Stevan Rasic Написано Април 26, 2012 Пријави Подели Написано Април 26, 2012 Слушалац и присталица су две одвојене ствари. Пре 4 године се клео у Шешеља и љубио његову слику а сада не прође емисија где се барем 50 пута не помену радикали и Двери ( јавно пљување). Али за то је плаћен... Apaolutno sam saglasan sa tobom! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Stevan Rasic Написано Април 26, 2012 Пријави Подели Написано Април 26, 2012 А то је??? Ja cu biti za Srpski narodni pokret 1389! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=nyVReT2u4dE&feature=share Manolis је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 Iza te "stranke" stoji Dragan Djilas, i njegova firma "Mc Ericson" sa kojom finansira celu kampanju Dveri. Ja cu biti za Srpski narodni pokret 1389! ko drugome jamu kopa... Manolis, nedeljko and PetarP је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 ко је радио ове анкете? не мој да смо неозбиљни.Раније сам јако ценио Двери и њихов рад око разних трибина а тако тога од кад су ушли у политику све мање и мање и сад их уопште не ценим,ево код мене на општини ставили су тоталне дилеје за одборнике (лудаке у правом смислу) тотална не озбиљност. Макрина, Dejan Hinda and nishizawa је реаговао/ла на ово 3 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 pa telefon u sake pa nazoves i objasnis im da su to dileje, ili zakazi sastanak pa porazgovaraj Manolis and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 Јес се неко поиграо фотошопом. У ствраности, зелено је ДС, СНС купи тамно плаво, љубичасто и розо заједно, двери су на на мјесту Г17+. Dejan Hinda је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 Evo link Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 ко је радио ове анкете? не мој да смо неозбиљни.Раније сам јако ценио Двери и њихов рад око разних трибина а тако тога од кад су ушли у политику све мање и мање и сад их уопште не ценим,ево код мене на општини ставили су тоталне дилеје за одборнике (лудаке у правом смислу) тотална не озбиљност. Ко су кандидати за одборнике Двери - Покрет За Живот Србије у твојој општини ? Верујем да не знаш имена и презимена првог, другог и трећег на листи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 pre 20-ak dana sta ocekujes da imenujem ovde odbornike. pa to je javna info. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 pre 20-ak dana sta ocekujes da imenujem ovde odbornike. pa to je javna info. Знам да је јавна информација. Очекујем да се не служиш неистинама попут те да су кандидати за одборнике Покрета За Живот Србије " тоталне дилеје " и " лудаци у правом смислу ". PetarP је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 Знам да је јавна информација. Очекујем да се не служиш неистинама попут те да су кандидати за одборнике Покрета За Живот Србије " тоталне дилеје " и " лудаци у правом смислу ". ???????? Niko se nije koristio neistinama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 ???????? Niko se nije koristio neistinama. Шта је клевета ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 Знам да је јавна информација. Очекујем да се не служиш неистинама попут те да су кандидати за одборнике Покрета За Живот Србије " тоталне дилеје " и " лудаци у правом смислу ". to je tako mnogo su pozurili u politiku na svim nivoima i primaju ljude bez neke provere po rodbinskim odnosima to je tako.svidelo se to nekom ili a medju takvima i ovih gore navedenih. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука