Jump to content

do you want to live forever?

Млађони

Препоручена порука

Елем беше разговора о вечном животу и људима који живе по хиљаду година у библији тамо на теми, а и винукс је споменуо да научници нешто ту као раде.

Ово је документарац о томе како можемо да живимо вечно и прати групу револуционарних научника који се баве продужавањем живота.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 12. 2. 2012. at 17:49, Katarina N рече

Yes, I do, but not in this world, only with Jesus :lol: isus-sinai

Биоинжињеринг не зезај ме :Р

Подели на овим сајтовима

Daj Juris, ko zeli da mu se zivotni vek otegne u beskonacno u propadljivom svetu, ili jos crnje da prati neka sterilna pravila zivljenja radi dugovecnosti :rolleyes: . Nek' traje dok traje, da smo zdravi dok traje i sve ostalo je Bozija volja :).

Подели на овим сајтовима

On 12. 2. 2012. at 17:53, Aquilius Cratus рече

Cilj SENSa uopste nije vecni zivot, besmrtnost i takvi spinovi medijskog populizma nego nesto sasvim drugo.

Тако се зове документарац.

Подели на овим сајтовима

Вечни живот би био нешто најдосадније што постоји.Треба знати на време умрети,и по могућству на херојски начин.Има ли лепше смрти од те?!

VIVA LA MUERTE!

"Зло чинити од зла бранећи се,ту гријеха нема никаквога" - Његош

Подели на овим сајтовима

Не знам што причате о вечном животу. То је само име докуменатраца. У питању је продужавање људског живота и побеђивање процеса старења.

Подели на овим сајтовима

On 12. 2. 2012. at 18:01, iurisprudentia рече

Не знам што причате о вечном животу. То је само име докуменатраца. У питању је продужавање људског живота и побеђивање процеса старења.

Ma na to i mislimo, sta ce ti zivot kad ces ga provoditi u starackom domu, a da ces pobediti starost - TRTMILOJKA gringrin gringrin gringrin

Подели на овим сајтовима

On 12. 2. 2012. at 18:00, Raskoljnikov рече

Вечни живот би био нешто најдосадније што постоји.Треба знати на време умрети,и по могућству на херојски начин.Има ли лепше смрти од те?!

VIVA LA MUERTE!

A ti jos uvek verujes za sebe da si hriscanin. sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol

joooj dobro rece jednom prilikom brat Dragi "Gnosticizam je stari vuk koji je od pocetka vrebao hriscane".

Подели на овим сајтовима

On 12. 2. 2012. at 18:03, Aquilius Cratus рече

A ti jos uvek verujes za sebe da si hriscanin. sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol

joooj dobro rece jednom prilikom brat Dragi "Gnosticizam je stari vuk koji je od pocetka vrebao hriscane".

Мислио сам на вечни живот на земљи.

Иначе,ја тежим да личним опитом спознам Бога,а сад ти то назови гностицизмом или како хоћеш,али ја себе сматрам хришћанином.Наравно,код мене је присутна и сумња...пре свега у окретање образа злочинцу и у рај и пакао;зато сам и узео ник Раскољников :D .

"Зло чинити од зла бранећи се,ту гријеха нема никаквога" - Његош

Подели на овим сајтовима

On 12. 2. 2012. at 18:06, ignjat рече

Ljudi mozda mogu da produze zivot ,ali samo nam Bog moze uciniti vecnim i radosnim.

И какве то везе има са научним открићима по питању зашто старимо, како да не будемо после 50-те неспособни за многе биолошке функције да не будемо млади као да нам је 30 итд?

Што морате одмах да мешате Бога, јел се вама религија окреће на свакој могућој теми?

Јел може овде без религијске расправе и теолошког погледа вечног живота?

И иначе мој живот је поприлично радостан без Бога.

:)

Подели на овим сајтовима

On 12. 2. 2012. at 18:08, iurisprudentia рече

Цитат
Што морате одмах да мешате Бога, јел се вама религија окреће на свакој могућој теми?

Nama religija ispunjava zivot i svaki njegov deo popunjava.

Цитат
Јел може овде без религијске расправе и теолошког погледа вечног живота?

Vecni zivot moze dati samo Bog,ljudi ga mogu samo produzavati.

Цитат
И иначе мој живот је поприлично радостан без Бога.

Pa......sad..... :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...