Jump to content

Света Тројица - један Бог?

Препоручена порука

Covek ja znam kad se Sin Bozji Isus Hristos obrati Bogu Ocu Novi zavet je prepun toga i vrlo jasan da iako se kuvam ispod majmunskog kostimo poprilicno lako shvatam mogu i da ga citiram. E sad mali malom reci gde i sta je tacno rekao Sin Bozji Logos Bogu Ocu pre nego se ovaplotio. 

Чини ми се да ти је неко већ горе написао, али и ја да евоцирам своје сећање; чини ми се, и прилично сам убеђен, да нема у СВ. Писму места где се Син обраћа Оцу пре оваплоћења. Не могу да тврдим за Премудрости Соломонове и остале дефтероканонске књиге Ст. Завета. Али ценим да би ми запало та око.

А што то тебе толико интересује? Који је циљ тог твог питања?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 677
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Чини ми се да ти је неко већ горе написао, али и ја да евоцирам своје сећање; чини ми се, и прилично сам убеђен, да нема у СВ. Писму места где се Син обраћа Оцу пре оваплоћења. Не могу да тврдим за Премудрости Соломонове и остале дефтероканонске књиге Ст. Завета. Али ценим да би ми запало та око.

А што то тебе толико интересује? Који је циљ тог твог питања?

jeste i hvala mu ali posle toga danasnji padobranci nikako da shvate da doskoce na teren u poluvremenu a ne usred igre

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Човече, коју ћеш још јерес да изговориш? :) Па, ако је у "наручју Очевом", онда то ваљда значи вечну комуникацију са Оцем. 

nesumnjiva im je komunikacija . ponovicu sta je Sin Bozji Rekao Bogu Ocu a da mi to znamo pre nego sto se ovaplotio? PIsem zbog optuzbe za jeres. Pitam ne tvrdim. 

Подели на овим сајтовима

Брате, причаш горе него гугл транслејт. Зар не можеш боље да се изражаваш?

Стварно не знам у чему је фора. Да ли живиш дуго у иностранству, или си можда јуродив, могао би да нам појасниш.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Брате, причаш горе него гугл транслејт. Зар не можеш боље да се изражаваш?

Стварно не знам у чему је фора. Да ли живиш дуго у иностранству, или си можда јуродив, могао би да нам појасниш.

Ma brate ja srpski  jezik nikad nisam ucio u skoli nisam ima taj predmet. Nego neko me optuzi za jeres a ne smeta mu gramatika.

Подели на овим сајтовима

Два питања; како ти то разумеваш да, како цитираш(прафразираш), "из таме засијаће светлост"?

Ако је све што знамо и можемо сазнати тама, како онда можемо препознати светлост ако је никад нисмо видели или опазили или искусили? Другим речима, твојим, ако је та погрешна наука тама и ми у њој обитавамо, како у њој која је сушта тама може бити светлост?

Оног тренутка када поверујемо да живимо у тами за коју мислимо да је светлост, упитаћемо се; а каква је онда светлост ако је ово тама!

Онда ћемо посматрајући заљубљеност разумети шта је љубав. Па за заљубљеност видимо да је посвећена једној особи а да права љубав воли све подједнако. Затим за понос за који смо видели да је добар схватићемо дфа је супротност достојанству. Јер поносан не може да се понизи а достојанствен и кад се понизи бива већи. Тако разумемо да оно што смо мислили да је Достојанство заправо је гордост. 

Дакле просто питање; ако ово што ја мислим да је светлост није светлост, каква је светлост! нам открива да је светлост увек супротно од онога што смо мислили да је светлост. Тако се из таме рађа светлост. Јер Синови Божји се рађају у телу претходно добро нађубљеном светскомнауком.

Подели на овим сајтовима

Dobro posto niko nie hteo da mi da odgovor shvaticu da je resenje negativno i da imam prava na zalbu. :)

Poenta je da niko ne sme sebi dozvoliti i izmisljati dijalog unutar Svete Trojice kao sto su to neki uradili i rade! deo poente! 

Подели на овим сајтовима

Sine Bozji vere Davidove,Sine Dovidov kukaju kad neko napadne Svete Oce a sami pri tom pricaju kako Sveti Oci nisu uvek bili u pravu. Potezu Mac istine Tvoje no se drznu i udaraju macem istine svoje.

Revnitelj do revnitelja Pricali bi ulazili u dijalog a Molitvu Tvoju ostavili jer bi pomocu Molitve nekoga koji je njima mrzak Ti Gospode mogao da Spasis.

Подели на овим сајтовима

Sine Bozji vere Davidove,Sine Dovidov kukaju kad neko napadne Svete Oce a sami pri tom pricaju kako Sveti Oci nisu uvek bili u pravu. Potezu Mac istine Tvoje no se drznu i udaraju macem istine svoje.   Revnitelj do revnitelja Pricali bi ulazili u dijalog a Molitvu Tvoju ostavili jer bi pomocu Molitve nekoga koji je njima mrzak Ti Gospode mogao da Spasis.

0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  

Подели на овим сајтовима

Nema ni potrebe da trazis to da je Sin komunicirao sa Ocem pre ovaplocenja....imas tekstove koji na to ukazuju...

I sad proslavi Ti mene, Oče, u Tebe samog slavom koju imadoh u Tebe pre nego
svet postade.

Oče! Hoću da i oni koje si mi dao budu sa mnom gde sam ja; da vide slavu moju
koju si mi dao; jer si imao ljubav k meni pre postanja sveta.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...