Драшко Написано Април 28, 2012 Пријави Подели Написано Април 28, 2012 Postoji li osoba iz detinjstva, škole, vojske, bilo kog perioda života da vam često nedostaje? Neko sa kim nemate kontakt, možda ni ne znate gde je a delili ste lepe trenutke, druženja, razna iskustva? Ko vam nedostaje od pokojnih? Vladimir Rankovic, Биљана, Andre Williams and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 28, 2012 Пријави Подели Написано Април 28, 2012 много болна тема... Mилена КШ, Данче*, dusha and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 28, 2012 Пријави Подели Написано Април 28, 2012 Ima dosta ljudi koji mi nedostaju i među živima i među upokojenima. Ali mi najviše nedostoju moji pokojni roditelji. Andre Williams, Лидија Миленковић and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 28, 2012 Пријави Подели Написано Април 28, 2012 pokojni deda od oca Бојана Стојчетовић and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2012 pokojni deda po majci, neki dragi ljudi koji su u inostranstvu...kao prva profesorka klavira koja živi u Beču(nemam ni njem mail, nema je na fb....) , druga profesorka koja živi u Kelnu koju sam inače krstio....par drugova iz vojske koji ne znam ni gde su..... čak i neki ljudi u mom gradu sa kojima prosto nisam u redovnom kontaktu zbog toga što smo nekad prosto izgubili kontakt i nismo ponovo uspostavili... zbog lenjosti ili nekih navika?....glupost i tako redom.... ima dosta primera i raznih priča, raznih lepih perioda koje sa nekim delimo rastanemo se i tek posle shvatimo kako nam je bilo lepo i koliko su ti ljudi kvalitetni, zanimljivi a oni il odoše ili nemamo telefon ili ovo mi je inače prva postavljena tema, za sve ima prvi put :bla: w.a.mozart, Andre Williams and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Април 28, 2012 Пријави Подели Написано Април 28, 2012 Моја бака и мој свекар,Царство им Небеско. Недостају ми неки драги пријатељи...понекад. Недостаје ми једна сестра за певницом,одавно се одселила и оставила празнину. Недостаје ми мој вољени отац духовни,велики пријатељ наше куће,надам се да ћемо се срести ускоро. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 28, 2012 Пријави Подели Написано Април 28, 2012 ovo mi je inače prva postavljena tema, za sve ima prvi put :bla: Прва тема, па овако добра.... алал вера !!! Од покојних недостаје ми, пре свега, мој тата, а онда и неки који су се упокојили давно, док сам још била дете, када нисам знала да препознам и спознам богатство знања и искустава које су носили у себи, а сада.... сада бих упијала као сунђер, али..... А што се живих тиче, наравно да ми неки људи из разних периода мог живота недостају, али што сам старија све мање. Можда се нисам спретно изразила ( много сам уморана ), зато ћу покушати да објасним. Са усхићењем сам својевремено ишчекивала десетогодишњицу матуре. Били смо сложно одељење, правили тако забавне и занимљиве зврчке, да су нас и професори готивили (што би рекла ова данАшња омладина). А, онда, кад смо се видели, то више није било тО; ми нисмо више били мИ. За пар сати смо "испуцали" приче о томе где смо, шта смо, онда мало евоцирали успомене, и после....ништа ...странци. ...Баш сам била тужна. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Nisam siguran da mi bas nedostaju ljudi vec pre neko vreme koje sa tim ljudima provodio. Danas nije tesko ostati sa nekim u kontaktu u koliko to obe strane zaista zele pa ako kontakta nema on da je tako i trebalo da bude. Ljudi se menjaju idu svojim putem i cesto na tom putu za nas nema mesta .Obaveze , problemi , sitna deca , previse posla ...i jednlostavno se nema ni vrmena ni energije za dorazavanje enkih kontakata , i to je normalno i razumljivo . Sa druge strane pravi prijatelji ostaju u kontaktu bez obzira gde se nalazili i bez obzira koliko vremena proslo . Ovo sto se tice zivih.Sto se tice upokojeni , babe i dede mi nedostaju strasno .Bozic sam uvek voleo najvise jer se svake godine islo kod babe , ranim jutrom , pa citav obicaj , ono sve po redu , ja i brat polozajnici , sporet smedervac ... sad mi je zao sto nisam prveo vremena sa njima onoliko koliko sm mogao .Verujem da cemo jednog dana opet svi biti na okupu i da ce Bozic da traje vecno RYLAH, Лидија Миленковић, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 čekam samo da se pojavi neko ko će da kaže da su svi oni na liturgiji sa nama sleki, Милан Меденица :), Anette and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 čekam samo da se pojavi neko ko će da kaže da su svi oni na liturgiji sa nama да, наравно, сви смо ми заједно на литургији... Sanja Rakin and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Од мртвих највише ми недостаје мој очух, често га сањам, да је жив,здрав,насмејан,да се вратио из мртвих, или да је све као пре, да није ни умро. Од живих - недостаје ми много људи, са којима више немам контакт, највише пријатељи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 čekam samo da se pojavi neko ko će da kaže da su svi oni na liturgiji sa nama овде је тема људски фактор сентимента када ти неко недостаје тако сам ја бар то схватила... Литургиско општење је нешто што се подразумева,о томе не морамо ни да причамо w.a.mozart and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 ma naravno Valentain... šalio sam se Макрина је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 ma naravno Valentain... šalio sam se Еј,овако ме је звала професорка биологије ха,ха и она ми недостаје,хвала ти Моца w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Недостаје ми баба... Прошло је већ 8.г. од њене изненадне смрти, а и даље имам утисак као да је било јуче кад сам остајала код ње, кад ми је причала приче, мазила и пазила. Недостаје ми нарочито сада када сам на прекретници живота,када размишљам о својој будућој породици... Фале ми њени савети и оно њено " 'Ајде,благо баби,да ти завршиш за доктора,па да ме лечиш." Увек се сетим како је причала како јој не треба ништа више од живота него кад нас све види срећне. Недостаје ми брат од ујака,мој мезимац Андреј. Њега су родитељи добили после 15.год. брака никада не губећи из вида да уколико верујеш и надаш се - све је могуће. А уколико Бог да наредне године добићемо још једну бебу. slava3 Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука