Jump to content

Ко стоји иза Двери?

Оцени ову тему

Deni72

Препоручена порука

ne iznenadjuje da tebi kao ateisti su takvi rokovi strani...

Kakve veze ima moj ateizam sa tim?

Mozda eventualno sto ne verujem u bajke... mada ono sto je on u tom "planu rada" napisao prevazilazi sve bajke... samo nisam siguran da li je budaletina ili tezak prevarant...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

dokazi da je budaletina, tolko brdo para je proslo kroz njegove ruke, kolko mi svi na forumu zajedno nemamo, najmladji sef banke na planeti...

dokazi da je prevarant, ne mogu da zamislim da je prevarant ni po izgledu ni po gestikulaciji, ni po nahodjenju, ni po govoru, ni po pogledu, ni po delima

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

dokazi da je budaletina, tolko brdo para je proslo kroz njegove ruke, kolko mi svi na forumu zajedno nemamo, najmladji sef banke na planeti...

Откуд ти та информација да је најмлађи директор банке на планети? Јел си је проверио икад.

dokazi da je prevarant, ne mogu da zamislim da je prevarant ni po izgledu ni po gestikulaciji, ni po nahodjenju, ni po govoru, ni po pogledu, ni po delima

Не знам да ли је преварант али обећава немогуће ствари. Ја сам ти навео био једну такву.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

pricao sam sa Avocadom ako nisi primetio :D al ajde ti proveri dal je bio ili nije, baratas super sa informacijama, poenta i jeste da proverimo zato i pricamo, ako laze pitamo zasto lazes, ako ne laze onda smo spaseni

i jos nesto, nemoguce stvari ne postoje

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

poenta je da kroz Dveri mozemo svi da saradjujemo i radimo slobodno, koliko sam video, a obratio sam paznju, medju njima ima vise postenih ljudi i to u onoj srzi, ne kao oni papagaji, nego su ovo ljudi iz svih slojeva drustva, pravednost je zastupljena jer su svi povezani, sad nam je poslednji trzaj, ovo je interplanetarna kriza kakva nikad jos nije bila na planeti, a bajke su nesto drugo, sad je frka moramo se ujediniti sto pre to bolje, ko nije citao Tolkina i Orwella taj bi mogo da se informise sta su proroci iz naroda rekli, a izgleda da je i otac Tadej sve ovo video

treba da radimo i da dajemo i da dobijamo, a ne njih par alavaca sve da uzmu i jos da nam se diktira kako cemo da zivimo, ropstvo je to

ajde sto je ropstvo, nemam stim nekih problema, ali kad je u pitanju unistavanje a ne stvaranje, e tu postajem kako se kaze ne znam ni ja ocu da odlepim, necu da odlepim, ocu da zivim ono sto mi je dato, prirodu smo skroz unistili, planeti to ne prija, a ni nama, ocu da gledam jata riba, a to mozemo lako kad smo udruzeni

Подели на овим сајтовима

pricao sam sa Avocadom ako nisi primetio :D al ajde ti proveri dal je bio ili nije, baratas super sa informacijama, poenta i jeste da proverimo zato i pricamo, ako laze pitamo zasto lazes, ako ne laze onda smo spaseni

Па питам тебе јер мислим да то нико не може да провери, да би се то проверило мораш да приступиш именима свих директора у свим банкама икад и годинама у којим су добили посао.

Па ти размисли да ли то ико и икако може да провери. И како. И која овлашћења треба да има.

Подели на овим сајтовима

pitacemo Branka da nam da dokaze eto prosto :D

dalje? :lol:

Подели на овим сајтовима

e znate koji raj na zemlji bi ovde mogao da bude, pa to svi vole, blistava bistra voda prepuno riba, ptica, drveca biljaka svega, odes kad ti se jede med u sumu i onda se pofajtas ako treba sa pcelicama ili ti daju ako ti treba, e vidis to je istina, a ne ovo sto nam je servirano!

ovaj sistem masinerija je pogresan, nismo ga mi izmislili, to nam je nametnuto i strano

trenutno se super zivi na selu, jer ti svaki komsija nesto da i ti das komsiji, svi medjusobno jedan drugom daju i dobijaju

u vezi sa Brankom, kako to da on onda imao tolko para da sponzorise ove sto su sad na vlasti?! i video je da je pogresio

Подели на овим сајтовима

pitacemo Branka da nam da dokaze eto prosto :D

dalje? :lol:

То може само да нам докаже тако што нам достави све директоре свих банки запослених икад.

Али баш бих волео то да видим.

Сем ако није изјавио НА СВЕТУ него например у СРБИЈИ. То би већ значили да си ти ненамерно лагао.

Подели на овим сајтовима

kolko se secam, a mozda i gresim, mislim da je izjavio na svetu, provericemo :)

svejedno poenta Dveri je da strucni i sposobni ljudi iz naroda pokrenu obnovu, a to smo svi mi zajedno, mislim da tako funkcionise "stranka" Dveri, i nisu stranka zato sto nisu nastrani, nego smo to mi ljudi iz naroda svi zajedno, jedino tako moze da se oporavimo tj da prezivimo lol

narodi ne bi medjusobno ratovali da ih pojedinac ludak nije na to nagovorio, a ovo je narodni pokret koji je tu samo radi nas, mi se pitamo kako ce da ide, nece biti ovlascenja van narodne volje- bar ja to tako zamisljam, a posto jos nismo kolektivno dostigli telepatski nivo onda cemo to raditi preko kompjutera :lol:

znaci radis posao koji volis i tako ga radis na najbolji moguci nacin, ides na pecanje u prirodu da se nagledas lepota, i onda lepo uvece odradis jedno mini glasanje i dogovor sa narodom i eto prosto

to sve mozemo, ali svi zajedno, inace cemo i dalje da robujemo i da nas uniste

Подели на овим сајтовима

nije bitno koje si rase ili si ateista ili vernik ili mudzahedin ili sta znam, bitno je da zivis ovde i da pomognes onima sto zive pored, svim narodima, a Branko ima dobru saradnju sa svima... treba proveriti i sa nasim ljudima u inostranstvu i sa drugima sa kojima posluje, i onda vec imas i dokaze

Подели на овим сајтовима

Pa objasnio sam ti zasto je budaletina ili prevarant... ne znam cime se bavis ali pretpostavljam da se ipak malo bolje od tebe razumem u te stvari, posto tebi izgleda nije jasno koliko je njegov plan LUDACKi nerealan... potpuno je nebitno koliko je para proslo kroz ruke niti kako izgleda kada covek obecava takve gluposti... prosto, ako ti ja obecam da cu sutra da otrcim do Moskve i nazad i da stizem pre ponoci, onda sam budala ili prevarant...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

da, budale i prevaranti su bili i braca Wright, a uz to su bili i LUDACI

Подели на овим сајтовима

da, budale i prevaranti su bili i braca Wright, a uz to su bili i LUDACI

bili bi budale, prevaranti i ludaci da su planirali da iz prve odlete na Mesec... ili da su seli da konstruisu avion i sebi dali rok od 15 dana...

Подели на овим сајтовима

pa sad ako izjednacavas sredjivanje stanja u drzavi sa materijalizacijom misli da covek moze da postane/leti ko ptica, onda nesto ne stima sa tvojim merilima... al dobro nek bude on i prevarant i budala i ludak, nemam nista protiv kao sto vec rekoh :D

a braca Rajt i jesu bili budale i prevaranti i ludaci- ne znam zasto negiras sad to... ljudi su ih nazivali pogrdnim imenima isto tako ko sto ti sad radis, ali nisu ih svi nazivali pogrdnim imenima da se razumemo ;)

vidi pricu o muvi i pceli :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...