Jump to content

Maloletnice i seks

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja sam rekla da devojke od 13-14 godina nisu spremne za odnose. Još su deca. Tako su mene bar ginekolozi učili, i moju generaciju. Priroda se malo ,,poremetila'' - nemam kako drugačije da se izrazim, pa devojke dobijaju menstruaciju sve ranije i ranije. Po ovome što si ti napisao znači da bih ja, koja sam dobila prvi put sa 11 godina, mogla sa tih 11 godina da imam odnos sa nekim. A to mi nikako ne ide u glavu.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

ja samo kazem sta znaci "moci" ili "ne moci" imati odnose? cim su ih imale/imali znaci da mogu. prost primer su romi oni/one u tim godinam vec imaju decu. ako pogledas kod zivotinja, cim zenka dobije prvu menstruaciju ona se pari....a i mi smo deo tog sveta.

opet ne promovisem to samo kazem da je jednostavno rec o prirodi koja "radi" svoje a ne o nekoj dosadi omladine kojoj kad nema sta drugo eto padne na pamet sex...

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Devojčice čim počnu da dobijaju ciklus, biološki su zrele.

Muškarci čim počnu da dobijaju tečenje ili da idu u wc i kad im se ne ide, biološki su zreli.

Da li su psihički zreli za seksić? To je pitanje od individue do individue.

Pretpostavljam da ih ima koji ni sa 40 i kusur (a posle je već kasno hinim) nisu zreli.

A ima ih koji su i sa 13 super svesni šta rade i da vole to što rade ne zbog toga što su dodirnuli zabranjeno voće, nego zato što ne čine ništa "prljavo" već uzvišeno i lepo.

Da li je kršćanski seksati se u 13?

Kršćanski je seksanje u braku, sve ostalo je ... nekršćanski ali tako ljudski.

Kršćanski je ne pomišljati na drugu ženu ili muškarca... itd...

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Devojčice čim počnu da dobijaju ciklus, biološki su zrele.

Muškarci čim počnu da dobijaju tečenje ili da idu u wc i kad im se ne ide, biološki su zreli.

Da li su psihički zreli za seksić? To je pitanje od individue do individue.

Pretpostavljam da ih ima koji ni sa 40 i kusur (a posle je već kasno hinim) nisu zreli.

A ima ih koji su i sa 13 super svesni šta rade i da vole to što rade ne zbog toga što su dodirnuli zabranjeno voće, nego zato što ne čine ništa "prljavo" već uzvišeno i lepo.

Da li je kršćanski seksati se u 13?

Kršćanski je seksanje u braku, sve ostalo je ... nekršćanski ali tako ljudski.

Kršćanski je ne pomišljati na drugu ženu ili muškarca... itd...

Ne slazem se nimalo.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1330009833' post='590196]

коментари су жасу ... а само чекам кад ће текст о телегонији :D

Sta je telegonija :)?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...