Jump to content

Bil Gejts: Kapitalizam čini svet boljim

Оцени ову тему

GeniusAtWork

Препоручена порука

Ранди, ова екипа је старо друштво на форуму, сви су супер. Само опуштено. ;)

У ствари, био сам изненађен колико је људи разумело и прихватило те ствари када смо први пут о томе разговарали. Рекао бих пар пута више од просека. Има овде још десетак трулих капиталиста који се не јављају...

Ех да их има заиста толико економија нам била боља, овако се све своди на теоритисање, што веома подсећа на марксистичке дискусије о неминовсноти неког економског система.

Подели на овим сајтовима

Занима ме да ли си своје идеје преточио у праксу и постао успешан бизнисмен ? Искрено бих волео да јеси.

Ха ха ха а ја таман мислио да ти кажеш да напишеш ЦВ и мотивационо писмо и пошаљеш у приватној поруци. Стварно, јел ти треба посао? Шта знаш да радиш?

Подели на овим сајтовима

Ех да их има заиста толико економија нам била боља, овако се све своди на теоритисање, што веома подсећа на марксистичке дискусије о неминовсноти неког економског система.

Стари, ако ти је ово досадно и ако те не интересује што се укључујеш. Имаш тамо других тема о рецимо књижевности, уметности, знаменитостима Београда итд. Пусти нас којима је ово интересантно да о овоме причамо.

Подели на овим сајтовима

Кад кажем "трулих капиталиста" мислим у идеолошком смислу. :)

Наш народ мора да схвати ове ствари о којима разговарамо иначе нам никада неће бити боље. Опстанак нам зависи од тога. Дословно.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Кад кажем "трулих капиталиста" мислим у идеолошком смислу. :)

Наш народ мора да схвати ове ствари о којима разговарамо иначе нам никада неће бити боље. Опстанак нам зависи од тога. Дословно.

Инају неки који нису само у идеолошком смислу. Али то не вреди њему објашњавати.

Подели на овим сајтовима

Не знам, али рачунам да прави ккапиталиста баш не би имао толико времена за пискарање на форуму, већ би га користио корисније и профитабилније.

Не, него сам чуо да овде на форуму има један страшно интересантан и занимљив дечко, неки "Марјановић". Тако су ми људи рекли. И ја лепо дошао да те упознам. Па, како си?

Подели на овим сајтовима

...

Е видиш, овако сви причају

:)

Подели на овим сајтовима

Има занимљивијих од мене, упознај њих. Мене си већ упознао.

Зашто, да ли сматраш да ниси занимљив? И ниси ми одговори она питање: како си?

Кога можеш да ми препоручиш? (А да то није Оби Ван, он ми се не допада.)

Подели на овим сајтовима

...

То онда, кроз низ државних акција, изазива балон на тржишту некретнина који пуца и изазива светску финансијску кризу.

...

Е то ме занима, како? Шта је балон?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...