Jump to content

Спрски Вечити Дерби

Оцени ову тему

pokajnik83

19 члановâ је гласало

1. 1. За кога навијате у вечитом дербију?

• Звезду
      12
    • Партизан
      5
    • ни за једног од вечитих ривала
      2

Препоручена порука

• Одговори 76
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 2 weeks later...

143. Вечити Дерби 17.11.2012. Звезда-Партизан 3-2

http://www.youtube.com/watch?v=1k5kZAFedik&feature=youtu

Подели на овим сајтовима

dobili smo 8-5!

generalno imamo temu o vecitom derbiju ajde da ne otvaramo za svaku utakmicu novu temu nego da razradjujemo ovu postojecu

hvala....

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Иако сам звездаш, ко промаши два пенала на утакмици и треба да изгуби.

Подели на овим сајтовима

Kako strani komentatori najavljuju Partizan?

Partizan je klub koji dolazi iz istog mesta odakle je Crvena Zvezda,Beograd.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Свака част гробље,заслужили сте једно освежење... бирајте шта вам по вољи   :))) 

nova-cedevita2.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

On 26. 4. 2014. at 20:40, Милосављевић рече

Eto npr neka deca posla u skolu a nisu jos dozivela da vide Zvezdu kao sampiona.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

"Предиван" назив теме, али увијек имам разумијевање приликом излива комплекса вјечито лијевих.

Наиме, није се нашло за сходно написати "победа Партизана", него "подсећање за Звездаше", али кажем вам разумијем ја то, лијепо је што и гробари много више размишљају о Звезди него о свом клубу. 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

On 26. 4. 2014. at 20:37, Александар Милојков рече

Иако сам звездаш, ко промаши два пенала на утакмици и треба да изгуби.

To ne praštaju bogovi fudbala  :)

Подели на овим сајтовима

On 26. 4. 2014. at 20:53, Караконџула рече

"Предиван" назив теме, али увијек имам разумијевање приликом излива комплекса вјечито лијевих.

Наиме, није се нашло за сходно написати "победа Партизана", него "подсећање за Звездаше", али кажем вам разумијем ја то, лијепо је што и гробари много више размишљају о Звезди него о свом клубу. 

Znas kako mi imamo saosecanja prema nemocnima i nejakima.

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...