Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

To je jos jedan problem kod nas, dosta ljudi glasa za one za koje veruje da ce da pobede, umesto da glasaju za one za koje misle da imaju dobre ideje, program ili sra drugo.

ideje i programi su na drugom mestu, na prvom mestu je postenje! programe moze svaka bitanga da ima i da laze da ce to da uradi, a ne uradi, nego uzme pa laze i krade u "beskonacno" sto nema ni na filmovima

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ideje i programi su na drugom mestu, na prvom mestu je postenje! programe moze svaka bitanga da ima i da laze da ce to da uradi, a ne uradi, nego uzme pa laze i krade u "beskonacno" sto nema ni na filmovima

Много ћеш лакше наћи поштење у куплерају него у политици...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Волео бих да видим на које се конкретне резултате ког истраживања позиваш кад ово тврдиш...

Истина је да подршка евроинтеграцијама опада, и да никад није била мања, али и даље је макар око 45%, док је противника евроинтеграција у врх главе око 33%...

Осим ако ово није још један од твојих што је баби мило аргумената...

Дао сам ти два примера истраживања јавног мњења.

Први је наручиоц СНС и резултати су видљиви.

Други ДС која зна како треба поставити питање.

Ако обратиш пажњу видећеш да је 87 % испитаника против уласко у НАТО. Истоветан број испитаника је и против уласка у ЕУ - недођију ако услов буде независно Косово.

А, и деца знају да ће ( уколико Србија после ових избора не крене новим путем ) услов ЕУ за наш улазак у недођију бити признање независног Косово.

Према томе, огромна већина Срба је против уласка у ЕУ - недођију.

Елем, ти на основу истраживања јавног мњења долазиш до " што је баби мило " закључака.

Подели на овим сајтовима

Ако обратиш пажњу видећеш да је 87 % испитаника против уласко у НАТО. Истоветан број испитаника је и против уласка у ЕУ - недођију ако услов буде независно Косово.

Јесте, али кад бисмо се гађали трамвајима...

Претпостављам да на исти начин изводиш одатле и закључак да ће свих тих 87% гласати за Двери...

Могу ти рећи само једно - ти си заиста идеалан политички активиста...

Не само да си спреман да до бесвести понављаш предизборне бајке своје странке - ти заиста и верујеш у њих...

Подели на овим сајтовима

Ima sa prethodnim postovima koji su bili. A Dveristi podrzavaju Artemija i njegovu sektu.

Не знам одакле ти ово, али знам да артемити нападају те исте Двери са причом да подржавају Цркву. Ко сад кога ту лаже, то већ не знам. Не бих преносио, јер је са њиховог(епархије у егзилу) сајта, али наслов гласи: Двери, квазипатриотски пројекат. У њему причају о преговорима са Приштином, а све кроз призму монаха Артемија. Наравно, као и све што у животу гледају кроз њега. Колико год се слагао или не слагао са Дверима њих нападају сви живи за ствари које су у супротности једна са другом- једних их нападају да су уз Цркву, други да су против Цркве. Ни да све у Србији од њих зависи.

Живимо гдје живимо и свјесни смо колико је политика штетна, да не кажем неки погрднији израз. Сви се позивамо на некакве теорије завјере- те масони, те Ватикан, те стране службе, те 90-те итд, а само погледајте раправу на овом топику. Повадисмо очи једни другима због странака и оних који су на њиховом челу. Ко нам је крив?! Које, бре, патриотске снаге у Србији ви видите у некој од странака?! Шешељ, Коштуница, Илић и не знам кога све води као патриота. Па, ево, имали су 20 година, неки мање, да покажу тај патриотизам. И шта су показали осим празних ријечи? Волим ја кад Шешељ размонтира оне силне правнике из Хага, волим кад Веља Илић "одвали" нешто у његовом стилу, али зар због тога да гласам за њих?! Погледајте само кампању ових који имају највеће шансе за побједу. Шетам ових дана Београдом и видим плакате/пароле "Вучић к....ћ" и "Седи, један"(за Бориса Тадића). Они требају да нам воде државу?! Какав је то програм- пљување другога? Неко од њих нам, нажалост, не гине. Ко је ту мање зло, тешко је за одлучити. Ове остале не бих ни помињао. Добро неко рече "прецртати по дијагонали листић". У мојој Црној Гори је колико-толико "лакша" ситуација. Гласаш за или против ових који су на власти, а свјестан си, колико год био против режима, да ти ни ови "твоји" не би донијели неки бољитак(за нешто би, за нешто не би). Нема лебе од политике. Да је код народа развијена свијест да све што уради странка коју он подржава није добро, да нисмо страначки обојени, тј да схватимо кад та странка ради нешто што није исправно и да треба да се побунимо против тога, па макар нам били род најрођенији, а не партијски другари, друга би прича била.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Јесте, али кад бисмо се гађали трамвајима...

Претпостављам да на исти начин изводиш одатле и закључак да ће свих тих 87% гласати за Двери...

Могу ти рећи само једно - ти си заиста идеалан политички активиста...

Не само да си спреман да до бесвести понављаш предизборне бајке своје странке - ти заиста и верујеш у њих...

Не мора да се гађамо можемо да идемо простом логоком.

Неће 87 % грађана Србије гласати за политичку организацију ( не странку или партију ) Двери - Покрет За Живот Србије.

Сви, сем тебе, су свесни чињенице да ће то бити услов отимача туђег - независно Косово.

Зар, сумњаш какав ће бити одговор Српског народа ?

Подели на овим сајтовима

Не знам одакле ти ово, али знам да артемити нападају те исте Двери са причом да подржавају Цркву. Ко сад кога ту лаже, то већ не знам. Не бих преносио, јер је са њиховог(епархије у егзилу) сајта, али наслов гласи: Двери, квазипатриотски пројекат. У њему причају о преговорима са Приштином, а све кроз призму монаха Артемија. Наравно, као и све што у животу гледају кроз њега. Колико год се слагао или не слагао са Дверима њих нападају сви живи за ствари које су у супротности једна са другом- једних их нападају да су уз Цркву, други да су против Цркве. Ни да све у Србији од њих зависи.

Истина. Међутим, не знам да ли си пратио целу причу - артемити су се међу собом поделили на неколико међусобно завађених секти. Разлог њиховог разиласка је био у томе што су једни били за потпуно отцепљење од Цркве и отворену подршку Артемију (екипа која стоји иза сајта "епархије у егзилу"), док је екипа која је стала иза Двери (Димитријевић, покојни Кијук и други са сајта Борба за веру) била за формални останак у окриљу Цркве, и за наставак пружања подршке Артемију испод жита. У каквим су они сада односима са Артемијем - не знам. Знам да још увек поједини "духовници" који су блиски тој екипи шаљу своја "духовна чада" на причешћивање у Љуљаке, и да и даље изнутра роваре и шире приче које су и довеле до раскола, и које ће, ако и даље будемо затварали очи пред тим проблемом као што смо затварали до сада, направити још проблема Цркви...

Живимо гдје живимо и свјесни смо колико је политика штетна, да не кажем неки погрднији израз. Сви се позивамо на некакве теорије завјере- те масони, те Ватикан, те стране службе, те 90-те итд, а само погледајте раправу на овом топику. Повадисмо очи једни другима због странака и оних који су на њиховом челу. Ко нам је крив?! Које, бре, патриотске снаге у Србији ви видите у некој од странака?! Шешељ, Коштуница, Илић и не знам кога све води као патриота. Па, ево, имали су 20 година, неки мање, да покажу тај патриотизам. И шта су показали осим празних ријечи? Волим ја кад Шешељ размонтира оне силне правнике из Хага, волим кад Веља Илић "одвали" нешто у његовом стилу, али зар због тога да гласам за њих?! Погледајте само кампању ових који имају највеће шансе за побједу. Шетам ових дана Београдом и видим плакате/пароле "Вучић к....ћ" и "Седи, један"(за Бориса Тадића). Они требају да нам воде државу?! Какав је то програм- пљување другога? Неко од њих нам, нажалост, не гине. Ко је ту мање зло, тешко је за одлучити. Ове остале не бих ни помињао. Добро неко рече "прецртати по дијагонали листић". У мојој Црној Гори је колико-толико "лакша" ситуација. Гласаш за или против ових који су на власти, а свјестан си, колико год био против режима, да ти ни ови "твоји" не би донијели неки бољитак(за нешто би, за нешто не би). Нема лебе од политике. Да је код народа развијена свијест да све што уради странка коју он подржава није добро, да нисмо страначки обојени, тј да схватимо кад та странка ради нешто што није исправно и да треба да се побунимо против тога, па макар нам били род најрођенији, а не партијски другари, друга би прича била.

Слажем се у потпуности.

Подели на овим сајтовима

Сви, сем тебе, су свесни чињенице да ће то бити услов отимача туђег - независно Косово.

Зар, сумњаш какав ће бити одговор Српског народа ?

Косово већ јесте у сваком погледу независно.

Услов једино може бити, и биће, да ми то званично и признамо - у то не сумњам.

А што се тиче одговора српског народа, српски народ је на то питање одговорио још одавно - за време Брозове владавине. Сада га више нико ништа ни не пита...

Подели на овим сајтовима

А што се тиче одговора српског народа, српски народ је на то питање одговорио још одавно - за време Брозове владавине. Сада га више нико ништа ни не пита...

Неће ни Српски народ питати никога када буде решио да Косово и Метохију врати тамо где припада,

Све у своје време.

Подели на овим сајтовима

А. што рече Патријарх Иринеј......." АКО СИ МИ БУДЕМО ОДРЕКЛИ КОСОВА КОСОВО ЋЕ СЕ ОДРЕЋИ НАС....."

Подели на овим сајтовима

Неће ни Српски народ питати никога када буде решио да Косово и Метохију врати тамо где припада,

Све у своје време.

Време је, на жалост, одавно прошло.

Још када смо забранили прогнаним Србима да се врате на Косово.

Или када се заједно са Станетом Доланцем смејали српском самурају Мартиновићу.

Или када смо исте те људе, када нас нико на то више није ни терао, сами изабрали са четири петине гласова.

Велико је питање где, заправо, Косово припада...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Време је, на жалост, одавно прошло.

Још када смо забранили прогнаним Србима да се врате на Косово.

Или када се заједно са Станетом Доланцем смејали српском самурају Мартиновићу.

Или када смо исте те људе, када нас нико на то више није ни терао, сами изабрали са четири петине гласова.

Велико је питање где, заправо, Косово припада...

Данас је Косово судилиште не само Србима и Албанцима, то је суд целом свету. Преко Косова прелази мера и граница историјских универзалних збивања, ту се све кондезовало, поново као што се то догодили 1389. године.......Има нечега у том простору, у његовој географији, у његовом геополитичком, културном месту, има нечега чуднога - чудеснога ; он је ту негде, на том средокраћи, на жеравичкој раскрсници светова, континената, Истока и Запада, Азије и Европе - све преко тога простора пролази и преко њега се прелама.

Ево, и данас се прелама, и данас се опредељује свет, а и ми заједно са светом, и о томе и сведочи ова књига. И данас се људи и народи опредељују или за Лазара - за правду Божију и људску, жртвујући се тој правди, или се опредељују за Мурата; нема трећег опредељења. Данас се сврставају и они који су на Косову, и они који живе на јужнословенским просторима, и на светским просторима - ко за Мурата, ко за Лазара - Великомученика косовског; нема трећег избора. Косово је, према томе, огледало савременог света, огледа се у њему свет, у њему се огледамо ми и сва наша историја. Сведочанство тога јесте и ова књига, иако мало али, надамо се да је драгоцено за нас али и за друге који желе истински да се определе за Божију и људску правду, а за тиранство.

Митрополит Амфилохије ( Радовић )

Косово је глава Лазарева

Подели на овим сајтовима

Mihajlo brate... Artemije je monah koji Nacalstvuje "Liturgijama" episkopskom sluzhbom... Ako ti se ne dopada rec Raskolnik,.. ili pak ima$ problem sa raskolom.. evo predlazhem ti rech i termin, koji jo$ i bolje odgovara situaciji u kojoj se dotichni monah nalazi.. a to je Jeretik.. .. a sve pak drugo vezano za njega i njegovu jadnu i kljakavu ekipu - Jeres ...i jeretici..

Krivoverje.. to sa Pravoslavljem i Hristijanstvom ..blage veze nema...

Званично раскола нема...

м. Артемије је скоро био и код Патријарха...и колико чујем ускоро ће се све решити...

ваше жигосање Браће и Сестара ..може само продубити проблем...и довести до већих подела...

како многи воле да се хвале мирољубивим акцијама...било би лепо да мало погледају и са стране...

колико ја контам Хришћанство...поента је увек била да се дође до компромиса...а не да се прави раскол...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...