Jump to content

Maloletnice i seks

Оцени ову тему

Препоручена порука

Кад би сте само знали колико сте ми материјала дали за афоризме које планирам да напишем...хвала пуно!

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

@Solomon

Ajd pisi da se smejemo :).

Ових 10- так афоризама које сам до сада написао, читајући ова писанија, нису баш прикладни за овај форум...тако да...полако...наићи ће неки који може проћи.

Подели на овим сајтовима

јао Боже, кочи ми се вилица и образи од смејања, не могу да се смирим 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Varaš se Kaća,kad ostasmo živi večeras pored Dragija,ostaćemo i pored Denija 0102_laugh 0102_laugh

Kane,ima li ovde negde na forumu mesto gde mogu da se čuvaju ovi istorijski postovi,pomagaj brate,ovo mora da se sačuva negde. 0102_laugh

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Има...отпад - рециклажа.

Мислим уопштено на цео топик, не на Драгијеве постове.

Подели на овим сајтовима

Varaš se Kaća,kad ostasmo živi večeras pored Dragija,ostaćemo i pored Denija 0102_laugh 0102_laugh

Kane,ima li ovde negde na forumu mesto gde mogu da se čuvaju ovi istorijski postovi,pomagaj brate,ovo mora da se sačuva negde. 0102_laugh

Ma nemoj Denija zivota ti, taj mrzi sve sto ima vdzajnu. Najjace mi je sto ima samo zensku decu greengrin greengrin greengrin .

Подели на овим сајтовима

Kane pa što se sad ljutiš,jesmo malo skrenuli sa teme,ali smo se bar lepo ismejali.Uostalom,dali smo ti materijal za tvoja pisanija. :)

Dragi,brate moj,ja se tebi divim na tvojoj iskrenosti kojoj si ovde večeras napisao,ali sad ti ozbiljno kažem.A smejala sam se zato što si koristio čudan stil pisanja i to je to.Ne zameri,mislim da si mnogima večeras ulepšao veče.

A sad bi mogli da se vratimo na temu,stvarno smo preterali,ja prva. :)

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Kane pa što se sad ljutiš,jesmo malo skrenuli sa teme,ali smo se bar lepo ismejali.Uostalom,dali smo ti materijal za tvoja pisanija. :)

Џабе...као администратор морам да се љутим, јер кад год скренете са овакве теме због вас се нађем у гадној соси...пардон, сосу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...