Srdjan Kotur Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 Kakvo je vaše mišljenje o njemu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 Srbenda. kolo2 bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 Naivni patriota. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 Једини прави бранилац србскога народа у РС.. само што није требао дозволити оно у Сребреници.. требао је само протерати тај народ, не побити га... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 Ne postoji dokaz da je on tako nesto naredio.Njemu je general Mekenzi cestitao na briljantnoj akciji osvajanja Srebrenice u kojoj su se krili ,,heroji,,,koljaci iz Bratunca,Kravica koji su godinama terorisali i ubijali srpski zivalj. Crveni Baron, pink panter, bgpj and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 Јесте.. тако је... само што на основу њега, Караџића, Милошевића, полиције на Косову, нама суди цијели свијет. Или је цијели свијет глупав и наиван, или смо ми ти који патимо ко хришћани.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 Јесте.. тако је... само што на основу њега, Караџића, Милошевића, полиције на Косову, нама суди цијели свијет. Или је цијели свијет глупав и наиван, или смо ми ти који патимо ко хришћани.. Камо среће да ми патимо као хришћани, макар не би били глупави и наивни, али патимо јер смо ми глупави и наивни. Кирил је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 Камо среће да ми патимо као хришћани, макар не би били глупави и наивни, али патимо јер смо ми глупави и наивни. јесте брате.... само докле?! докле ћу морати да чекам? Да ли ћу се пробудити једног јутра, са знањем да је моја Србија најлепша земља на свету? Да је моја Србија сан снова, да срце моје (Косово) није украдено и сломљено?.... докле да чекам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 јесте брате.... само докле?! докле ћу морати да чекам? Да ли ћу се пробудити једног јутра, са знањем да је моја Србија најлепша земља на свету? Да је моја Србија сан снова, да срце моје (Косово) није украдено и сломљено?.... докле да чекам Sine, tek si se ispilio... http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 Mora li ova teska tema na Vaskrsnji ponedeljak <_< Apis and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 Информиши се мало о дешавањима у Сребреници. Можеш погледати и онај норвешки документарац. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kjelena87 Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 Srpkinja sam iz Bosne,izbegla 95. Zlocin u Srebrenici je predimenzioniran,ali se mora priznati da jeste bilo zlocina,da su ubijena neduzna deca,zene i starci. Verujem da su vecina ubijenih bili vojnici koji su,kada su videli da nemaju izlaza,presvukli se u civilna odela misleci da nece biti ubijeni. Mogu da shvatim ubistva koja su se dogodila u toku borbe,ali ubijati zarobljenike je van svake pameti. Nama suprostavljene strane su cinile grozne zlocine,ali mi to sebi nismo smeli dozvoliti,nismo smeli da izigravamo Boga! Фарисеј and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 Као што рече Мартин Шин у Апокалипси (отприлике)- судити некоме за злочин у рату има смисла колико и писати казне за прекорачење брзине на тркама формуле 1... Поготово када му суде људи који у рату никада учествовали нису... Чињеница јесте да је одређен број људи у Сребреници стрељан. Чињеница јесте и да је Сребреница као "демилитаризована" зона злоупотребљавана као склониште за Орићеве кољаче. Рат је готов, и сада победници пишу своју историју... RYLAH, Apis, Ignjatije and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 Srpkinja sam iz Bosne,izbegla 95. Zlocin u Srebrenici je predimenzioniran,ali se mora priznati da jeste bilo zlocina,da su ubijena neduzna deca,zene i starci. Verujem da su vecina ubijenih bili vojnici koji su,kada su videli da nemaju izlaza,presvukli se u civilna odela misleci da nece biti ubijeni. Mogu da shvatim ubistva koja su se dogodila u toku borbe,ali ubijati zarobljenike je van svake pameti. Nama suprostavljene strane su cinile grozne zlocine,ali mi to sebi nismo smeli dozvoliti,nismo smeli da izigravamo Boga! Нису убијене жене дјеца и старци. Тачније у орићевим акцијама од 1992-1995 у подрињском крају, јесу побијени жене, дјеца и старци, али у 1995, приликом освајања Сребренице младићеви војници јесу побили људе, начинивши злочин (не геноцид), али не и жене, дјецу и старце, већ припаднике снага Армије БиХ...оне исте који су убијали у периоду од 1992-1995 под орићевом командом. Среберница је била обична освета. Није нам то требало свакако, али шта да радимо. Имамо ту још норвешки документарац који разобличава улогу Алије који са Клинтоном договара да се допусти да падне Сребреница ради постизања послије ратних циљева. Manolis, Ignjatije, Apis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 Ima ona tema što sam započeo da li bi moglo sve da se spoji u jednu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука