АлександраВ Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 On 1. 5. 2016. at 21:07, Suncokret54 рече ... јаје, су сољу, ондак редом, а ред дуг, јако дуг, дуг готово колико и пост... Expand и ја јаје али без соли, журило се после сам га посолила...сланином Пг, Караконџула, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 а код мене се ти вокали још мало развуку (и отпевају, малчице) ја толико волЕм сланну да бих се због ње попела на планну Mилена КШ, Suncokret54 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 posto se jaje ne racuna, kiselim mlekom...to mi je najvise nedostajalo u postu...zatim svinjsko pecenje i pire krompir...ne zna se sta je lepse... Пг, Драшко, АлександраВ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 Teranjem popa u materinu jer mi otkazao krstenje pola sata pre zakazanog termina . Kaludjerovic Sreten and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 Jajetom i kajmakom Драшко, АлександраВ, Пг and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 On 2. 5. 2016. at 1:58, Mилена Трифковић рече Jajetom i kajmakom Expand Kajmak u Arizoni? Kaludjerovic Sreten, Пг and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 On 2. 5. 2016. at 6:40, Драшко рече Kajmak u Arizoni? Expand Ја га још на брке нисам мећа`, а као је наш традиционални производ! :-) Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 On 2. 5. 2016. at 6:40, Драшко рече Kajmak u Arizoni? Expand Аризона дрим АлександраВ, Данче* and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 Кафа са млијеком. Е то ми је гушт послије сваког поста Снежана, Драшко and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 С куваним јајима и киселим млеком - то је био доручак . А за ручак пуњене паприке и печено пиле. Јер смо тако у могућности. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука