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Ja sam zadovoljan odzivom. Mogao je biti veci naravno ali bio je 10% veci u vreme kada izlaze da glasaju oni sto glasaju za radikale, odnosno u jutarnjim casovima. Posle toga, sve skupa izaslo je 1--2 % manje u ukupnopm zbiru, sto znaci da je izaslo 10% manje onih koji glasaju za demokarte ... znaci razlika 20% .... srbija se oslobadja jarma ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Ko kaže da Beograd ne glasa? Žena na Dorćolu pojela 4 glasačka listića uz jogurt! Incident se dogodio na biralištu u Osnovnoj školi "Mika Alas", napisao je na svom tviter profilu Igor Savić Драшко, RYLAH and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Тек сам мало пре дошао , те да нелистам целу тему - каква је ситуација? Одзив? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Ko kaže da Beograd ne glasa? Žena na Dorćolu pojela 4 glasačka listića uz jogurt! Incident se dogodio na biralištu u Osnovnoj školi "Mika Alas", napisao je na svom tviter profilu Igor Savić DYNABLASTER, Manolis and Anette је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Тек сам мало пре дошао , те да нелистам целу тему - каква је ситуација? Одзив? Zadnji podaci su za 19h. Oko 54%. Prvi rezultati za pola sata-sat. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Тек сам мало пре дошао , те да нелистам целу тему - каква је ситуација? Одзив? http://www.cesid.org/ Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 http://www.navidiku.rs/tv-uzivo/rts-1 Овде можете да пратите РТС1 на нету Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 21:12 Незванично (18,8% обрађеног нерепрезентативног узорка): (Б92) Борис Тадић 26,1 Томислав Николић 25,9 Ивица Дачић 14,2 Војислав Коштуница 7,3 Зоран Станковић 6,4 Чедомир Јовановић 4,5[/color] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 21:14 – Према незваничним информацијама, УРС испод цензуса на парламентарним изборима. (Б92) АЛЕЛУЈА!!! nishizawa, feeble and Јанко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Gledam Sutanovca i ne deluje mi preterano odusevljen ... Ovaj prica o 20. maju i nekakvim izborima a ne o 6. .... nesto mu ne pase ocigledno ... Баба је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 21:14 – Према незваничним информацијама, УРС испод цензуса на парламентарним изборима. (Б92) АЛЕЛУЈА!!! Није им помогло ни бесконачно емитовање оног дивног спота Баба and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука