Andre Williams Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Кренуо сам са женом, двогодишњим и седмомесечним синовима на гласање. Гужвањац на бирачком месту, које није веће од нечијег купатила,...На улазу нам кажу да морамо да чекамо као и остали... ццц Жена и ја се окренемо и правац на славу код њених. ...нема везе, ионако сам хтео мало да жврљам... nishizawa, Justin Waters and Ленка* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 ХРТ цензурисан, прекршио тишину 06 мај 2012 Вести Београд -- Емитовање првог програма Хрватске радио телевизије прекинуто је у мрежама неких кабловских оператера у Србији, уз образложење да је то наложила РРА. "На основу захтева РРА, због кршења предизборне тишине, обустављено је емитовање овог програма до даљег", текст је обавештења које стоји на каналу ХРТ 1 на кабловској мрежи ИКОМ. Први програм ХРТ-а не могу да прате ни корисници кабловског оператера СББ. Гледаоци тих оператера могу да прате други програм ХРТ-а. Изборна тишина је у Србији на снази до вечерас у 20 сати, када се затварају биралишта на којима се гласа за кандидате за председника Србије, парламент, покрајинску и локалне скупштине Извор: Бета Иначе повод за цензуру је био синоћни интервју са Тадићем на ХРТ-у Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Ја сам овако за Председника ДС-Борис Тадић за градоначелника Београда ДС-Драган Ђилас за парламент СРС- Др Војислав Шешељ за Савски Венац кандидат ДС-а Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 ? ? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 И код мене је била гужва , прошли пут чини ми се није уопште... Пола сата сам био на биралишту , еј бре пола сата ! И наравно нећу да вам кажем за кога сам гласо , ал за БоТу нисам нема шансе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 И наравно нећу да вам кажем за кога сам гласо , ал за БоТу нисам нема шансе. То се ваљда подразумева Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Novi Sad -- Nekoliko osoba privedeno je zbog remećenja izbornog procesa u Novom Sadu. Glasanje u Novom Sadu (Foto: Tanjug) Oni su privedeni zbog toga što su u blizini glasačkog mesta kod Gradskog goblja u Sajlovu nudili glasačima novac, 2.500 dinara, u zamenu za glasanje za određenu kandidatsku listu. U glasačkom odboru na tom biračkom mestu rekli su za B92 da neće prekidati glasanje, zbog toga što su se ti incidenti dogodili van biračkog mesta i da tako sam proces nije bio ugrožen. Policija je intervenisala na još jednom biračkom mestu u Novom Sadu zbog toga što je jedan član biračkog odbora razbio glasačku kutiju, rekao je novinarima predsednik Gradske izborne komisije Predrag Zagorčić. Zagorčić je precizirao da se incident desio na Vidovdanskom naselju, na biračkom mestu broj 91. Dodao je da na tom mestu red ubrzo uspostavljen, a glasanje je nastavljeno normalno. Sedam biračkih mesta u Novom Sadu otvoreno je jutros sa zakašnjenjem od oko sat vremena, zbog tehničkih problema sa izbornim materijalom, rečeno je agenciji Beta u GIK-u. http://www.b92.net/info/izbori2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=05&dd=06&nav_id=606774 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Гласах овако: Локал: Палма Председник: Коштуница Парламент: Двери (преломило је једино то што су нови, што желим да видим шта могу и што поштујем њихов рад пре уласка у политику) Kakva tragedija i ja kazem sad ce Palma da dovede Betovena na Pouke; Kostunica ce 2030 saznati da je o. Ivan glasao za njega; a Dveri ce mu umesto pohvale poslati nekoga u Crkvu da nosi parole o "porodici" i proveri da kojim slucajem nema neki crnac ili jevrej unutra da ih protera. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Predsednik: Tadić Parlament: DS Opština: Neka Grupa građana što me otac naterao Боље да ниси нашао личну карту nedeljko and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Овако висока излазност уопште не одговара мањим странкама... Ali zato odgovara Srbiji, manje DBovskih podruznica u Skupstini da sisaju drzavne pare. Ja se nadam DSS, Dveri, Ceda, Dinkic i Hardcore Radikali ispod cenzusa. Justin Waters and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 ? срс Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Dobro ima li neko poput mene: 30 i kusur godina jos nikada nisam glasao naq izborima? .mislise. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 И, како стојимо? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Predsednik: Tadic Parlament: DS Lokal: DS Gradonacelnik: Dragan Djilas greengrin Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука