Jump to content

Ко стоји иза Двери?

Оцени ову тему

Deni72

Препоручена порука

Слушалац и присталица су две одвојене ствари.

Пре 4 године се клео у Шешеља и љубио његову слику а сада не прође емисија где се барем 50 пута не помену радикали и Двери ( јавно пљување). Али за то је плаћен...

Apaolutno sam saglasan sa tobom!

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Iza te "stranke" stoji Dragan Djilas, i njegova firma "Mc Ericson" sa kojom finansira celu kampanju Dveri.

Ja cu biti za Srpski narodni pokret 1389!

ko drugome jamu kopa...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

ко је радио ове анкете? не мој да смо неозбиљни.Раније сам јако ценио Двери и њихов рад око разних трибина а тако тога од кад су ушли у политику све мање и мање и сад их уопште не ценим,ево код мене на општини ставили су тоталне дилеје за одборнике (лудаке у правом смислу) тотална не озбиљност.

Подели на овим сајтовима

pa telefon u sake pa nazoves i objasnis im da su to dileje, ili zakazi sastanak pa porazgovaraj

Подели на овим сајтовима

www2.jpg

Јес се неко поиграо фотошопом.

У ствраности, зелено је ДС, СНС купи тамно плаво, љубичасто и розо заједно, двери су на на мјесту Г17+.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

ко је радио ове анкете? не мој да смо неозбиљни.Раније сам јако ценио Двери и њихов рад око разних трибина а тако тога од кад су ушли у политику све мање и мање и сад их уопште не ценим,ево код мене на општини ставили су тоталне дилеје за одборнике (лудаке у правом смислу) тотална не озбиљност.

Ко су кандидати за одборнике Двери - Покрет За Живот Србије у твојој општини ?

Верујем да не знаш имена и презимена првог, другог и трећег на листи.

Подели на овим сајтовима

pre 20-ak dana sta ocekujes da imenujem ovde odbornike. pa to je javna info.

Знам да је јавна информација.

Очекујем да се не служиш неистинама попут те да су кандидати за одборнике Покрета За Живот Србије " тоталне дилеје " и " лудаци у правом смислу ".

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Очекујем да се не служиш неистинама попут те да су кандидати за одборнике Покрета За Живот Србије " тоталне дилеје " и " лудаци у правом смислу ".

????????

Niko se nije koristio neistinama.

Подели на овим сајтовима

to je tako mnogo su pozurili u politiku na svim nivoima i primaju ljude bez neke provere po rodbinskim odnosima to je tako.svidelo se to nekom ili a medju takvima i ovih gore navedenih.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...