Небојша Јовановић Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Ако узмемо да је популација људи који теже Истинском животу у Цркви .. око 3% ! Реално... А ти сматраш да Двери томе теже... Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Двери Покрет За Живот Србије није хришћанска организација - већ политичка опција они сами тврде да нису то већ "све народни покрет" ма шта то значило... Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 А ти сматраш да Двери томе теже... Двери су политичка организација. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Шта је аутосугестија ? Видећеш , кад узмеш у обзир оно што сам набројио ..(а ти назвао то ''параноја'')... као суштинску негацију свега оног' што ти доживљаваш као једини спас и једини прави избор за Србију данас... А део ћеш видети и 6. Маја у касним вечерњим сатима... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 А ти сматраш да Двери томе теже... Апсолутно и одречно ..једно громадно.. НЕ ! Али више него сигурно да желе да оставе такав утисак ..! Е то је ЗЛО... Dejan Hinda је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Видећеш , кад узмеш у обзир оно што сам набројио ..(а ти назвао то ''параноја'')... као суштинску негацију свега оног' што ти доживљаваш као једини спас и једини прави избор у Србији данас... А део ћеш видети и 6. Маја у касним вечерњим сатима... Валтере, теби као аполитичној личности је више стало да Двери не пређу цензус - него мени да уђу у парламент. Ту је проблем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 e pa onda je moguce da ce da se desi scenario o kojem je otac Tadej pricao i to bi bilo to, nek se desi vise, jer ovako dalje ne ide... ne zna se ko je gori u Srbiji, takmicenje za prvo mesto, a konkurencija je jaka Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Валтере, теби као аполитичној личности је више стало да Двери не пређу цензус - него мени да уђу у парламент. Ту је проблем. Не .. Проблем је што ни на једну моју опаску ..тврдњу и прозивку која је пре свега тачна! Коју поткрепљујем и фактима и личним познавањем.. Ти имаш да ми кажеш као контрааргумент, да ја ''прижељкујем нечији политички неуспех'' ... ?! То - ем није истина, ем је погрешно, а може се окарактерисати и као злонамерно... Кажем ''може''..ја то нећу тако окарактерисати.. ни због тебе.. али пре свега због себе самог.. Видиш како се лепо може разговарати иако иаммо потпуно различит став о истој ствари... Ту је СПАС.. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 a moze i taj raskolnik da se izbaci iz Dveri i onda ne bi bilo neke ozbiljnije zamerke? teoretski nam je potreban samo novi start, i onda bi se u hodu odvajao kukolj od zita... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 e pa onda je moguce da ce da se desi scenario o kojem je otac Tadej pricao i to bi bilo to, nek se desi vise, jer ovako dalje ne ide... ne zna se ko je gori u Srbiji, takmicenje za prvo mesto, a konkurencija je jaka Ко што рече једна духовна мати... ''Христијанство је, за разлику од других сфера живота, напредовање из пораза у пораз из којих устајемо све јачи Божијом руком усправљани и вођени ка Њему као Циљу...'' Али .. , да ли је овде уопште умесно помињати то.. ''неко'' ће и то злоупотребити... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Не .. Проблем је што ни на једну моју опаску ..тврдњу и прозивку која је пре свега тачна! Коју поткрепљујем и фактима и личним познавањем.. Ти имаш да ми кажеш као контрааргумент, да ја ''прижељкујем нечији политички неуспех'' ... ?! То - ем није истина, ем је погрешно, а може се окарактерисати и као злонамерно... Кажем ''може''..ја то нећу тако окарактерисати.. ни због тебе.. али пре свега због себе самог.. Видиш како се лепо може разговарати иако иаммо потпуно различит став о истој ствари... Ту је СПАС.. Па добро - не видим ништа страшно у томе ако прижељкујеш нечији политички неуспех. Ево, ја прижељкујем политички неуспех ДС - а, СНС - а, СПС - а, ....... Није контрааргумент - него једноставно не мислим да је смак света ако Двери неуђу у парламент. Иако сам за тај Покрет, иако ћу гласати за њега ( обезбедио са и понешто сигурних гласова ).......... И тако даље. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 a moze i taj raskolnik da se izbaci iz Dveri i onda ne bi bilo neke ozbiljnije zamerke? teoretski nam je potreban samo novi start, i onda bi se u hodu odvajao kukolj od zita... Џаба и њега да избаце - остаје Љотић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Џаба и њега да избаце - остаје Љотић. Није џаба... али да.. ипак остаје Љотић.. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Idoli na sve strane ispadosmo i najlepsa nacija na planeti, jer uglavnom nosimo glavu radi ukrasa- nije li to divno, bar nismo zombirani debeljci... Pantera је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Па добро - не видим ништа страшно у томе ако прижељкујеш нечији политички неуспех. Ево, ја прижељкујем политички неуспех ДС - а, СНС - а, СПС - а, ....... Није контрааргумент - него једноставно не мислим да је смак света ако Двери неуђу у парламент. Иако сам за тај Покрет, иако ћу гласати за њега ( обезбедио са и понешто сигурних гласова ).......... И тако даље. Хришћанин никад није ''против''.. у начелу.. Ми љубимо и непријатеље своје... Он је увек и увек, ПРВО ''ЗА'' .. ..А пошто си овде, макар и виртуелно, на Хришћанском тлу..онда знај да жеља за нечијим неуспехом рађа гнев, злобу , мржњу..а шта све то има са Христом .. ? баш ништа... баш као и твоја ''оп-ЦИЈА''... Додуше и они то сами кажу.. али што се онда ''шепуре'' са подршком из Хиландара.. и то ЈЕДНОГ од Отаца... зашто.. ? Ајд' мало размишљај... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука