w.a.mozart Написано Октобар 6, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 to se ne računa dada 319.gif Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 to se ne ra?una dada 319.gif 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 6, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 http://www.moviesounds.com/amadeus/laughing.mp3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Октобар 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Moje mišljenje je da jeste. A zašto ne bi? Čovek koji je došao da ponese takav teret, ali i da prenese priču o beskrajnoj ljubavi Božijoj. Uz ljubav ide i radost koju je širio, pa i osmeh svakako. Zamislite scenu: prilazi obolelom koji pati i ozbiljno da ne kažem, mrko ga gleda...Ne, ne, to je sigurno bio blag pogled opraštanja, topao izraz lica i blagi osmeh. Što se fresaka i predstava Hrista na freskama tiče, ljudi su ih pravili radi sebe...Poruka koju je svojim dolaskom doneo, svakako je ozbiljna. I kakav bi to robot bio? Da tačno je sigurno da je žalio i plakao nad gresima mnogih, ali zar mislite, onako logično, da bi toliki narod privukao samo plačem? Uz toplinu i radost ide i blagi smešak...Tako je, osetite ga u srcu ili ne... dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Постоје разне врсте смеха. Моје мишљење је да се стално радовао али радост у Духу Светом не мора да значи и смех, поготову хумористички смех. Када гледамо старца Тадеја у емисији духовници он се не смеје али зрачи радошћу, евентуално се може рећи да се некако осмехује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 ????? ??? ????? ???? '???????? ??????? ???????' ? ?????? ?? ?? ?????????? ? ??????? ???????. ? ???? ??????? ? ????? ???? ??????? ?? ?? ?? ?????? ???? ?????. ????? ????? ?????????. ????? ???? ????? dada pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Moje mišljenje je da jeste. A zašto ne bi? ?ovek koji je došao da ponese takav teret, ali i da prenese pri?u o beskrajnoj ljubavi Božijoj. Uz ljubav ide i radost koju je širio, pa i osmeh svakako. Zamislite scenu: prilazi obolelom koji pati i ozbiljno da ne kažem, mrko ga gleda...Ne, ne, to je sigurno bio blag pogled opraštanja, topao izraz lica i blagi osmeh. Što se fresaka i predstava Hrista na freskama ti?e, ljudi su ih pravili radi sebe...Poruka koju je svojim dolaskom doneo, svakako je ozbiljna. I kakav bi to robot bio? Da ta?no je sigurno da je žalio i plakao nad gresima mnogih, ali zar mislite, onako logi?no, da bi toliki narod privukao samo pla?em? Uz toplinu i radost ide i blagi smešak...Tako je, osetite ga u srcu ili ne... dada 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 их, само се сетите осмеха својих родитеља кад су поносни на вас и биће вам јасно зашто га називамо и Оцем нашим klapklap Бог и Господ наш није само правда него и милост. јел тај осмех та трећа димензија, Дух? зар Он не налази нимало радости у Његовој највећој креацији, нама? ја бих волео да је тако, иначе је све чемер ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 ???? ?? ???????? ???????? ??? ???????? ?????? ???? ???????? ???? ?? ???????? ?? ???? ?? ?????????? ?? ??????? ????? ??????? ?? ??? ?????? ??? ???? ???????? ?????? ??????, ???? ?? ?????? ?????? ? ????.??? ????? ?? ??? ????????? ?????? ??? ???? ?????, ?????? ??????. ?????, ? ?? ????? ??? ????????? ?????? ??????? ?? ???? ????? ?? ???? ????????? ?????? ?? ??? ???????? ??????? ? ?????? ????????? ???? ?? ?? ???? ????????. ???????? ????? ?????: ,, ? ??????? ????? ?? ??????? ? ???? ?? ??? ????? ?????, ??????? ?????????? ????????, ??? ?? ?? ???? ???????. ????? ?? ??????? ??? ??????? ???????, ? ?????? ??????? ?? ???????? ??? ?????.?? ????????? ?????, ???? ?? ?????? ??????? ? ???????? ???? ????? ?????? ????. ???? ????? ?? ????? ?? ??????? ??????. ??? ????? ??? ?? ??? ?????????? ? ?????? ?? ??? ???????? ?????, ???? ??? ????? ???? ??????? ????? ????? ????? ????? ????, ? ? ???? ????? ? ??????? ?????.???? ?????? ???? ?? ?????? ???? ?????? ?????, ????? ?? ?????, ??? ??? ?????.?? ????? ? ??? ????? ???? ?? ?? ?????? ? ????????, ?? ??????? ?????????, ?? ??????? ??????????. ???? ?? ?? ?????? ? ????? ? ???? ???????? ???? ?? ??????? ???? ???? ?? ???????? ?????? ?????????.??? ? ???? ?? ?? ????????.???? ????? ?? ???? ??? ???? ????; ????? ?? ??????? ???????,??? ????? ?????????. ????? ?????? ?? ???, ???????????? ? ????????.?????? ??? ????? ??????? ???? ? ???? ? ??????? ? ?????? ????.?? ?? ?????? ???????? ???? ?????? ? ???????; ??? ????? ? ??????? ???? ?????????? ????????. ???? ??????? ????, ?????????? ????? ??????????? ?? ???????? ? ???????? ???????????????. ???? ?? ???? ????? ?? ?? ?????,??? ?? ?? ????? ??????? ???? ?? ???? ???? ?? ?????.?? ????? ?? ?????, ???? ?? ?? ????? ? ?? ?? ????? ?????? ????. ????? ?? ?? ??????. ????? ????, ?? ?????????? ? ????? ?????? ?????? ?? ???? ??????. ???????? ?? ???????: ???? ????? ??????? ????????? ??? ????. ? ???? ?????? ?? ????????? ??? ????. ???? ???? ?? ?? ??????, ???? ????? ... ??? ??? ??????, ???? ?????? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 On ej Bogočovek, Bog i Čovek, ako ej patio, plakao za lazarom, tugovao zašto se ne bi i smejao, i radovao A što ej pitanje u prošlom vremenu klapklap Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Kada se kaze da se Gospod nije smejao ,to verovatno podrazumeva da se nije cerekao ili tako nesto Vockica and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 6, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 On ej Bogo?ovek, Bog i ?ovek, ako ej patio, plakao za lazarom, tugovao zašto se ne bi i smejao, i radovao A što ej pitanje u prošlom vremenu klapklap dok je bio na zemlji.... ina?e lepo piše smejao..cerekao je nešto drugo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 mozda nije imao osmeh na usnama ali je imao osmeh u ocima Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Ја не верујем да је Христос био строгог погледа и намргођеног кад су му прилазила деца. Верујем да је тад имао блажени осмех. Мада, нисам био тамо. И за мене лично, уопште ми није битно да ли је радио овако или онако, што каже неко (да ли меда или моцарт) да ли је ишао у сандалама или бос, да ли је био црнац или белац (Јевреји имали тамнији тен). Битно ми је да је ту, да се Њиме причешћујемо. И оно што сам провалио последњих година..... ако се случајно причестим некад сам или само нас неколико...а остали у цркви који су, се не причесте...некако се осећам...као да нисам са њима уопште заједно.... и немам тај осећај да смо сви заједно. МОжда је само неки трип, не кажем. Али опет.... Уместо што неко бије главу да ли се Христос смејао или није...саветујем да батали то и да на Литургији обраћа пажњу на речи које изговара свештеник из олтара, речи разних молитви у току Литургије. Тачно, на сваку реч...па колико ко може. Некад једноставно, нису потребне књиге, енциклопедије, гугловање....него, само слушање и пажљиво читање-слушање. знам да је мали офф али... морао сам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Osmeh - jedina kriva linija koja moze ispraviti mnoge stvari 0104_cheesy Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука