Anette Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 http://www.vesti-online.com/Riznica/Filigran/55261/Svetica-u-muskom-odelu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Cak sam i akatist na ruskom naucila.. :group111: свака ти част...ти си баш''права''... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 свака ти част...ти си баш''права''... Nisam, trudim se da budem... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Добила сам на поклон књигу о блаженој Ксенији петроградској, која је на себе узела један од најтежих подвига, "јуродивост Христа ради!" Изузетно житије изузетне светитељке. Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 http://days.pravoslavie.ru//Days/20130124.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Фебруар 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 A možete zamisliti moju radost kada sam saznala kada se praznuje pošto do, pre jedno 5 god nisam ni znala za nju, na žalost... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 A možete zamisliti moju radost kada sam saznala kada se praznuje pošto do, pre jedno 5 god nisam ni znala za nju, na žalost... која част..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fila Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Blazena Ksenija Petrogradska srcee Na svitku greškom piše dvije greškice: 1. : "...riksoju jurodstva..." mjesto "rizoju". 2. ...čelovjekom" mjesto "čelovjekwm" (prvo je instrumental jednine, drugo dativ množine, što je točno) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Девица Ксенија, као и Агнија, Ил' преславна Текла, ил' Анастасија, Не хте да се веже за мужа тљенога Но женика нађе Христа бесмртнога. Свом душом заволи Његову красоту И милост и нежност и сјајну чистоту, Па дом сенаторски и богатство ма'ну Кад јој Сунце Правде у души ограну. Душа! Душа! Душа! невеста је права А тело је худо к'о пролазна трава. Па невесту поче Ксенија красити И молитвом мити и хранити. Да невеста буде небеска прилика, Мила, и достојна Небеског Женика. Труд Ксеније свете Женику пријаше, Дарима је многим чудним дариваше. Кад јој душа чиста над телом завлада, Спокојна као цар освојеног града, Увенча је Господ венцем бесмртности, Уведе је у чертог вечите радости, Тамо где анђелиТворцу песму поју, Тамо Господ прими и невесту своју. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 6, 2014 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2014 https://www.pouke.org/forum/page/index.html/_/1346440445/%D0%BF%D0%BE%D1%83%D1%87%D0%BD%D0%B8/%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D0%BA%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B5-r3312 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука