Jump to content

Sve o koka-koli

Шта највише волите да пијете?  

72 члановâ је гласало

1. 1. Шта највише волите да пијете?

• Coca-Cola
      12
    • Cocta
      9
    • Fanta
      3
    • Sprite
      2
    • Pepsi
      5
    • Mirinda
      0
    • Ма, пиво је закон!
      14
    • Ракиштина, бре!
      9
    • Пијем само воду...
      16
    • 7up
      1

Препоручена порука

Али поштовани R.Žiskar пиво је на води! .smil.

Па како не потоне??? И вино је на води, и ракија је на води...свашта може човек посно да испроналази, само ако има воље.

Ја не подносим пиво, док сам на квас навикао. Уосталом, БИП-ов квас је нешто сасвим друкчије од аутентичног руског кваса, који више подсећа на пиво

Да, генерално сам и мислио на бипов квас. Још када су почели да га пакују у старе пивске од пола литре, права мера. Кажу да им је нестало оних малих колико се тражи...
Подели на овим сајтовима

• Одговори 457
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ја пиво толико добро подносим да га обавезно избацим из употребе током поста. Да га толико не подносим вероватно би попио које и тад. Овако мало тренирам... .smesko.

Подели на овим сајтовима

Ја пиво толико добро подносим да га обавезно избацим из употребе током поста. Да га толико не подносим вероватно би попио које и тад. Овако мало тренирам... .smesko.

gringrin klapklap

+1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Па зато што је НА води. 301

шалим се

Чек`, чек`...ово је озбиљно...

Ако пивце не тоне, онда је то такорећи, божанско пивце?

Уосталом, какав је то производ на којем пише рок трајања 6 месеци а не може да састави ни 10 минута?

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Гости

09. mart 2012. | 12:26 | Izvor: Tanjug

koka_kola_130x55.jpg

PARIZ -

Proizvođač čuvenog gaziranog napitka "koka-kola" moraće da promeni recept njene proizvodnje, preneli su danas francuski elektronski mediji.

Uzrok je sredstvo za bojenje koje bi moglo da bude opasno po zdravlje zbog potencijalnog kancerogenog svojstva.

Radi se o sredstvu za bojenje 4-MEI (metilimidazol) koji daje napitku karamel boju.

To sredstvo se, međutim, koristi i u određenim soja sosevima i nekim vrstama piva, a sada se, kako je objavio francuski list "Mond", sumnja u njegovo kancerogeno svojstvo.

Подели на овим сајтовима

nakon skoro 200 godina trovanja naroda konacno su se setili da promene nesto pih!

Подели на овим сајтовима

Колико ја знам, рецепт за прављење кока коле је тајна.

Сумња се већ дуго да произвођач ставља кап људске крви!

Мислим да је сваки коментар на ово сувишан!

Подели на овим сајтовима

Колико ја знам, рецепт за прављење кока коле је тајна.

Сумња се већ дуго да произвођач ставља кап људске крви!

Мислим да је сваки коментар на ово сувишан!

Глупости.

Хемијским анализама је могуће детектовати крв у занемарљиво малим размерама.

То је само још један у низу апокалиптичарских параноичних секташких митова.

Уосталом, довољно је погледати састав Кока-коле па да се схвати да није потребно измишљати овакве небулозе - Кока-кола је сасвим довољно штетна и без додавања људске крви...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Promučkače kolu konačno! :)

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Мени је још мало остало, има за једну чашу. Сад ћу да је попијем па да размислим о свему.

Колегиница частила за рођендан :rolleyes:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...