Justin Waters Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Justinijane pa jel sad treba i da sazvacem umesto tebe, rekoh ti idi na Brankov sajt pa potrazi, izmedju ostalog ne vidim da tamo mozes uopste bilo sta pogresno procitati... Ако си упознат са његовом материјом онда ти неће бити тешко да само поставиш линк ка тексту гдје он то предлаже, нисам тражио да ми изложиш докторску дисертацију. А ко бјеше Драгаш, онај што исто пропагира између осталог Срби народ најстарији...нека хвала, само молим линк ка конкретном чланку гдје се он залаже за либерализам. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Активни члан је неко ко активно учествује у раду странке и долази на састанке био он макар само онај што лепи плакате и дели летке. Он врши активно делање у кругу странке и за странку чији је члан дакле он је активни члан. Бити на функцији значи имати одређену функцију у странци. Е, тог функционера странке бирају активни чланови којима он обећава посао и др. уколико гласају за њега. То је пракса у свим политичким партијама без изузетка. Што већа функција....веће привилегије. Тако, док си ти лепио плакате, они су, међусобно, делили радна места и др. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Ако си упознат са његовом материјом онда ти неће бити тешко да само поставиш линк ка тексту гдје он то предлаже, нисам тражио да ми изложиш докторску дисертацију. А ко бјеше Драгаш, онај што исто пропагира између осталог Срби народ најстарији...нека хвала, само молим линк ка конкретном чланку гдје се он залаже за либерализам. Ма либерални капитализам је систем који би требало да буде замењен што пре социјалном економијом,уместо тржишне. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Ма либерални капитализам је систем који би требало да буде замењен што пре социјалном економијом,уместо тржишне. Немогуће. Нема државе која нема у себи бар главну полугу економије капиталистичку, са већим или мањим социјалним програмума, док су све социјалне пропале. Кинези, највећи социјалисти су увели капитализам јер су схватили да без тога економија не може да функционише. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Ако си упознат са његовом материјом онда ти неће бити тешко да само поставиш линк ка тексту гдје он то предлаже, нисам тражио да ми изложиш докторску дисертацију. А ко бјеше Драгаш, онај што исто пропагира између осталог Срби народ најстарији...нека хвала, само молим линк ка конкретном чланку гдје се он залаже за либерализам. sad, dal si ostrascen ili samo nemas informacije, ne znam... kao prvo Srbi i jesu narod najstariji, eventualno medju najstarijima, ne znam dal si gledao klip sto je Zeljko postavio o falsiranoj istoriji Srba... dalje, evo ti posto se nisi udostojio ni osnovno da saznas- al vec imas formirano misljenje, da krenemo od pocetka: a posto nisi izucio gradivo, tj oces da skocis na najvisu stepenicu, evo ti Plan rada nove vlade pisan 15. februara 2010., al kazem da bi razumeo treba da predjes i prve stepenice... http://www.dragas.bi...=6591&Itemid=84 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Као што написах,народ може да буде изманипулисан.Народ чак није увек у праву,али има своју оцену. Није довољно ништа што си навео,јер ништа конкретно за Двери ниси ни навео. Немам намеру да износим било шта друго јер ни на једно моје питање постављено раније није дат никакав одговор... Ни једну из миљеа странака, које то нису и од тога свесно беже,... немам намеру да коментаришем.. јер већ такав њихов став је довољан да се види да ни сами незнају шта(хоће), а поготову КАКО ће сутра владати.. А у томе и лежи зец ... Они заправо и немају никакву наду да ће уопште владати..АЛИ НЕКОЛИКО ПОСЛАНИЧКИХ МАНДАТЧИЋА... ЗА ЕЛИТУ ИЗ ВРХА ..То је већ ОПИПЉИВО.. Али шта са тиме.. Наравно да ништа... Е то је јаловост, конкретна и деклеративна.. А врхунац и пресудни моменат око политичког ангажмана Двери јесте управо њихова прошлост... Јер су популарност стекли као Црквени људи, и екипа која НИКАДА НЕЋЕ ДА СЕ БАВИ ПОЛИТИКОМ, већ ће афирмисати ЦРКВЕНОСТ , СВЕТОСАВЉЕ, ЛИТУРГИЈУ, САБОРНОСТ... Да НЕМАЈУ ТУ и такву ПРОШЛОСТ, ...Одговорно тврдим да бих ВЕОМА ОЗБИЉНО РАЗМИШЉАО ДА ИМ ДАМ СВОЈ ЈЕДИНИ ГЛАС КОЈИ ИМАМ... Одавно су пошли водама, за које су тврдили да у никаквој перспективи неће бити њихове пловидбене трасе... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Немогуће. Нема државе која нема у себи бар главну полугу економије капиталистичку, са већим или мањим социјалним програмума, док су све социјалне пропале. Кинези, највећи социјалисти су увели капитализам јер су схватили да без тога економија не може да функционише. Социјална економија није социјализам. Најкраће, социјална економија уважава и подразумева и рад који није нужно профитабилан,али је друштвено користан. Мегатрендови у свету указују на нужност социјализације економија. Односи у раду биће сагледавани из других а не искључиво власничко-менаџерских перспектива.Добар пример је шведски закон о котедетерминацији. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 sad, dal si ostrascen ili samo nemas informacije, ne znam... kao prvo Srbi i jesu narod najstariji, eventualno medju najstarijima, ne znam dal si gledao klip sto je Zeljko postavio o falsiranoj istoriji Srba... dalje, evo ti posto se nisi udostojio ni osnovno da saznas- al vec imas formirano misljenje, da krenemo od pocetka: Koliko samohvale... autobiografija vredna najboljih komunistickih diktatora... a posto nisi izucio gradivo, tj oces da skocis na najvisu stepenicu, evo ti Plan rada nove vlade pisan 15. februara 2010., al kazem da bi razumeo treba da predjes i prve stepenice...http://www.dragas.bi...=6591&Itemid=84 Ja ne znam kako bilo ko ozbiljan moze da pogleda rokove u tom planu i da ne umre od smeha... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 ne iznenadjuje da tebi kao ateisti su takvi rokovi strani... sto se tice samohvale, tu si u pravu ako na ceo problem gledas jednostrano, ajde recimo kako bi ti objasnio ljudima i sta bi imao da ponudis, a zelis da spases Srbiju? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 Тако, док си ти лепио плакате, они су, међусобно, делили радна места и др. Ја никад нисам рекао да функционери нису добијали радна места. Ја сам рекао да активни чланови нису добијали радна места. Или ако јесу нека бедна. Тако да не видим што ми то причаш ја сам тога свестан то нам је оставштина из комунизма присутна у свакој странци и биће и у дверима чим добију прилику и могућност да неком дају радно место. како каже народна изрека - лако је туђим кур.ем коприве млатити. Тако је лако и дверима да причају како су поштени док још нису ни дошли у ситуације. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 Социјална економија није социјализам. Најкраће, социјална економија уважава и подразумева и рад који није нужно профитабилан,али је друштвено користан. Мегатрендови у свету указују на нужност социјализације економија. Односи у раду биће сагледавани из других а не искључиво власничко-менаџерских перспектива.Добар пример је шведски закон о котедетерминацији. Нико то не указује. Имаш капитализам и социјализам. Дакле централно планско тржиште и слобоно тржиште. Данашња привреда у Европској унији је таква да је дакле капитализам са елементима социјализма. По кејнезијанској економији. Тај углед. Већина европских критичара у самој европи критикују унију управо због тих социјалистичкких аспекта. То што си набројао о мегатрендовима у свету је управо економија коју добијамо чланством у Еу против које је твоја политичка опција. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 ne iznenadjuje da tebi kao ateisti su takvi rokovi strani... И ја имам исто мишљење и нема то везе са нашим атеизмом већ са реалношћу. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 treba da shvatis da se realnost ateista razlikuje od realnosti vernika, ali to je druga tema i nemoj da spamujemo ovde bzvze cilj teme je da proucimo i iznadjemo sta i kako je u vezi sa Dverima, jedna od najvaznijih tema danas, Deni svaka cast! mozda i ja gresim, zato pricamo, necu ja da moje misljenje pobedi ako nisam u pravu tj ako Branko nije u pravu, ali ako jesam onda imam zelju normalno kao i svako ko zeli posteno Branka sam prvi put video u osnovnoj skoli na tv i od onda pratim sta prica tj radi, aj da kazemo da pratim kolko radi po tome sto pokusavam da spoznam kakav je to covek, jer mi je "zapalo oko" za njega Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 treba da shvatis da se realnost ateista razlikuje od realnosti vernika, ali to je druga tema i nemoj da spamujemo ovde bzvze Ирелевантно је са тим што смо ми атеисти. Стварно ирелеватно. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 oket dobro i jos da dodam, ne gledam na tog coveka kao na idola, inspirativan da, ali da mu negiram mane ne, svi ih imamo, gledam sta je sustinsko u tom coveku da prepoznam, posmatram realno imam utisak da je posten, i treba mu pomoc, ne treba on nama da bude vladar, on je covek sa ogromnom pomocu, i to mi je jedina Nada, nemam za koga drugoga da se uhvatim ako me razumete 0102_laugh 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука