Гости Guest Написано Фебруар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 http://days.pravoslavie.ru/name/2568.htm Анастасија and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 http://days.pravoslavie.ru/name/2568.htm Natasa. and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Анастасија and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Мартирије,опрости,знам да не треба о томе писати али не могу да издржим, ти си један од чланова овог форума који даје смисао свему овоме и значај. Опрости,кажем,није хришћански хвалити али и апостоли кажу:Чините част једни другима!па ето,да назовемо то и тако. Драгана Милошевић, JESSY, Andre Williams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Тропарь блаженной Ксении Петербургской глас 7 Нищету Христову возлюбивши,/ безсмертныя трапезы ныне наслаждаешися,/ безумием мнимым безумие мира обличивши,/ смирением крестным силу Божию восприяла еси,/ сего ради дар чудодейственныя помощи стяжавшая,/ Ксение блаженная, моли Христа Бога// избавитися нам от всякаго зла покаянием. Кондак блаженной Ксении Петербургской глас 3 Днесь светло ликует град святаго Петра,/ яко множество скорбящих обретают утешение,/ на твоя молитвы надеющеся,/ Ксение всеблаженная,// ты бо еси граду сему похвала и утверждение. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Мартирије,опрости,знам да не треба о томе писати али не могу да издржим, ти си један од чланова овог форума који даје смисао свему овоме и значај. Опрости,кажем,није хришћански хвалити али и апостоли кажу:Чините част једни другима!па ето,да назовемо то и тако. Марти је пчела. 170fs799081 Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Тропар св. Ксенији , 7. глас ( негде сам видео и да је четвртог гласа ) Одбацивши таштину овог света узела си на себе крст бездомног боготражитељства ниси се плашила дубоког бола и немаштине, нити оних што ти се ругаше јер си познала љубав Христову. И сада наслађујући се овом љубављу на небесима Ксенија Блажена и Божански мудра моли за спасење душа наших. Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Кондак, Глас 3. Данас светло ликује град светог Петра, јер мноштво оних који су тужни и који се у твоје молитвено заступништво уздају, свеблажена Ксенија, налазе утеху, јер си Ти граду овом похвала и утврђење. Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Мартирије,опрости,знам да не треба о томе писати али не могу да издржим, ти си један од чланова овог форума који даје смисао свему овоме и значај. Опрости,кажем,није хришћански хвалити али и апостоли кажу:Чините част једни другима!па ето,да назовемо то и тако. Ту смо slava3 за све ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Omiljena... и мени једна о најомиљенијих... bighugbighug ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 и мени једна о најомиљенијих... bighugbighug Cak sam i akatist na ruskom naucila.. :group111: (onaj grupni zagrljaj ne funkcionise ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука