Jump to content

Кога бисте волели да гледате и слушате на ЖРУ предавањима?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ух, кога бих све волела да чујем овде, али пре свих оца Гаврила Лепавинског.

Јер је духовни горостас кога још многи људи нису чули,

Јер је неуморни борац да људе неодлучне, приведе вери и разјасни им духовно стање у коме се (не) налазе.

Јер је наизглед строг, а заправо голубијег срца.

Подели на овим сајтовима

Мислим да би ваљало једно предавање о екуменистичким сусретима, дефинитивно. И довести компетентног саговорника, и то изрекламирати на сва звона, и то снимити и после што више делити. Јер је прича која стварно изазива огромну смутњу у Цркви, а сви избегавају да причају о томе, а они који би били и позвани да причају о томе ваљда капирају то као небитну тему и не обрађују је довољно. А ово је савршена прилика. После беседе +Давида о "новостима" у служењу Литургије, мислим да би ваљало и о овоме одржати једно предавање.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Верујем да ће сада у среду у 21:00 људи који буду слушали Владику Давида поставити и неко питање које се тиче и те проблематике, мада бих више волео када би се сви сконцетрисали на оно што је Владика говорио у предавању:

Подели на овим сајтовима

• Гости

Имао сам сада велику радост да сам се чуо са нашим драгим Владиком стобијским Давидом и Владика ће сигурно одржати једно предавање овде на нашем видео каналу.

Да Господ Бог да, те нам Архиепископ изађе из затвора да ће се овде обратити свима вама. Молите се Господу да укрепи Архиепископа Јована, да одоли искушењима.

Подели на овим сајтовима

Немојте одмах да тражите Патријарха :)

ne znam ko bi izdržao do kraja,ali koji izdrži-blago njemu....

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Желим само да вам кажем да је овај сегмент рада Поука припао нашем новом модератору avgustinosu (о. Младену), јер човек познаје све могуће људе, а уједно се бави дигиталном видео и аудио обрадом. Обећавамо доста правих духовних речи на овај мало несвакидашњи али сигурно богоугодан начин.

Подели на овим сајтовима

trebalo je da se tema zove

Кога бисте волели да гледате и слушате на ЖРУ предавањима? a ima realne šanse da se to desi

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ми планирамо да доведемо Владету Јеротића веома скоро...

:cheesy2: klapklapНИКАД ДОСТА СЛУШАТИ ГА... ВЕЧЕРАС САМ ГА СЛУШАЛА У НЕВСКОМ, А И СЛЕДЕЋЕ СУБОТЕ ЋУ...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

За све оне који су желели да чују проф. Дарка Ђога имам одличне вести: Ускоро проф. Дарко на ЖРУ видео каналу :)

Пошто јако дуго нисам посјећивао форум, не знам или се не сјећам како функционишу ова предавања, у смислу јесу ли за предаваче теме слободан избор ил' пак жру задаје тему. Ако су теме задате мислим да у том случају треба "искористити" Дарково и философско образовање, мислим да може итекако помоћи форумашима у већ започетим и будућим дискусијама.

Одличан избор

Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе.

Подели на овим сајтовима

ЈЕ-ЛИ-САВ-ЧИЋ, ЈЕ-ЛИ-САВ-ЧИЋ

('ајмо сад сви)

ЈЕ - ЛИ - САВ - ЧИЋ ...

Неће он имати стрпљења за то,чини ми се. Али требало би покушати. А и вл.Игнатије,што да не.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...