Jump to content

Maloletnice i seks

Оцени ову тему

Препоручена порука

Требало би да уведемо и сексопусну седмицу за форумаше...

laugh1.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Pa sad,to tebi tako liči,meni npr.nama starijima,al njima,to je problem,kako njima liči...vidiš i sam iz prvog posta šta je to za njih.Deluje kao vrsta neke igre koju je sada moderno igrati i ako ne znaš da igraš,bićeš ismejan,a pride ako još pitaš da te nauče,ih pa ti si ga ugasio skroz.I u obzir uzimam da dečaci i devojčice ne gledaju isto na te njihove tzv.igre.Ja bih rekla opasne igre...U suštini,za njih ne postoji ni misao o onom posle,bitno je da se igra odigra.Meni je to jako tužno...

па деца само оће да мало брже одрасту ... учиш их да не буду стрпљива ал да не морају ни да све одма примењују.

зависи какво је дете, тако са сваким различито.

Подели на овим сајтовима

О чему ви причате? Моја баба се удала из средње школе, а није била једина...

причамо о садашњости ... пусти бабе и деде.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1329947065' post='589486]

па деца само оће да мало брже одрасту ... учиш их да не буду стрпљива ал да не морају ни да све одма примењују.

зависи какво је дете, тако са сваким различито.

Haaa leko je to reći...ja učim jedno,društvo drugo,ja jedno,oni peto...ko će pobediti,pokazaće vreme :D

• Волим 1

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

О чему ви причате? Моја баба се удала из средње школе, а није била једина...

Ма тад се знао ред брате... Чим почнеш да заглеђујеш, ајде жени се и удавај се.

А сад заглеђујеш, заглеђујеш, очи ти испадну - чекај сине да завршиш школу, чекај ћеро да се запослиш, чекај да купиш кола, чекај да купиш стан... Па куј ће чека до пензију.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Haaa leko je to reći...ja učim jedno,društvo drugo,ja jedno,oni peto...ko će pobediti,pokazaće vreme :D

коме поклони поверење, тај је задобио и љубав и послушност :)

Подели на овим сајтовима

драги, па ти си легенда, треба те урамити и клањатити се 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Ne znam ,dosta vas priča o nekom ,,otvorenom razgovoru'' sa roditeljima.. Ja nisam imalla nikakvih ,,otvorenih'' razgovora sa mojom kevom o tome, iako je ona žena super mama i svoj ,,deo posla'' je odradila super, o tome nikad nismo ni pričale... sve što sam znala znala sam bukvalno iz novina i iz škole... a opet nisam stupila u odnose ni sa 13 ni sa 14 ni sa 15, itd. I mogu da se kladim da 95% vas ovde koji ste ,,čekali'', nisu imali neke superpoverljive razgovore sa roditeljima i nisu mogli za takve stvari uvek da im se obrate, pa su po nekoj zdravoj logici znali da sa 13-14 godina NISU ni psihički, pa čak ni fizički dovoljno zreli za takve stvari...

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Nisam dosad upoznao nijednu ženu koja je rano počela, i na tome nastavila, a da je posle dvadesete ostala lepa odnosno atraktivna. Sigurno ih ima, ali prosek je, hm... Osim toga, jednom ako "ubode" ne smeta mi, retka koja da je na prvi put zavolela seksualni odnos. Nego naprotiv, posle prvog puta je sebi pustila vreme. Dakle, ipak se nečeg naučila, i to mi je, ako već moram da biram, važnije nego da bude "osušena" do dvadeset i neke i onda da krene. One koje nastave, obično imaju neki problem sa sobom, traže recimo pažnju i priznanje i misle da će da ga dobiju ako sa svima idu u krevet, ne videvši da su samo laka žrtva za muškarce koji ni dinar ne daju za njih.. Ja sam muškarac. Bio bih lud da ne uzmem ako mi se jedna nudi. Posle je šutnem kao zadnjem pasa, jer isto nisam lud da sa takvom nešto počnem. Moja ljuba treba da bude boginja, ne kurveština, zadnja mi služi samo da ispraznim kesu i onda nek se nosi u pi*ku materinu. Ovo ovako pišem, kao jedan primer, jer kad žena govori ženi, biva često da ona jedna nije pa zato, i ništa ne zna i tako dalje. A ovako mi muškarci, jedni manje drugi više, mislimo. Pa dakle, kad se jedna hvali da je rano počela, druga neka zna da nije ništa izgubila, naprotiv, sačuvela je sebi lično svoje dostojanstvo. A muškarac koji nešto valja, svejedno da li je zec ili vatreni ljubavnik, uvek će da dadne prednost onoj koja se malo čuvala. Za ovo jedni govore da je biološki faktor i tako, jer kod ovih veća je šansa da će moju decu da rodi, a rasplođavanje je razlog za seksualni odnos, sve ostalo je samo varka prirode da stupnemo u rasplođavanje (tako i neka ponašanja, recimo, nas muškaraca i ko je imao više žena itd. da bi se, kao, pokazalo ko je dominantniji mužjak, šta ali ne govori o njegovim kvalitetima kao čovek, otac, ljubavnik i ostalo; radi se o pravu, jer vuk ima veće pravo na svoju ovcu nego lisac, medved pak veće pravo nego vuk itd.). Ali pustimo se toga... Svakako, žene, čuvajte sebe i ne slušajte druge.

Mi muški smo inače, po pravilu, mlakonje u vezi takvih stvari, zato govorimo o maloletnicima..)) što ali ne znači da smo mi bolji. Mi smo jednako tupavi. Ali kao što znamo, uvek je lakše govoriti o drugima.

Dragi ajd vrati se na ovaj post i pročitaj koje si reči upotrebio.A onda se zamisli šta si uopšte hteo da kažeš ovim.Nemoj da me teraš da ti boldujem reči,pliiiiiz.

Подели на овим сајтовима

ау.

какви црни родитељи, мени ондашња најбоља другарица објаснила све лепо у првом разреду основне :D

не сећам се ни да сам икад причао са њима о томе, нити су морали да брину пошто би ме питали шта и како и имали су поверења да нисам камиказа ...

Подели на овим сајтовима

Gotovo pado 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Dobro bre Dragi šta ti je bre čoveče,pa kakve veze sad ima ovaj post sa prethodnim ...ej moram malo da se smirim,pa da ti se javim...ne vredi,ubi se od smeha...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...