Natasa. Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ајде Милане,једно мало извињење од тебе па таман се горе померале. Ајде,јабуко са гране...одушеви нас,опет и опет Oh, danas sam se prvi put nasmejala 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha , hvala Vanja, zaista hvala 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Bilo bi lepo da vratite temu na kratko, da vidimo ko kome da se izvine, pisalo se dosta. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ignjatije, -Владимир-, Таша and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 DYNABLASTER, Mилена КШ, Anette and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 ovaj vojnik liči na Dekija admina... malkice LOL Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Исти Деки... Но, није ту. Отишао са другарима да се напије по кафанамаи да брука сајт по Новем Саду... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 izvinjavam se Dekiju... što ovaj vojnik ne liči mnogo na njega a Aci Milojkovu jer nisam uspeo da nadjem sliku LOL Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ali je Deki karakterno...budno motri na psovke i osione komentare http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Човек треба да буде отресит, одмерено отресит. Да чврсто стоји иза својих ставова. Али да не буде искључив, тј, да не мисли како је већином у праву, па ето, понекад, и није, већ да је увек титраво сумњичав према себи, а опет и ненаметљиво самопоуздан. Да више ради на томе. Па ће и те тежње за извињењима добити лепши и потпунији облик. То јест, претвориће се у облик свакодневног и свакоминутног подразумевенка, у свакој речи, реченици, и тиме добити свој најлепши облик, који, опет, и управо због тога, неће бити соло играч, већ такав, већ поменути, свакоминутни и подразумевајући се, подразумевенко. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Исти Деки... Но, није ту. Отишао са другарима да се напије по кафанамаи да брука сајт по Новем Саду... smajlizakojisuzamolilezene извини Деки али морао сам да те звекнем , сајт је у питању sideways9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ајде Милане,једно мало извињење од тебе па таман се горе померале. Ајде,јабуко са гране...одушеви нас,опет и опет већ јесам тајно, не гицам се јавно ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1329862856' post='588676] већ јесам тајно, не гицам се јавно ... Ма знам ја да си ти добар човек,наравно,шалим се мало...не замери. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Касниш о. Иване .... Ал, није заживело... https://www.pouke.org...B8%D1%86%D0%B0/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Да, нисам ни погледао да постоји тема Хвала отец, сада је некако ова заживела, па нека каже свако шта га мучи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 Желим да се извиним следећим људима за тешке речи које сам им у конверзацијама упутио у жару дискусије без намере да стварно увредим: ЗвонкоМ Жељко Билбија Михаило Жељко Винукс - њему највеће јер сам њега хтео стварно да вређам. Иако идаље имам исто мишљење није лепо од мене да то своје мишљење саопштавам на такав начин. Александар Ранђеловић Драги Ако сам још неком упутио могуће да се не сећам. Не знам. Ако се сетим извунућу се и тој особи али не могу да се извињавам за нешто што ни не знам да са радио. Али могу да се извиним свима који су неке моје постове нашли провокативним или увредљивим углавном им то није била намера у ретким случајевима јесте. Повремено сам им се обраћао тоном који и сам не волим па за те ствари желим да им се извиним. Grizzly Adams, Милан Меденица :), w.a.mozart and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука