Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Ja sam bebce uredno vakcinisao ali ih i pricescujem za svaki slucaj Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Сутра водим дете да прими прву дозу MMR. Душка је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Nije bila sala. Zanima me da li je iko od Svetitelja,staraca,otaca govorio ista o tome. Npr.starac Porfirije je govorio o homeopatiji. Nisam mislila da su Sveti Oci govorili bas o vakcinama ali nesto sto bi se moglo s tim povezati? Molila bih vas bez ismijavanja.Ovo me ozbiljno zanima. (¯`v´¯) .`·.¸.·´ ♥ Љубав ♥ ¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·´ .·´ ¸¸.·¨¯`·.♥ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 On 11. 4. 2013. at 20:48, Рада рече Npr.starac Porfirije je govorio o homeopatiji. Dobro, ovo je i logičnije, s obzirom na vreme u kojem je živeo. "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 On 10. 4. 2013. at 21:47, Jелена* рече Сутра водим дете да прими прву дозу MMR. Иначе, дете није примило вакцину јер је у нашем дечијем диспанзеру НЕМАЈУ. Имаће је, кажу, можда, за месец, два... Што се тиче повезаности ове вакцине са аутизмом, докторица ми је објаснила да постоје нека истраживања и тако то... Није нешто детаљисала, али каже да ништа од тога није сто посто доказано... Вакцина се прима након првог рођендана па на даље... Каже да она када примети да дете још увек није проходало, проговорило или у било чему касни у односу на другу децу истог узраста, или има генетске предиспозиције да оболи од аутизма, препоручује родитељима да сачекају са примањем вакцине, за сваки случај. Што се тиче деце која се нормално развијају за свој узраст, каже да без поговора треба да приме вакцину и да нема никакве бојазни и оправдања да је не приме. Моја старија ћерка је примила ову вакцину пре четири године и, Богу хвала, све је у реду. Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Vakcina za ptičji grip izaziva narkolepsiju? IZVOR: BETA Nova studija francuskih naučnika ustanovila je značajnu vezu između vakcine protiv gripa tipa A (H1N1) i nekih slučajeva narkolepsije, teškog poremećaja sna. Tokom 2009. godine i velike kampanje o dobrim dejstvima te vakcine, niko se nije bavio mogućim zdravstvenim opasnostima vakcine. Nedavna studija je utvrdila jasnu vezu između te vakcine i pojave narkolepsije, prenosi najnoviji broj francuskog nedeljnika “Le Nouvel Observateur”. Narkolepsija je disomnija ili hronični poremećaj spavanja - za koji su karakteritični preterana pospanost i iznenadni napadi sna u neprimerenim situacijama. Oboleli od narkolepsije često imaju isprekidan noćni san i abnormalan ritam spavanja tokom dana, odnosno iznenadno spavanja tokom dnevnih aktivnosti, navode autori studije. Foto: Zeathiel / sxc.hu http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Teska tema , moji bebci su uredno vakcinisani imaju jos samo jednu vakcinu da prime kako su mi rekli to je pre skole. Nije bilo reakcija Hvala Bogu ali ... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Као родитељ сам изузетно забринут за вакцинисање деце, јер смо са старијом ћерком имали велике проблеме после ММР вакцине. Одведеш здраво дете и вратиш га кући болесно...нисам спавао ноћима, скидао температуру... Не знам шта да мислим...прекопао сам цео нет на ову тему...ужас између два екстрема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 On 17. 9. 2013. at 20:07, Ђуро Станивук рече Као родитељ сам изузетно забринут за вакцинисање деце, јер смо са старијом ћерком имали велике проблеме после ММР вакцине. Одведеш здраво дете и вратиш га кући болесно...нисам спавао ноћима, скидао температуру... Не знам шта да мислим...прекопао сам цео нет на ову тему...ужас између два екстрема. Sećam se svojih strahova i dilema kad je došlo vreme za MMR vakcinu, sa prvim pa posle godinu dana i sa drugim detetom. Baš sam i ovde na forumu kukala da se osećam kao u priči o tamnom vilajetu ( "ko uđe,kajaće se, i ko ne uđe,kajaće se"). Volim_Sina_Bozjeg, Ђуро Станивук and nana је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Још кад сам сазнао како се производе вакцине...смучио ми се живот...шта све уђе у њихова мала тела, Боже помози нам.. Искрено сам у дилеми да ли да их водим на преостале вакцине... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 On 17. 9. 2013. at 20:10, Ђуро Станивук рече Још кад сам сазнао како се производе вакцине...смучио ми се живот...шта све уђе у њихова мала тела, Боже помози нам.. Искрено сам у дилеми да ли да их водим на преостале вакцине... Agonija koju sam i ja preziveo. Vodim dete a korak mi sve sporiji i sporiji... Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Najgore je što ih bukvalno izbombarduju u prvih 12 meseci života, naprimaju se vakcina za medalju, da ti se smuči život. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Људи, немојте се зезати са животима деце. Пре су деца умирала јако често, толико често да су давана имена Вук и Стојан.Вук да би смрт побегла од њега, а Стојан да би стало умирање деце (баба мог кума је Стојна, јер су јој сва браћа и сестре поумирале пре ње). И ја сам скептик по много чему, али се не бих играо са животом своје ћерке. Баба and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Не треба одбацивати медецину у име не знам већ чега и каквог става и мишљења јер у Св. Писму лепо пише да је лекаре Бог дао људима. С друге стране знајући да је сваки човек грешан треба бити пажљив коме и кад и како у руке поверавати свој и живот својих ближњих. И то је сва философија по овом питању. ego, Volim_Sina_Bozjeg and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Cuo sam i ja ranije za Vuk i Vukan naprimer.... no dobro vidis da smo ih svi i odveli na vakcinu. Tesko je kad citas i za i protiv i pri tom ja recimo nemam nikakvo znanje medicine. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука