Хелена Вујовић Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Draga pianissimo, imala si veliku srecu i blagoslov da upoznas takvog coveka i imas tako lep brak slava3 Bogu hvala na tome,mogu iskreno tebi i svima da pozelim da se spokojno skrasite u bracnoj zajednici Nije to nista tesko,mi i ne ulazemo puno truda,Bog daje,samo Boga da volimo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Bogu hvala na tome,mogu iskreno tebi i svima da pozelim da se spokojno skrasite u bracnoj zajednici Nije to nista tesko,mi i ne ulazemo puno truda,Bog daje,samo Boga da volimo. To bi bilo jako lepo :wub: :unsure: Хелена Вујовић је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Jedan od ''razloga'' sto sam se udala za mog muza je takodje sto me stalno zasmejava i unosi vedrinu u nas dom,onog trenutka kada postane tmuran meni se rusi svet...za zenu je mnogo bitno da ima postojanog i promisljenog muskarca kraj sebe,cvrstog karaktera i da zena muza slusa ali zaista da ga slusa sa puno ljubavi. Dugo mi je trebalo da ovo shvatim. dobra žena sluša svog muža ali zato dobar muž zna kada da posluša svoju ženu LOL Pantera је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 dobra žena sluša svog muža ali zato dobar muž zna kada da posluša svoju ženu LOL Da bi dobra zena slusala muza, on zaista mora biti kvalitetan covek ccvige :lol: :lol: :lol: Sinergija and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Јел се сећа неко како је Милош Обилић учио извидницу да говори о турској војсци, да мало украсе истину да се војска не деморалише, као јесте има их много али су све премладо ил престаро, голи и боси плус болесни, коњи од сакагије а војници од срдобоље. Тако бих препоручио вама у браку да пишете о теми, значи деца ко бубице, сама себе чувају, ма петоро да имаш не осетиш. Са брачним другом увек у слози. Свађа у браку ? Ма то не постоји, то су приче.И све тако, па ће ваљда неко и да се упеца, овако ћемо само да се избедачимо ми безбрачни. greengrin ВИЛМА, Sinergija and Таша је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Јел се сећа неко како је Милош Обилић учио извидницу да говори о турској војсци, да мало украсе истину да се војска не деморалише, као јесте има их много али су све премладо ил престаро, голи и боси плус болесни, коњи од сакагије а војници од срдобоље. Тако бих препоручио вама у браку да пишете о теми, значи деца ко бубице, сама себе чувају, ма петоро да имаш не осетиш. Са брачним другом увек у слози. Свађа у браку ? Ма то не постоји, то су приче.И све тако, па ће ваљда неко и да се упеца, овако ћемо само да се избедачимо ми безбрачни. greengrin greengrin greengrin greengrin nekad se stvarno ubedacim, ali mi uliva nadu da to ipak postoji :wub: http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 kad dodju deca onda si na panju pred sultanom... a sultan su ONI Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Џаба ја причам. :lol: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 kad dodju deca onda si na panju pred sultanom... a sultan su ONI U to ne sumnjam ^-^ , ali ipak bih volela 1-2 potomaka 1502_baby 0442_feel http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Nije Vladimire uopšte tako strašno, mnogo je strašnije, ali fora je što ništa ne "osjetiš" "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 šalio sam se... evo recimo dok kucam moj mali (k linac od godinu i 7 meseci,da ne bude zabune) se smeje u snu-u susednoj sobi... nemaš pojma kolko je dobar osećaj...a i moćan JESSY је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Da bi dobra zena slusala muza, on zaista mora biti kvalitetan covek ccvige :lol: :lol: :lol: Мој свештеник увек каже да Бог сваком даје по мери. А онда опет...познајем неколико случајева где дивни људи заврше са будалама које их малтретирају.. Није лако родитељима са децом, али није ни деци са родитељима...а нисмо ни ми вероватно били бољи као клинци... You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Мој свештеник увек каже да Бог сваком даје по мери. А онда опет...познајем неколико случајева где дивни људи заврше са будалама које их малтретирају.. Није лако родитељима са децом, али није ни деци са родитељима...а нисмо ни ми вероватно били бољи као клинци... Ma jeste, nek ode u Sigurnu kucu to da kaze. Da bi slusala (ne u nekom poniznom smislu), on mora biti kvalitetan covek, ne neka budaletina koja je maltretira. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 a što polaziš od toga... možda ti njega maltretiraš Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 a što polaziš od toga... možda ti njega maltretiraš Kako da ne http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука