Jump to content

Ко стоји иза Двери?

Оцени ову тему

Deni72

Препоручена порука

Хришћанин никад није против.. у начелу..

Он је увек и увек, ПРВО ''ЗА'' ..

..А пошто си овде, макар и виртуелно, на Хришћанском тлу..онда знај да жеља за нечијим неуспехом рађа гнев, злобу , мржњу..а шта све то има са Христом .. ?

баш ништа... баш као и твоја ''оп-ЦИЈА''...

Додуше и они то сами кажу.. али што се онда ''шепуре'' са подршком из Хиландара.. и то ЈЕДНОГ од Отаца... зашто.. ?

Ајд' мало размишљај...

Ми овде причамо о политици.

Уколико си присталица једне политичке опције сасвим нормално је прижељкујеш неуспех друге политичке опције.

Они се " шепуре ", а Борис Тадић конкретно - пензије.

Мада то подржавам.

Подели на овим сајтовима

Ми овде причамо о политици.

Уколико си присталица једне политичке опције сасвим нормално је прижељкујеш неуспех друге политичке опције.

Они се " шепуре ", а Борис Тадић конкретно - пензије.

Мада то подржавам.

То је брате...

Шепурењем су очито сви исти.. ко што каже и сам спот ''двери'' ..овај последњи... а то и ја хоћу да кажем.. да су и ''твоје'' ''двери''. само једне од ..осталих..оп-ЦИЈА... и ништа друго...

Али за разлику од тих других ..они играју на карту гласова верујућих и онда се користе оваквим поменутим стварима.. е то помало смрди... додуше мало више.. али ето колко да се зна да је провидно...

И да.. није нормално за Хришћанина да прижељкује туђу пропаст,.. макар и политичког опонента... Поготову ако је тај такође Хришћанин.. чак иако је ''само'' човек.. :)

Не заборавимо ..да је Ђинђић вала најзаслужнији што је веронаука данас у школама у Србији, и што с еу Храму св.Саве на Врачару уопште служи данас...

Па. мало ли је и за једног Ђинђића ..какав је био...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

То је брате...

Шепурењем су очито сви исти.. ко што каже и сам спот ''двери'' ..овај последњи... а то и ја хоћу да кажем.. да су и ''твоје'' ''двери''. само једне од ..осталих..оп-ЦИЈА... и ништа друго...

Али за разлику од тих других ..они играју на карту гласова верујућих и онда се користе оваквим поменутим стварима.. е то помало смрди... додуше мало више.. али ето колко да се зна да је провидно...

И да.. није нормално за Хришћанина да прижељкује туђу пропаст,.. макар и политичког опонента... Поготову ако је тај такође Хришћанин.. чак иако је ''само'' човек.. :)

Не заборавимо ..да је Ђинђић вала најзаслужнији што је веронаука данас у школама у Србији, и што с еу Храму св.Саве на Врачару уопште служи данас...

Па. мало ли је и за једног Ђинђића ..какав је био...

Не бих се сложио са тобом. Постоје различите политичке опције које се, итекако, разликују по свом политичком програму. Ево, Преокрет јавно промовише, по мени, велеиздајничку опцију - " признавање чињеничког стања - независно косово ". Своју политику гради и на бестидним тврдњама да је Република Српска геноцидна творевина, Против такве политике сваки слободоуман Србин треба уложити и последњи атом снаге и супроставити се том лудилу.

За разлику од других политичких опција.....Двери не играју на карту " гласова верујућих " него пошто је, већина, оних који предводи Покрет и сама верујућа ( да не залазим у твоја " начелна " појашњења ) нормално је да се, како ти то дефинишеш, " користи " - " оваквим поменутим стварима ". Неочекујеш, ваљда, да подршку за оно што раде добијају од, на пример, Драгољуба мићуновића који, за разлику од твог стрике Аурора, каже за православне хришћане " да живе у 18. веку и да са њима треба....." . Твој стрико Аурор успешно спроводи политику - Мићуновића и њему сличних.

У праву си - није нормално да Хришћанин прижељкује туђу пропаст, као што није, барем, мени јасно - како си успео да повежеш " прижељкивање туђе пропасти " са оним што сам ја рекао.

Ако прижељкујем лош изборни резултат оних политичких опција који су својим деловањем допринели масовном државном лоповлуку, миту и корупцији - шта је ту лоше ?

Шта има лоше у томе ако желиш да онемогућиш лопова да и даље краде ?

Е, вала Зоран Ђинђић, Бог да му душу прости, није најзаслужнији за увођење веронауке у школе и што се у Храму Св. Саве на Врачару " опште служи данас ".

Ако ћемо о најзаслужнијем тога времена - где ћеш наћи заслужнијег од блаженопочившег Патријарха Павла ?

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • 6 months later...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...