Цвеле1993 Написано Јун 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Meni je fin tonik.... I šveps..... A može kola sa pelinkovcem pravopop .... Jes' da kažu da je žensko piće, ali meni baš prija ..... U to ime - Živeli! dancedance ...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Једем (сад сам мало пре јела), онако са медом ....ниси са мном јела 0203_cool клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antipa Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Једем (сад сам мало пре јела), онако са медом 4chsmu1....ниси са мном јела 0102_laugh 0203_cool :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јун 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 ponekad Coca Colu ali najvise Vino i 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 0110_hahaha pravopop slavabogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 уууууух што ми пријало домађе манастирско вино , управо сам пола чаше попио whackado Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 25, 2011 Пријави Подели Написано Јун 25, 2011 Ajde neka ženica da nakon posta napravi Koka Kola kolač pa da kaže vredi li... Deluje interesantno .. Recept za kolač od Koka Kole vrlo jednostavan za primjenu i provjeren mnogo puta. Kolač je veoma ukusan i idealan je kao svakodnevna poslastica. Okrepljujuć kolač i idealan dezert Sastojci za koru: 6 svežih jaja 6 kašika šecera 6 kašika brašna 1/2 kesice praška za pecivo 1-2 kašike kakaoa 1 dl hladnog mleka 1 dl koka kole Sastojci za nadjev: 100 gr margarina 150 gr šecera u prahu 1 kesica vanil šecera 150 gr mlevenih oraha 200 gr plazma keksa 3 dl koka kole 2 kašike ruma Priprema kore Umutiti jaja sa šecerom. Dodati brašno pomješano sa praškom za pecivo i kakaom. Sve dobro sjediniti, sipati u pripremljen pleh i ispeći koru. Peći 10 minuta na 180 °C, a zatim još 5 minuta na 200 °C. Kada je kora pečena izvaditi je iz rerne, okrenuti na tacnu ili poslužavnik i jos vruću koru preliti sa mlijekom i koka kolom. Zatim je ostaviti da se ohladi. Priprema nadjeva Umutiti margarin sa vanil šecerom i šecerom u prahu. Pomješati mljevene orahe sa mljevenim keksom, koka kolom i rumom. Sve sjediniti i izjednačiti masu. Ako je masa previse retka dodati jos mljevenih oraha ili keksa. Završnica Masom premazati koru i ostaviti je u frižider da stoji najmanje 1h. Na kraju po želji istopiti čokoladu i preliti kolač ili ukrasiti šlagom. Kolač ostaviti da stoji u frižideru sve do služenja. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 25, 2011 Пријави Подели Написано Јун 25, 2011 Не пијемо кока-колу већ годинама.Иначе,супер чисти рђу у сарадњи са фолијом. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 25, 2011 Пријави Подели Написано Јун 25, 2011 Наравно, увек! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 25, 2011 Пријави Подели Написано Јун 25, 2011 ja sam spravljao sebi i negazirani pepsi ! mućkaš , mućkaš ... dok ne izadje gas ! И после бидне бљутаво... jes' ... al' nema podrigivanja ! facenew22222222 Pa bre to je najlepsi deo ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јун 25, 2011 Пријави Подели Написано Јун 25, 2011 Лименка коле дневно поспешује варење. Моји родитељи су лекари, и када неко има проблема са варењем, они му препоруче мало (подвлачим: мало!) кока-коле. Да ли сте знали да је кола испрва била зелена, и да је била лек за стомачне тегобе? "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pravnik Написано Јун 25, 2011 Пријави Подели Написано Јун 25, 2011 Не пијем кока колу, избјегавам је у широком луку иако члан моје породице пије два до три литра кока коле свакодневно. Узалуд говорим да не пије толико, не вриједи. Заиста не видим што је то добро у кока коли, а толико се пије. Ђеца је пију. Знам да је добра за варење,поготово ко се преједе, а у том циљу ја пијем фанту, мада она није ништа боља од кока коле. Православна цркво наша драга, надо свију нас, у теби је Црногорац нашао свој спас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 25, 2011 Пријави Подели Написано Јун 25, 2011 Лименка коле дневно поспешује варење. Моји родитељи су лекари, и када неко има проблема са варењем, они му препоруче мало (подвлачим: мало!) кока-коле. Да ли сте знали да је кола испрва била зелена, и да је била лек за стомачне тегобе? Ne znam za boju ali ja imam problema sa varenjem i za to mi je jedini lek Coca Cola. Ustvari jos je bolja nasa Kokta al' ovde je nema na zalost . Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука