мирођија Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Ух, кога бих све волела да чујем овде, али пре свих оца Гаврила Лепавинског. Јер је духовни горостас кога још многи људи нису чули, Јер је неуморни борац да људе неодлучне, приведе вери и разјасни им духовно стање у коме се (не) налазе. Јер је наизглед строг, а заправо голубијег срца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Мислим да би ваљало једно предавање о екуменистичким сусретима, дефинитивно. И довести компетентног саговорника, и то изрекламирати на сва звона, и то снимити и после што више делити. Јер је прича која стварно изазива огромну смутњу у Цркви, а сви избегавају да причају о томе, а они који би били и позвани да причају о томе ваљда капирају то као небитну тему и не обрађују је довољно. А ово је савршена прилика. После беседе +Давида о "новостима" у служењу Литургије, мислим да би ваљало и о овоме одржати једно предавање. poelbuster је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Верујем да ће сада у среду у 21:00 људи који буду слушали Владику Давида поставити и неко питање које се тиче и те проблематике, мада бих више волео када би се сви сконцетрисали на оно што је Владика говорио у предавању: Таша, Sophrosyne and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Имао сам сада велику радост да сам се чуо са нашим драгим Владиком стобијским Давидом и Владика ће сигурно одржати једно предавање овде на нашем видео каналу. Да Господ Бог да, те нам Архиепископ изађе из затвора да ће се овде обратити свима вама. Молите се Господу да укрепи Архиепископа Јована, да одоли искушењима. Марјанн, poelbuster, Ромејац and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Ja bih volela da nam u goste dodju vladika Porfirije i nas brat u Hristu Nebojsa Dugalic . I naravno vladika Atanasije Jevtic ! Eto. C.A._R.I.A. је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Ми планирамо да доведемо Владету Јеротића веома скоро... likefaceeeeeeee Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Немојте одмах да тражите Патријарха ne znam ko bi izdržao do kraja,ali koji izdrži-blago njemu.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Желим само да вам кажем да је овај сегмент рада Поука припао нашем новом модератору avgustinosu (о. Младену), јер човек познаје све могуће људе, а уједно се бави дигиталном видео и аудио обрадом. Обећавамо доста правих духовних речи на овај мало несвакидашњи али сигурно богоугодан начин. Ignjatije, JESSY, w.a.mozart and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 trebalo je da se tema zove Кога бисте волели да гледате и слушате на ЖРУ предавањима? a ima realne šanse da se to desi Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Ми планирамо да доведемо Владету Јеротића веома скоро... :cheesy2: klapklapНИКАД ДОСТА СЛУШАТИ ГА... ВЕЧЕРАС САМ ГА СЛУШАЛА У НЕВСКОМ, А И СЛЕДЕЋЕ СУБОТЕ ЋУ... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 За све оне који су желели да чују проф. Дарка Ђога имам одличне вести: Ускоро проф. Дарко на ЖРУ видео каналу Пошто јако дуго нисам посјећивао форум, не знам или се не сјећам како функционишу ова предавања, у смислу јесу ли за предаваче теме слободан избор ил' пак жру задаје тему. Ако су теме задате мислим да у том случају треба "искористити" Дарково и философско образовање, мислим да може итекако помоћи форумашима у већ започетим и будућим дискусијама. Одличан избор Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 ЈЕ-ЛИ-САВ-ЧИЋ, ЈЕ-ЛИ-САВ-ЧИЋ ('ајмо сад сви) ЈЕ - ЛИ - САВ - ЧИЋ ... Неће он имати стрпљења за то,чини ми се. Али требало би покушати. А и вл.Игнатије,што да не. Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Неће он имати стрпљења за то,чини ми се. Али требало би покушати. А и вл.Игнатије,што да не. Mislim da bi pristao... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Mislim da bi pristao... Ако буде имао времена и воље. Надам се да би то могло да се деси. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Ако буде имао времена и воље. Надам се да би то могло да се деси. Pa mislim da je jedini problem vreme. Vredi pokusati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука