Juan Valdez Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Cekaj, ti stvarno mislis da je Tjuring osmislio racunar? Mora da bi placao debeo porez kada bi progurao tu ideju Kazem ti ponovo- prvi racunar je osmislio Bebidz, dok je strukturu racunara ovakvu kakvu je mi danas poznajemo osmislio Fon Nojman. Tjuring se takodje bavio time, to ne osporavam. Ко је било где рекао да је Тјуринг омсислио рачунар? Тјурингов рад је основа модерне рачунарске науке и он се назива у релевантним круговима оцем исте. А без те науке би џаба била справа која зна да рачуна, од ње бисмо имали само ограничену корист. Без те науке ти не би ово могао овако да куцаш против људи као што је био њен оснивач. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Cekaj, ti stvarno mislis da je Tjuring osmislio racunar? Mora da bi placao debeo porez kada bi progurao tu ideju Kazem ti ponovo- prvi racunar je osmislio Bebidz, dok je strukturu racunara ovakvu kakvu je mi danas poznajemo osmislio Fon Nojman. Tjuring se takodje bavio time, to ne osporavam. Ма не, антички Грци су смислили рачунар, јер његова преатача абакус је први рачунар. Е тако некако ти резонујеш. Битно је шта је свако допринео наравно, и не ради се о томе да је Тјуринг творац ПС платформе, или упште хардвера као хардвера. Али такођер рад процесора се базира на компликованим математичким операцијама чије математички алгоритам је добро заснован, ако не и пресудан на тјуринговом раду. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Нема шта најјачи аргумент је лупити етикету да неко није хришћанин. Мислим толико је јак аргумент да ће ми сад смисао живота престати. Слажем се за менталитет... Нисам био нигде ван Србије али један леп део људи има примитиван металит. Уз велику ограду да је овај став можда последица моје гордости, разочараности, комплекса... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Нема шта најјачи аргумент је лупити етикету да неко није хришћанин. Мислим толико је јак аргумент да ће ми сад смисао живота престати. Pa jest, ako nisi inkvizitorski nastrojen poput nedeljka... kakav si ti to hriscanin? Justin Waters, Анастасија and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Нема шта најјачи аргумент је лупити етикету да неко није хришћанин. Мислим толико је јак аргумент да ће ми сад смисао живота престати. Мало је неспојиви писати, такорећи, жалопојке због неодржавања параде срама у Београду и истовремено себе сматрати православним хришћанином. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Ma ne pricaj... svasta ce covek ovde da procita... Jos kad bi bili kadri i da naucimo nesto, svet bi bio lepse mesto Homoseksualac se ne postaje izborom. Zao mi je... tako je. PS. U'vatili ste se Tjuringa samo zato sto je Ivica slucajno imenovao makar jedan slucaj gde je homoseksualac ucinio dobru stvar za citavo covecanstvo... Zapravo ih ima nebrojeno mnogo... ocemo li svakoga od njih redom da diskreditujemo? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Мало је неспојиви писати, такорећи, жалопојке због неодржавања параде срама у Београду и истовремено себе сматрати православним хришћанином. Ја не жалим за парадом, тј нисам неко ко се радује тој паради. Али заступам мишљење да ако неко хоће ту параду да одржава има то право такођер уставом загарантовано. Дакле противим се дивљачком и хулиганском наступу према хомосексуалцима, а такођер и неоснованим и селективним забранама које нису базиране на етичком и неком моралном ауторитету него обичној народној и популистичкој политици. Sherlock H. and Анастасија је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Мало је неспојиви писати, такорећи, жалопојке због неодржавања параде срама у Београду и истовремено себе сматрати православним хришћанином. Gde je sad Obi da vidi koji bi ljudi vladali u pravoslavnoj teokratiji... i to, kako on rece, "jevandjeoski" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Dobro, neka bude da se slazemo. Da li mislis da je parada potrbna nasoj drzavi i da li mislis da bi izazvala efekat koji gej populacija navodno hece- visi nivo tolerancije prema njema. Ili mozda mislis kao ja, da bi efekat bio potpuno suprotan? Не мислим да геј парада треба нашој држави и не мислим да ће да има позитивне ефекте. Мислим да њихов приступ треба да се промени од колективистичком, ка индивидуалистичком. Не треба да траже заштиту и привилегије хомосексуалне групе (као што се ту и тамо ради код нас, а још чешће по свету), него апсолутно право сваког појединца на слободу, био хомосексуалац, хетеросексуалац, монах или било шта друго. Али то није мој проблем. Они хоће да је организују (можда зато што искрено верују да је то добро, можда зато што су гомила исполитизариних ликова који параду користе за промоцију Чеде, а можда из чистог ината) и на то имају право по уставу републике Србије, а и по мојим личним уверењима. Ако бих отворио PR агенцију и организатори параде дошли да ме питају за мишљење, онда бих им делио савете. Срђан Шијакињић, Анастасија and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Ni ja ni Ceda Jovanovic ni bilo ko nema pravo da drugima ukida slobode samo zato sto mu se ne dopadaju... Moze i homoseksualac da napravi bebu pametnice... Fizicki mogu, ali da li hoce? Da li to oni vide kao prirodno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Fizicki mogu, ali da li hoce? Da li to oni vide kao prirodno? А стерилни људи, јел они спадају у ту категорију неприродних? Њихов стерлитиет може бити болест зар не? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Pa jest, ako nisi inkvizitorski nastrojen poput nedeljka... kakav si ti to hriscanin? Не верујем да твоје подржавање хомосексуалаца и лезбејки у њиховој болесној намери да по сваку цену одржавају сваке године параде срама било где у свету у себи носи више љубави према њима од, на пример, нашег владике Амфилохија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 А стерилни људи, јел они спадају у ту категорију неприродних? Њихов стерлитиет може бити болест зар не? A sta je ako nije bolest covece!? Ili nazovi poremecaj, defekt. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Homoseksualac se ne postaje izborom. Zao mi je... tako je. Zao mi je, ali nije (uvek) tako... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Gde je sad Obi da vidi koji bi ljudi vladali u pravoslavnoj teokratiji... i to, kako on rece, "jevandjeoski" Tu sam ja, nista ne brini... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука