Avocado Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Covek mozda ima osecaj da nije da na forumu vernika Pa... nije bas ni svako verovanje isto... neka su i smesna... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Nije to za ateiste, Niste vi zanimljivi necistim silama jer ste i ovako na pogresnom ( u duhovnom smislu ) putu Kreni u neki duhovni podvig i borbu pa ces videti. Sto da krecem ako ce onda da me proganjaju neciste sile i da vidjam ljude kako setaju po plafonu? Bolje da se drzim on the safe side... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Sto da krecem ako ce onda da me proganjaju neciste sile i da vidjam ljude kako setaju po plafonu? Bolje da se drzim on the safe side... To moze biti i zanimljivo.Pravi SF. Ma vi ateisti ne znate kakve avanture mi vernici imamo. Vi samo filmove gledate http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Па добро бре,шта је са вама више?? На основу својих знања,образовања?? Духом Светим су били просвећени,ушли у велике тајне,па зар да не знају је ли Господ излечио демонизованог или умноболног?? Па и данас имамо случајеве схизофреније и случајеве поседнутости.Постоји разлика,јасна и прецизна. Наш пријатељ свештеник,млад човек,био је на пракси чим се рукоположио,у манастиру Студеници.Лично је присуствовао егзорцизму,када је човек,БУКВАЛНО,усправно ишао зидовима.Ко не верује нека пита оца Тихона,Архимандрита. Ја заиста не могу да верујем,шта сам све прочитала овде у последње време.... ја сам гледао неке видо исечке ...из наше Цркве...са сличним евентима... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 sta znaci slicno, sta moze biti slicno hodanju po zidovima? ja i dalje tvrdim da se te pojave ne mogu snimiti, ali ne negiram da se mogu "videti" jer se vide unutrasnjim vidom, a ne bukvalno ocima Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 sta znaci slicno, sta moze biti slicno hodanju po zidovima? ja i dalje tvrdim da se te pojave ne mogu snimiti, ali ne negiram da se mogu "videti" jer se vide unutrasnjim vidom, a ne bukvalno ocima па...само до пола зида...па се врнула... па када 6 људи држи једну девојку док се чита молитва..а она их разбаца као папириће... крике...ужасне... и на крају мир... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Sto da krecem ako ce onda da me proganjaju neciste sile i da vidjam ljude kako setaju po plafonu? Bolje da se drzim on the safe side... Само је привид или што би индуси рекли замајавање да је то сејф сајд. То је уствари сигуран роад то хел. Давор73 and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 hodanje po zidu, pa ni do pola, ne verujem da kamera moze da snimi, a sto se tice razbacivanja takih slucajeva ima, ali nije nista natprirodno Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 hodanje po zidu, pa ni do pola, ne verujem da kamera moze da snimi, a sto se tice razbacivanja takih slucajeva ima, ali nije nista natprirodno Kako nije ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Што тања вера то мања чуда. Убеђен сам да ће демони престати са својим егзибицијама јер је вера код људи утањила. Што да им подстичу веру кад могу лепо да се представе као ванземаљци и све лепо објасне неком напредном технологијом. RYLAH, Немања Бањалука, Милан Меденица :) and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 hodanje po zidu, pa ni do pola, ne verujem da kamera moze da snimi, a sto se tice razbacivanja takih slucajeva ima, ali nije nista natprirodno па шта, сада да тражим од Свештеника касету...па да је качим на јутјуб? како ош..само немаој да чачкаш мечку... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Што тања вера то мања чуда. Убеђен сам да ће демони престати са својим егзибицијама јер је вера код људи утањила. Што да им подстичу веру кад могу лепо да се представе као ванземаљци и све лепо објасне неком напредном технологијом. Pa vanzemaljci su ti ustvari demoni. Postoje zaista takva misljenja da ce se oni pojaviti pred kraj vremena da svojim cudima obmanu cak i izabrane. Ko ce ga znati...... kron је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Што тања вера то мања чуда. Убеђен сам да ће демони престати са својим егзибицијама јер је вера код људи утањила. Што да им подстичу веру кад могу лепо да се представе као ванземаљци и све лепо објасне неком напредном технологијом. то други пут..... јер поједини на овом форуму..како да клингонски причају... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Укратко...апропо целе приче. Демони постоје...итекако им је постојање реално. Grizzly Adams, RYLAH, feeble and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Укратко...апропо целе приче. Демони постоје...итекако им је постојање реално. Ali po nekima je to samo metafora, nacin izrazavanja u starim vremenima kada ljudi nisu mogli drugacije objasniti odredjene pojave, nasledje iz paganstva....... Uprkos svim dokazima. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука