Jump to content

Свакодневни живот у разним земљама света - искуства форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kakvi su Cesi prema stranicma sa raznih meridijana? Bije ih glas da su pomalo rasisti. Koliko je istina, koliko laz? 

Misljenja sam da ne postoji zemlja u kojoj se nema ni malo rasizma.....specialno ako je covek druge boje koze i religije ....

Sto se tice ceske, oni bas ne vole arape.......sto zbog straha od religije ( islam ), sto zbog navika i razlika u tradiciji....

Inace, mi iz bivse Juge posmatraju stvarno prijateljski.......to ce svako potvrditi........

Imam osecaj, da su cesi dosta miran narod i da se ne isticu kao neki rodoljubi ( tipa himna, zastave,itd ), ali na drugu stranu umeju biti dosta ne zgodni kada im stanes na zulj......i to sve kao sto rekoh u "rukavicama", bez buke, dreke sa osmehom, naravno preko advokata.....

Hocu da kazem da nisu ni malo naivni, dosta cene svoje i izmedju sebe se toliko ne druze.......

Mozda sam ja na to navikao, pa mi je ti sada prihvatljivo, ali ponavljam, posto vodim dosta miran zivot, nikada nisam imao nikakvih zackoljica....

Toliko za sada....

Подели на овим сајтовима

• Одговори 599
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Izvinjavam se, alo ko je Bibi ?

@Zayron

Бибићу, јави се!

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

U Minhenu postoji deo grada koji se zove Svabing, veliko naselje oko centra , otuda naziv " Svabe" koji se odomacio u nasem jeziku...

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, Adelaida рече

U Minhenu postoji deo grada koji se zove Svabing, veliko naselje oko centra , otuda naziv " Svabe" koji se odomacio u nasem jeziku...

https://en.wikipedia.org/wiki/Swabia

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
10 minutes ago, Sofija_ рече

To ovde ne moram :) imam cak veca prava kao strankinja od samih Holandjana, sto je meni licno zao(njih samih) nekako kad ih gledam,kao da im je ubijeno

dostojanstvo, ono koje muskarac treba da ima.Oni sve prihvataju,tako ih uce od malena, a i drustvo im to namece. Za moj pojam je malo previse, jer se vise ne zna ko je musko a ko zensko.

Kako ti izdrzis u toj holandiji, ja tamo ne bih zivio nema tih para.

Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, billy2014 рече

Kako ti izdrzis u toj holandiji, ja tamo ne bih zivio nema tih para.

Gdje bi ti zivio u Rusiji, sigurno?:)

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Ronald рече

Gdje bi ti zivio u Rusiji, sigurno?:)

Северној Кореји!

Извињавам се на офтопику и бампингу! :)

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Милан Ракић рече

Северној Кореји!

Da hehhe, Rusija je preblaga:D

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Милан Ракић рече

Северној Кореји!

Милане молим те...само хумано и билатерално

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, billy2014 рече

Kako ti izdrzis u toj holandiji, ja tamo ne bi zivio nema tih para

Onako kako moramo :) verujem da ne bi, to mnogi kazu kad dodju i vide.Bog nam pomaze, da se nosimo protiv sodome i gomore koja ovde obitava.

Imamo najboljeg duhovnika, i nase crkve ovde, hvala Bogu :) a ostalo...ko moze da se vrati u Srbiju, vrati se...ostali cute i pate..

Подели на овим сајтовима

25 minutes ago, Милан Ракић рече

Северној Кореји!

U Iranu!

Ma da :D , volio bih posjetiti Sjevernu Koreju,  mislim da je zivot tamo dosta drugaciji od onoga sto nam se servira.

21 minutes ago, Ronald рече

Da hehhe, Rusija je preblaga:D

'Pricao' sam ti prije neki dan sta mislim o odlasku vani i ostavljanju potomstva tamo. Rusiju volim, ali ipak vise volim svoju zemlju.

Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha.

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, billy2014 рече

Ma da :D , volio bih posjetiti Sjevernu Koreju,  mislim da je zivot tamo dosta drugaciji od onoga sto nam se servira.

Слободно!

Ево спреман сам, овако јавно, да ти уделим протувредност 200 евра, али само ако си спреман да посетиш ту земљу храбрих и дом слободних!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...