Аурор Написано Април 9, 2011 Пријави Подели Написано Април 9, 2011 Ja mislim da ko god ima problema sa smejanjem doista ima problema sa samim sobom. Pomalo sam se nasmejao dok sam čitao ponešto. Nadam se da nije problem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан1 Написано Април 9, 2011 Пријави Подели Написано Април 9, 2011 Ja mislim da ko god ima problema sa smejanjem doista ima problema sa samim sobom. Pomalo sam se nasmejao dok sam čitao ponešto. Nadam se da nije problem. Ко би замерио човеку који се радује? Будимо људи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 9, 2011 Пријави Подели Написано Април 9, 2011 Ja mislim da ko god ima problema sa smejanjem doista ima problema sa samim sobom. Pomalo sam se nasmejao dok sam čitao ponešto. Nadam se da nije problem. Ко би замерио човеку који се радује? Ali ih ima koji će da misle da si zao, egoista ili kakav već, ti meni reci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан1 Написано Април 9, 2011 Пријави Подели Написано Април 9, 2011 Ja mislim da ko god ima problema sa smejanjem doista ima problema sa samim sobom. Pomalo sam se nasmejao dok sam čitao ponešto. Nadam se da nije problem. Ко би замерио човеку који се радује? Ali ih ima koji će da misle da si zao, egoista ili kakav već, ti meni reci. Па људи има различитих. Само не треба осуђивати никога. Нарочито не унапред на основу претпоставки. И правни систем каже да нико није крив док се не докаже супротно... Одосмо превише са теме... Будимо људи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дика Израиљева Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 ? СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ "Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Ta tema vec postoji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2115.msg43673.html#msg43673 Ima tema o tome već,treba da je spojimo samo. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дика Израиљева Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 @djordje Нисам знао, мод ће је пребацити онда када наврне... (китиковао си ме да линкујем ствари без српског превода а радиш то исто...тако да сваки твој коментар узимам са скепсом према добронамјерности) СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ "Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дика Израиљева Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2115.msg43673.html#msg43673 Ima tema o tome već,treba da je spojimo samo. Ajde AnO, ti imas vlast poradi na tome. СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ "Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Jeste. Imao je i ljudski prirodu tako da nema nijedno razloga zasto bi pomislili da se nije smejao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дика Израиљева Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Jeste. Imao je i ljudski prirodu tako da nema nijedno razloga zasto bi pomislili da se nije smejao. Мислим да није, али да је будио многима осмијехе. Него да не настављамо овде тему, пошто већ има док је не споје. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ "Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Jeste. Imao je i ljudski prirodu tako da nema nijedno razloga zasto bi pomislili da se nije smejao. Мислим да није, али да је будио многима осмијехе. Него да не настављамо овде тему, пошто већ има док је не споје. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mislis da nije imao ljudsku prirodu? Lose mislis. Pa kad spoje i ovo ce da ode tamo sto sad napisemo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дика Израиљева Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Jeste. Imao je i ljudski prirodu tako da nema nijedno razloga zasto bi pomislili da se nije smejao. Мислим да није, али да је будио многима осмијехе. Него да не настављамо овде тему, пошто већ има док је не споје. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mislis da nije imao ljudsku prirodu? Lose mislis. Pa kad spoje i ovo ce da ode tamo sto sad napisemo. То је на граници увреде што си рекао, зар не милиш? Ти заиса некада омаловажиш самога себе таквим "опажањима". Тешко да ћу ти задовољити, овај пут, дискузнске страсти, још на овај начин. СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ "Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Благодарим сестро Анастасија... спојено Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дика Израиљева Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Благодарим сестро Анастасија... спојено Hristos vaskrse СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ "Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука