Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

Шта су то, по теби, " умеренији погледи на решавање политичких проблема " ?

Конкретно сам хтео рећи то да има верника који нису против уласка Србије у ЕУ. Скоро је рађено једно истраживање које је показало да верници и нису баш такви противници европских инеграција као што се понекад мисли.

http://www.dw.de/dw/...5597674,00.html

http://www.kas.de/se...ications/29722/

http://www.kas.de/wf...df?111215110347

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Двери Покрет За Живот Србије не дају никакву па ни прећутну подршку никоме ко шири секташку параноју и пропаганду. Мирољуб Петровић није дверјанин. Колико се сећам он је, својевремено, држао беседе и у Цркви, па мени не пада на памет да било кога " оптужим " да је било ко са становишта вере, или незналица, или особа са крајње сумњивим намерама .

Конкретно и коректно би било када би писао у прошлом времену као, на пример, ...." Неко ко је на своје трибине позивао...........".

Подршка секташима се односила на артемитску екипу, која стоји и иза раскола и иза Двери, и која артемитски раскол посматра као унутарцрквено питање - Димитријевић, Кијук и компанија (да не набрајам)...

А свако ко Мирољуба не провали као секташа јесте или незналица или сумњива особа - био он из Цркве, Двери, или одакле год. То није оптужба - то је чињеница...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Подршка секташима се односила на артемитску екипу, која стоји и иза раскола и иза Двери, и која артемитски раскол посматра као унутарцрквено питање - Димитријевић, Кијук и компанија (да не набрајам)...

А свако ко Мирољуба не провали као секташа јесте или незналица или сумњива особа - био он из Цркве, Двери, или одакле год. То није оптужба - то је чињеница...

ти Србине никако да ухавизаш да артемита нема....

то што ти понављаш и причаш о некој артемитској секти...теби само ппознатој...

то не чини твоју тврдњу истинитом...

иза сукоба на релациј м.Артемије - СПЦ стоје тајне службе... и то је један од покушаја разбијања патриотске снаге у Срба...

то је свима познато.. осим теби...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

ти Србине никако да ухавизаш да артемита нема....

то што ти понављаш и причаш о некој артемитској секти...теби само ппознатој...

то не чини твоју тврдњу истинитом...

иза сукоба на релациј м.Артемије - СПЦ стоје тајне службе... и то је један од покушаја разбијања патриотске снаге у Срба...

то је свима познато.. осим теби...

Ово да артемити не постоје ти је један од најбољих бисера до сада...

Не само да постоје, него су већ успели да се поделе на неколико међусобно супритстављених секти, које од Цркве више мрзе само једни друге - ИХТУС, Борба за веру, Истина је само једна, Истинољубље Драгана Давидовића, итд...

Што је, уосталом, било само питање времена...

п.с

за разлику од осталих...Двери бар искрено кажу за шта се залажу...

Ма да.

Кажу да се залажу за изградњу идентитет на Православљу, а објављују текстове секташа и расколника Димитријевића и покојног Кијука, сарадника једног од најгорих расколничких сајтова - Борба за веру, на којем је Свети Архијерејски Сабор називан папина гласачка машина, и објављивани текстови анонимних духовника како епископе које су они обележили као "новотарце" не треба уопште ни сматрати епископима, нити се код њих причешћивати, и како су им Свете Тајне проклете; позивају се на подршку Косте Чавошког, једног од најистакнутијих подржавалаца расколника Артемија, и потписника петиција оних који су Српску Цркву и њене архијереје тужили судовима, итд...

Не може се у исто време бити и Православац и секташ...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Od pocetka kampanje nisam pogledao ni jednu politicku emisiju, nijedne vesti, nijedan politicki EPP.

And I feel fine :)

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Ово да артемити не постоје ти је један од најбољих бисера до сада...

Не само да постоје, него су већ успели да се поделе на неколико међусобно супритстављених секти, које од Цркве више мрзе само једни друге - ИХТУС, Борба за веру, Истина је само једна, Истинољубље Драгана Давидовића, итд...

Што је, уосталом, било само питање времена...

Ма да.

Кажу да се залажу за изградњу идентитет на Православљу, а објављују текстове секташа и расколника Димитријевића и покојног Кијука, сарадника једног од најгорих расколничких сајтова - Борба за веру, на којем је Свети Архијерејски Сабор називан папина гласачка машина, и објављивани текстови анонимних духовника како епископе које су они обележили као "новотарце" не треба уопште ни сматрати епископима, нити се код њих причешћивати, и како су им Свете Тајне проклете; позивају се на подршку Косте Чавошког, једног од најистакнутијих подржавалаца расколника Артемија, и потписника петиција оних који су Српску Цркву и њене архијереје тужили судовима, итд...

Не може се у исто време бити и Православац и секташ...

ја немам појма одакле код тебе Брате тај римокатолички папоцентрични доживљај Православља...

Православље је и било то што јесте јер постоје различита мишљења....

ти ме смо се некада поносили...

и то баш ти си то често знао нагласити..

одакле сада потреба да некога називаш сектом..мени није јасно...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

п.с

истини за вољу...и да нисам до сада био за Двери....

одушевила ме паника у круговима жутих, црвених и црних...коју је изазвала појава Двери...

а сам тај евент...даје ми наду да стварно имају снагу за промене...

и искрено...ако мислимо икада да кренемо путем бољитка...време је да Двери узму власт...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ma da Artemija je odvojila jedna stranal sluzba uhahaaaah, i pretpostavljam da ni kojim slucajem ne zaboravimo i uticaj vatikana, masona, Mosada, Udbe, Vanzemaljaca, KGb....

Ali to ti tvrde ljudi koji su se juce krstili a u Crkvi u ovako ne idu. Secam da smo se jos 90tih grozili gluposti koje je Knez Lazar stampao i reklo bi se samo cekali kada ce se ta sekta odvojiti.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Ma da Artemija je odvojila jedna stranal sluzba uhahaaaah, i pretpostavljam da ni kojim slucajem ne zaboravimo i uticaj vatikana, masona, Mosada, Udbe, Vanzemaljaca, KGb....

Ali to ti tvrde ljudi koji su se juce krstili a u Crkvi u ovako ne idu. Secam da smo se jos 90tih grozili gluposti koje je Knez Lazar stampao i reklo bi se samo cekali kada ce se ta sekta odvojiti.

Какве везе имају Двери са било чим што си написао?

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...