Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Ma to je sve u redu... imas ti prava da ti se ne dopada stagod... jos samo da skapiras da nisi Bog ni gazda sveta, te da svet ne mora da se prilagodjava to sta je tebi nenormalno i nemoralno... Pa i homoseksualac bi se onda "snasao" za bebu... argument ti je retardiran... potpuno je irelevantno sta bi se desilo kad bi svi bili homoseksualci, obzirom da se to nece desiti... niti bilo ko zeli ili trazi da svi budemo homoseksualci... Hahaha a zasto ja nisam a ti ili Ceda Jovanovic jeste? Nisam ja jedini kome je to nemoralno, na svu srecu ima nas mnogo, daleko vise nego VAS kojima nije. Da, ja cenim da bi im je roda donela Tvoj argument je retardiran, bar ovaj jedan koji si izneo da bi se snasli za bebu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 homoseksualci nisu takvi zato sto je to "lepo" ili "moderno" Zasto je toliki problem da se skonta da NIKO nije homoseksualac po sopstvenom izboru? Ma ne pricaj... svasta ce covek ovde da procita... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Grci su skoro vec porobljeni, jer su prihvatili sve sto im se servira od strane nekoliko bezumnika iz EU, a sledeci na tapetu pogodite ko je? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Можеш ли да наведеш једно право хомосексуалца које се не поштује као код осталих грађана? Име, презиме и опис догађаја са линком? Крши им се право на јавно окупљање (право загарантовано уставом) и немају право на брак. Можда правници знају још неке ствари, ја сада не могу да се сетим, али мало ли је? Поред тога, социјално су дискриминисани у срединама као што је наша, што мислим да се не треба и не може регулисати законом, али свакако имају право на јавна окупљања (параде, митинге...), трибине и све остало на којима би упознали становништво са собом, својим присуством и са својим проблемима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Па то зависи од државе до државе. Негде је граница 18, негде 16, негде и 15. Могли бисмо можда и о томе да разговарамо, када су деца реално способна да доносе самосталне одлуке, али ја нисам стручан за то. Има и оваквих екстрема у неким примитивним културама. Ипак, добар покушај. Једино што си пропустио да прочиташ шта су људи заиста писали. Не само да су многи бранили слободу, већ су дословце сви такви рекли и то да евентуална ограничења морају да буду иста. Сви људи су без изузетка подлежу истим ограничењима до 18. године. Забрана окупљања хомосескуалаца представља дискриминацију само једне групе људи. То је исто као када бисмо имали правило да сви имају право на секс пре 18. осим ако су обоје плавокоси. Nemoj tako, ja sam plavokos E sad vec baratamo argumentima. Uzmite u obzir da nisam ranije bio ovde pa da ne znam sta je ko pisao ranije, i izvenjavam se zbog nacina na koji sam pisao posto koliko vidim ovde nije uobicajen ovaj saljivi pristup razgovoru. Bilo je bez zle namere, cisto da postovi ne budu suvoparni. Dokle mislis da treba da dosezu ljudske slobode? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Tjuring kazes? Nisam citao ovo tvoje, cim vidim nesto na vikipediji odmah mi nema nikakvu vrednost. Posto slucajno imam malo veze sa datom temom moram da ti kazem- Tjuring nije ni blizu zacetnika ovoga na cemi ja danas kuckam. Koren potice od Paskala, Lajbnica pa do Carlsa Bebidza koji je osmislio prvu programabilnu masinu, ali nije uspeo da je zavrsi.Sto se elektronskih racunara tice prvi je stvoren u Americi, a drugi je napravio Konrad Zus, dakle Tjuring nije ni blizu, ako cemo onako posteno. Da ne napominjem da vi ne mozete da znate da li je on bio homoseksualac ili ne. fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx Такви као ти су одличан начин да човек вежба толерантност и опире се жељи да лобира за порез на глупост. А за ово последње, човек је био законски гоњен као хомосексуалац, јер је тадашња Британија била држава снова твојих и теби сличних - хомосексуализам је био илегалан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Hahaha a zasto ja nisam a ti ili Ceda Jovanovic jeste? Nisam ja jedini kome je to nemoralno, na svu srecu ima nas mnogo, daleko vise nego VAS kojima nije. Ni ja ni Ceda Jovanovic ni bilo ko nema pravo da drugima ukida slobode samo zato sto mu se ne dopadaju... Da, ja cenim da bi im je roda donela Tvoj argument je retardiran, bar ovaj jedan koji si izneo da bi se snasli za bebu. Moze i homoseksualac da napravi bebu pametnice... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Dokle mislis da treba da dosezu ljudske slobode? Идеално, докле год не угрожавају другог човека објективно и емпиријски подрживо. Морал не спада у те атегорије, он је увек субјективан. А ако неке слободе из практичних разлога морамо ограничити (нпр. баш те ствари око пунолетства, јер би било непрактично судити о томе када је неко дете зрело за слободну одлуку, а када не, па мора да се одвали нека граница базирано на психологији или чему већ), онда свима исто без изузетка. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Не треба нама парада срама, и без ње ми већ јесмо једна од најјаднијих држава. Самим тим што су хулигани које полиција није била у стању спречити да дивљају, били главни разлог прошлог не одржавања параде, то је довољно да будемо срамна држава. А далеко мимо тога, ми смо итекако срамна држава богата корупцијом која може на килограм да се извози, а о менталитету људи да не причам. Нормално да нама не треба парада срама. Јустинијане изгледа да сам стекао погрешан утисак да си ти хришћанин. За корупцију си у праву, ево имамо прилику да 6. маја коначно направимо прави избор, да нови носиоци државних функција крену у безпоштедну борбу против те пошасти. а о менталитету.............. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Такви као ти су одличан начин да човек вежба толерантност и опире се жељи да лобира за порез на глупост. А за ово последње, човек је био законски гоњен као хомосексуалац, јер је тадашња Британија била држава снова твојих и теби сличних - хомосексуализам је био илегалан. Cekaj, ti stvarno mislis da je Tjuring osmislio racunar? Mora da bi placao debeo porez kada bi progurao tu ideju Kazem ti ponovo- prvi racunar je osmislio Bebidz, dok je strukturu racunara ovakvu kakvu je mi danas poznajemo osmislio Fon Nojman. Tjuring se takodje bavio time, to ne osporavam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 nije ni to bas tacno, prvi racunar je smisljen ne zna se kad, eno ona skalamerija iz rimskog doba nedavno sto je otkrivena sa milion zupcanika sto meri polozaj, najveci danasnji casovnicari se cude kompleksnosti te sprave Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Идеално, докле год не угрожавају другог човека објективно и емпиријски подрживо. Морал не спада у те атегорије, он је увек субјективан. А ако неке слободе из практичних разлога морамо ограничити (нпр. баш те ствари око пунолетства, јер би било непрактично судити о томе када је неко дете зрело за слободну одлуку, а када не, па мора да се одвали нека граница базирано на психологији или чему већ), онда свима исто без изузетка. Dobro, neka bude da se slazemo. Da li mislis da je parada potrbna nasoj drzavi i da li mislis da bi izazvala efekat koji gej populacija navodno hece- visi nivo tolerancije prema njema. Ili mozda mislis kao ja, da bi efekat bio potpuno suprotan? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Nemoj tako, ja sam plavokos E sad vec baratamo argumentima. Uzmite u obzir da nisam ranije bio ovde pa da ne znam sta je ko pisao ranije, i izvenjavam se zbog nacina na koji sam pisao posto koliko vidim ovde nije uobicajen ovaj saljivi pristup razgovoru. Bilo je bez zle namere, cisto da postovi ne budu suvoparni. Dokle mislis da treba da dosezu ljudske slobode? Изузетно еј пожељно имати шаљив приступ разговору! ја се увек трудим, али знаш да никад нисам био духовит. Uscanac је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 nije ni to bas tacno, prvi racunar je smisljen ne zna se kad, eno ona skalamerija iz rimskog doba nedavno sto je otkrivena sa milion zupcanika sto meri polozaj, najveci danasnji casovnicari se cude kompleksnosti te sprave Naravno, ali racunar u smislu u kom se ta rec danas koristi. Ako bismo uzeli tako uopsteno onda bi koreni racunarstva sezali dalje nego sto seze pouzdana istorija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Нормално да нама не треба парада срама. Јустинијане изгледа да сам стекао погрешан утисак да си ти хришћанин. За корупцију си у праву, ево имамо прилику да 6. маја коначно направимо прави избор, да нови носиоци државних функција крену у безпоштедну борбу против те пошасти. а о менталитету.............. Нема шта најјачи аргумент је лупити етикету да неко није хришћанин. Мислим толико је јак аргумент да ће ми сад смисао живота престати. Sherlock H. and Анастасија је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука