Рапсоди Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 Шефе који ти је враг... ? Бре Ракићу остави новодошљака и пожели му добродошлицу...шта си се окомио на Мохиканце .... Зар тако администрација дочекује нове..... АлександраВ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 пре 7 минута, Милан Ракић рече Nema potrebe za objašnjavanjem! Naše žene,ako ne slušaju, to mi Srbi vrlo lako rešimo. Zvalimo jednu preko uveta, pa da vidiš da l će da pita nešto E o tome i pricam. Za mene je to nemoguce! Ja nemogu da shvatim zasto se ovde cude kada ja kazem da volim da donesem zeni dorucak u krevet da volim da perem zajedno posudje sa njom. Zena nije rob da slusa, kuva i gaji decu. Zena je da je volis iz sveg srca, da se zrtvujes za nju. Meni je to strasno kada vi u Srbija to kazete. Brrrrr! Horor! Hriscanin treba da voli svoju zenu kao sto hristos voli crkvu! florenntina, PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 @Poslednji Mohikanac Kako ti se dopada srpski humor (npr. ovaj Rakicev post iznad)? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 Управо сада, florenntina рече @Poslednji Mohikanac Kako ti se dopada srpski humor (npr. ovaj Rakicev post iznad)? Slican je kao i nas. Zato volite Fools and Horses, Hallo hallo i td. Samo ponekada ga ne razumem. Милан Ракић, Жика, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 пре 25 минута, Poslednji Mohikanac рече Zena nije rob da slusa, kuva i gaji decu Јој само ми немој те феминистичке глупости којим су растурили породице. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 Управо сада, Sasa Vojvoda рече Јој само ми немој те феминистичке глупости којом су растурили породице. Porodicu su razrusile i feministicke i ne feministicke gluposti. florenntina and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 пре 27 минута, Poslednji Mohikanac рече da donesem zeni dorucak папучару један! Poslednji Mohikanac, АлександраВ and Давор73 је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 Управо сада, Милан Ракић рече папучару један! Милан Ракић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 пре 8 минута, jedan čovjek рече Жене у Србију имају претјерано добар третман, Био сам у Нигерији и разним бившим Британским колонијама, трагови Британског просвјетљења на жене ми се нису свидјели морам ти признати. Сад не знам како је у самој Британији, или Ирској? U kolonijama nije bio dobar tretman nikoga osim robovlasnika. Nije bio dobar tretman zena nigde u vreme velike imperije. Ja govorim o sadasnjem vremenu. Irska je drugacija od UK. Slicni ste Ircima! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 пре 3 минута, jedan čovjek рече Претјерано добар третман, то значи да имају јак вид слободе у оквире колективне свијести народа. Не мислим на ове трендове неке пролазне Malo vise detalja, molim! Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 пре 4 минута, jedan čovjek рече Ниси ми рекао шта мислиш на трагове просветитељства у бившим Британским колонијама или хришћанском мисионарству. И какво је то стање у В.Б. или Ирску ? А претјерано добар третман значи, није Турска, Албанија, није Мађарска нити је Француска.. колективна свијест. Сматрамо да нису роба ни у једном смислу. А ако си био у Италији нпр. онда добро можеш да процијениш неке разлике. А то да треба да буде покорна мужу, ако је исти способан за то, остало је код нас. Ако није способан, шта да радимо нико није савршен, боримо се заједно за просвјетљење и овако и онако.. Причамо о Држави у којој је колективна свијест са највећим интелектуалцима исте, уништавана детаљно задњих па барем 50 година Molio bih te da ostavimo nesto za sutra sada moram da idem. Zelim ti laku noc! Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 florenntina, jedan čovjek, Poslednji Mohikanac and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 пре 9 часа, Poslednji Mohikanac рече Neko me je zamolio da opisem kako izgleda moja zemlja i ostale u kojima sam ziveo. Vidim da je vec neko opisao moju zemlju United Kingdom i London. Ako onda imate neko pitanje o Londonu i UK onda mozete mi postaviti. Ziveo sam u Francuska, Italija, Hrvatska, Slovenija, Madjarska, Austrija i Jamajka. Ne zelim da pricam o zemljama o kojima je neko vec pricao ali sam spreman da vam odgovorim na sva pitanja. Hvala vam! Razmisljala sam o putovanju na Jamajku i bas nedavno pricala sa jednim Jamajkancom koji me ubedjuje da je tamo sve ok. Medjutim, prijatelji mi kazu da je Jamajka opasna za putovanje sa porodicom. Kakva su tvoja iskustva? Je li bezbedno? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 27, 2017 Пријави Подели Написано Јун 27, 2017 пре 10 часа, Poslednji Mohikanac рече Molio bih te da ostavimo nesto za sutra sada moram da idem. Zelim ti laku noc! пре 10 часа, Juanito рече Ovo volim kod vas smisao za humor! пре 9 часа, florenntina рече Razmisljala sam o putovanju na Jamajku i bas nedavno pricala sa jednim Jamajkancom koji me ubedjuje da je tamo sve ok. Medjutim, prijatelji mi kazu da je Jamajka opasna za putovanje sa porodicom. Kakva su tvoja iskustva? Je li bezbedno? Bezbedno je koliko i u svim drugim zemljama. Moja vam je preporuka da pripremite USA dolar i da na drzavnim menjacnicama ne menjate jer je los kurs. Menjajte samo ono sto morate na drzavnim menjacnicama. Neznam da li vam treba viza ali i ako vam treba nemojte se brinuti dace vam je odmah tu na granici. Trebate uplatiti samo neto dolara. Na aerodromu ima i taksi sluzba i autobuska sluzba. Nemojte da prihvatite odmah cenu koju vam traze za prevoz. Ponudite barem duplo nize! Moja vam je preporuka da uplatite sobu u nekom od hotela on line. Imate odlicne hotele sa privatnim plazama. Sve zavisi od toga koliko para imate. Tamo mozete iznajmiti motocikl ili auto i to nije skupo. Imate jako puno turistickih atrakcija: plivanje sa delfinima, poseta gusarskoj pecini, ronjenje po predivnim koralima, poseta kuci Bob Marley i td. Crkve imate na svakom koraku. Svi su jako ljubazni i nasmejani. Mislim da ce vam se svideti. Goku, Срђан Шијакињић, florenntina and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 27, 2017 Пријави Подели Написано Јун 27, 2017 пре 10 часа, jedan čovjek рече Ниси ми рекао шта мислиш на трагове просветитељства у бившим Британским колонијама или хришћанском мисионарству. И какво је то стање у В.Б. или Ирску ? А претјерано добар третман значи, није Турска, Албанија, није Мађарска нити је Француска.. колективна свијест. Сматрамо да нису роба ни у једном смислу. А ако си био у Италији нпр. онда добро можеш да процијениш неке разлике. А то да треба да буде покорна мужу, ако је исти способан за то, остало је код нас. Ако није способан, шта да радимо нико није савршен, боримо се заједно за просвјетљење и овако и онако.. Причамо о Држави у којој је колективна свијест са највећим интелектуалцима исте, уништавана детаљно задњих па барем 50 година Ne mislim nista dobro. Imperijalizam nije nikome nista dobro doneo tako ni Britaniji. Sto se misionarenja tice sve zavisi ko je i sta radio. Ima i dobrih i losih primera. Ne razumem ovo: И какво је то стање у В.Б. или Ирску ? А претјерано добар третман значи, није Турска, Албанија, није Мађарска нити је Француска.. колективна свијест. Сматрамо да нису роба ни у једном смислу. А ако си био у Италији нпр. онда добро можеш да процијениш неке разлике. А то да треба да буде покорна мужу, ако је исти способан за то, остало је код нас. Ако није способан, шта да радимо нико није савршен, боримо се заједно за просвјетљење и овако и онако.. Причамо о Држави у којој је колективна свијест са највећим интелектуалцима исте, уништавана детаљно задњих па барем 50 година Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука