Jump to content

Добри сејачи на овој њиви

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

Читате ли дугачке постове и текстове на форуму?  

26 члановâ је гласало

1. 1. Читате ли дугачке постове и текстове на форуму?

• Углавном читам
    • Углавном не читам
    • Прелетим очима, не читам детаљно
    • Никада не читам
    • Само одређених чланова
    • Читам само ако нису прекопирани са других сајтова

Препоручена порука

Додала бих да би било лепо да нам се омогући мало већи број дневних амин-а (лајкова) :)

tako je! likefaceeeeeeee 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Из неке моје перспективе,лакше ми је да комуницирам са људима,када знам колико година имају,лакше се орјентишем,и то побољшава комуникацију у смислу да уважавамо старосно доба,самим тим,погледе на свет...све то вуче једно друго.Опет кажем,ово је мој предлог,па како хоћете.

Године се могу и слагати :)

Слажем се са вама у доста тога али ствари стоје као и у Цркви.

Не може свештеник без народа и обратно.

Ако желимо да нам форум буде онако како сматрамо да треба и чланови треба да се активирају у том смеру.

Ако вам фали одређених тема на форуму ,сами их активирајте ,покрените нове освежите старе.

понекад је просто немогуће одржати духовне теме актуелним јер једноставно чланови пишу на другим темама.

Дакле ,морамо заједно да делујемо :)

Подели на овим сајтовима

• 10 months later...

Читам све што ми на први поглед изгледа Ок  Just_Cuz_19

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...

Нервирају ме copy-paste мудрости. Највише волим кад чланови износе своје ставове и размишљања и то знају да образложе кратко и јасно.

Подели на овим сајтовима

Углавном не. Читам ако ми је занимљива тема. Ако не могу да стигнем одмах прибележим адресу па довршим после. Такође обраћам пажњу и ко је аутор, постављач...

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Углавном прочитам ако нису копирани текстови у целини из других извора. То наравно не значи да некад и не прелетим на брзину ако се тема брзо развија. Углавном мислим да када неко зна шта треба да каже он то може и да срочи краће са евентуално наведеним референцама или да наставак образложи у питањима на текст ако их добије.

Има ситуација када је неопходно и мало подуже куцнути, није греда, тада упаднем у ову фазу   0703_read

Подели на овим сајтовима

Мислим да је грешка категорички одбацивати копиране текстове. Таквим расуђивањем одбацује ce могућност учења вредних ствари...

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

зависи....ако је нешто што ме интересује, читам.....

Нервирају ме copy-paste мудрости
па баш нам недостају те мудрости, и постоје људи који их читају....читамо и учимо док смо живи....колико сам се пута обрадовала сазнавши за неког новог духовника, неку нову књигу.....не можемо све куповати, тако да је овај наш форум права ризница духовног блага....за сваког има по нешто.... :good2:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Мислим да је грешка категорички одбацивати копиране текстове. Таквим критеријумом одбацује ce могућност учења вредних ствари...

управо то....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Nema opcije "uvek citam". ne_shvata
ето....замолићемо робота да дода и ту опцију.... :)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...